שרשור יצירות?

שרשור יצירות? ../images/Emo3.gif

או שאין סיכוי שזה יעבוד? בכל מקרה, שיחקתי עם פוטושופ. ואני מניחה שכל אחד עשה את זה בשלב מסויים (או שאני מיוחדת), ואם לא, אז זה הזמן. תוכיחו לי שאתם ערפדים? 3: (יאללה, שרשור תמונות.
וכן, אני פסימית ויודעת מראש שלא תהייה היענות. אבל שיהיה, וואטאבר.) תראו לי שאני טועה. |עטלף| (ולמי שלא הבין: הרעיון הוא שתשלחו תמונות של עצמכם/של כל דבר שהוא שערכתם בפוטושופ/צייר/קשקשתם בעפרון והפכתם לערפד.) (והתמונה שצירפתי היא תמונה של עצמי שערכתי בפוטושופ.
בכל הנוגע לעריכת תמונות היכולות שלי לא משהו, כמו שרואים.
)

ייסאן

New member
ודיגמונים...../images/Emo23.gif- אני נראת עייפה מאוד...

^_^ יצא חמוד, יחסית למשהו מאולתר, ללא גזרה מוגדרת... נכון? (ולא לטעות, אני עדיין חובבת דם רצחנית, אפילו עם האפרון הוורוד...)

ShAhArnavonXD

New member
תצפי שבאיזשהו לילה..לא יודעת מתיי..

גמדה קטנה תבוא לקחת לך את השמלות.. אני רק אומרת שתצפי..זה הכל... סתם סתם.. זה ממש יפה!

משהו שחברה שלי עשתה מתמונה שלי ->

במקור התמונה צולמה ליד אש אז יצאו לי עיניים אדומות מגניבות והיא קצת עיוותה את זה

בדנתמ

New member
לי יש פשוט תמונה אמיתית מפורים כלשהו...

אבל זה לא עם פוטושופ או משהו בסגנון... אם כי יאמר לזכותי שהכנתי בעצמי את התחפושת שם
שבאה גם אם איזו מסכה בלוק וונציאני כזה, אבל אין לי כוח לחפש תמונה עם המסכה

בדנתמ

New member
והנה המלאך הטוב ../images/Emo8.gif

זה סתם עם האור הטבעי שיוצא לי מהראש
טוב, נו, אז היתה גם איזו מנורה מאחוריי... אבל היא לא דלקה כל כך חזק
והאמת שאין לי פוטושופ, אבל כאלה דברים פשוטים אפשר לעשות גם בלי...

בדנתמ

New member
יש מצב שאת משרתת בחמן?

לא שזה כזה נדיר...
אבל את ממש מזכירה לי מישהי פשוט..

ייסאן

New member
קצת יותר ערפדי, אולי...

שמלה סמי-ויקטוריאנית, החיוך שלי קצת מפריע בדרך.. עשויה מקורדרוי שחור עם פרחים כחולים, נורררררררררררררא יפה לדעתי(העבודה הכי טובה שלי עד כה. לדעתי...)

ייסאן

New member
ובלי החולצה המכוערת הזו...

היה לי קר, חייבת לאתר/לתפור חולצה יפה יותר בשחור...

ייסאן

New member
אכן אכן!../images/Emo23.gif

ותודה. אני יכולה לתפור אחת למידתך
יש עוד שטויות שלי(לצערי הרב לא כולן, אפילו לא חצי, אני יותר מדי חורשת בעבודה כל יום כדי להתעסק עם האתר) באתר שלי שלי למטה בחתימה...וגם הסברים וכ'ו. אבל אם זה מעניין אותך, את מוזמן ליצור איתי קשר אפילו במסרים. ^_^ תודה.... אני חושבת שזו העבודה הכי טובה שלי עד כה, וגם הבד מהממממממממם(!!!) וראיתי כזה גם בשחור+וורוד ושחור+חום...
אליס.

‏/tapuzforum/images/emo99.gif אני כ``כ אוהבת דברים כאלה.

הלואי עלי כישרון כזה... ברצינות. את חייבת לתפור לי אחת.

למעלה