שרשור יפנית חוזר.

Hayate

New member
שרשור יפנית חוזר.

כולם מוזמנים להצטרף למקלחת האש, כמובן.
ね、君たちはフィンランドでの高校乱射事件を聞いたのかい? まったく、頭がとっても悪い、そのあいつたちの。 最近犯人は難なく銃を使ってるよね。​

oridistor

New member
僕(俺と言&#123

銃を使ったか? そんなもの聞いたことない!リンクをあげませんか

last day

New member
watashii o kikimashita

(דווקא רציתי לכתוב בקאנה אבל אני על מחשב בלי יפנית >:) (סביר להניח שיהיו המון טעויות, כמו שראיתם את יכולות היפנית המעפנות שלי במפגש היום) osoroshii desu yo! watashi wa totemo kowai suru, ne...doshite wa kono hito ga imasu ka? אמג אני כזאת גרועה, אני מקווה שאת המשפט וחצי אמרתי כמו שצריך, השתמשתי במילון של גוגל אבל הוא לא מועיל במיוחד, אז אני מקווה שהצלחתי בכוחות עצמי

Hayate

New member
>

どうしてテロリストがいる? この質問も問えるよ 

GnomeBubble

New member
sono hanashi wa

初めて聞いたなんですよ! そして、聞いたと大変や倍じゃないかと思って、あんなことをするは論理的な理由なら全くありませんが、実際、人間ってのは論理的な生き物というわけじゃないですね。 古より暴力の戦争ばかりで生きてきた人類ののろいだと思います。 たった一人ぐらいが地を望むなら、ほかの人はどれも皆平和に行きたくても、その心が迷う一人をとめられません。何かの主義のためになんでもするテロリストであろうと、何かのゆがんだ個人的な正義を持つ一匹狼であろうと、 同じでしょう?​

Hayate

New member
XD

מסתבר שאם זונחים משהו כמה חודשים צריך להתחיל הכל מהתחלה. חפיף, עוד לא איבדתי את מגע הקסם

למעלה