שרשור יעוץ משפטי

deena

New member
שרשור יעוץ משפטי

נא לשרשר לכאן שאלות עבור עו''ד גלוקשטד גולשים מתבקשים שלא להגיב בשרשור כל עוד הוא נעוץ, על מנת שלא להטעות גולשים אחרים העלולים להסתמך על תגובותיהם כיעוץ משפטי מומחה. אם יעלו תגובות גולשים לפני הסרת הנעיצה- התגובות תמחקנה. בוקר אור, יום נפלא, בשורות טובות ושבוע טוב לכולם

בריסאיס

New member
עו"ד גלוקשטד בוקר טוב ../images/Emo8.gif

בקרוב אני עתידה לצאת לחו"ל לחופשה קצרה ללא הילדים, שאלתי היא: האם האקס יכול בתואנה כזאת או אחרת להוציא נגדי צו עיכוב יציאה מהארץ, כאשר בעצם אין שום עילה? האם האקס יכול להשתמש בשקרים כדי להוציא לי צו עיכוב מהארץ? עלי לציין שבעבר האקס (בזמן תהליך הגירושין) השתמש לא אחת בשקרים מול בית המשפט כדי להקשות עלי בכל תחום. תודה

Oris Mom

New member
האם כדאי לפנות להוצאה לפועל?

אני שואלת בשם בת דודתי. האקס שלה "מקצץ" בתשלומי המזונות כאוות נפשו, מאחר ומפגר בתשלומים ללא כל הסבר מספק. הם נמצאים באמצע דיון משפטי שבו היא מבקשת להגדיל את סכומי המזונות והוא מבקש להקטין. האם כדאי לה לפנות להוצאה לפועל כדי ללחוץ עליו שיתחיל לשלם באופן סדיר את מה שנקבע לו, או האם הליך כזה רק יעלה לה כסף ולא יוביל לתוצאה המקווה? ועוד שאלה: לאחרונה נודע לה כי הוא התחתן (בסתר, אפילו לילדיו לא סיפר) ואשתו בהריון. הם בית המשפט יכול לקצץ את דמי המזונות שלה בשל כך?

ORIS MOM

לגבי החלק הראשון של השאלה- הוצאה לפועל נועדה להוציא לפועל פסקי דין. במקרה שאת מתארת, אין שום סיבה שלא לפעול לגביית ההפרשים והמזונות וניתן לפתוח את התיק בהוצאה לפועל. עניין הצלחת גביית המזונות, ובכן זה תלוי בהליכים שיופעלו על החייב שבסופו של דבר יגרמו לו לשלם את החוב (עיקולים מאסר וכו). לעניין החלק השני של השאלה, הדבר תלוי בגובה המזונות ובעוד פרמטרים, על מנת לענות לך יש צורך לקבל מידע בפרטי התיק שלך, אני ממליצה לך לפנות לעורך הדין שמטפל לך ממילא לגבי השאלה הספציפית הזאת. בהצלחה

מה החוק אומר לגבי מזונות...

כאשר האישה מונעת מהאב לראות את ילדיו? שמעתי שהחוק לטובת האב המאפשר הפסקת מזונות כל זמן שהאישה מונעת מפגשים בין האב לילדים אשמח לקבל תשובה

בית המשפט

יכול להטיל סנקציה בכל פעם שהאם מונעת את הסדרי הראיה ולפעמים יש מקרים שהאם תואשם בבזיון בית משפט בשל אי קיום פס"ד.

למעלה