שרשור יעוץ משפטי

deena

New member
שרשור יעוץ משפטי

נא לשרשר לכאן שאלות עבור עו''ד גלוקשטד גולשים מתבקשים שלא להגיב בשרשור כל עוד הוא נעוץ, על מנת שלא להטעות גולשים אחרים שעלולים להסתמך על תגובותיהם כיעוץ משפטי מומחה. אם יעלו תגובות גולשים לפני הסרת הנעיצה- התגובות תמחקנה. בוקר אור, יום נפלא, וחודש טוב לכולם

faraday

New member
להוריש בלי צוואה

שךום רב, כתבתי לך שבוע שעבר ולא הבנת אותי -אז חןזר שוב בגלל מחלוקת במשפחה אינני יכול לרשום צוואה כי היא עלולה להפסל עליד השופט בבוא העת מעוניין לרכוש דירה ולהוריש אותה לאחד מבניי -האם אפשר לרשום הערת אזהרה כזאת והיא תירשם בטבאו יחד עמי - השאלה היא עקרונית בתודה

חסרים לי פרטים

ולכן לא אוכל לתת לך תשובה מקיפה וכוללת לשאלתך. אין לי מושג למה הצוואה תיפסל והאם הפסילה כי בשל חובות ו/או התחייבויות שלך כלפי צד ג, או כל סיבה אחרת והתשובה יכולה להשתנות בהתאם לנתונים שכרגע לא נמצאים בידיעתי. בעקרון ניתן לרשום הערת אזהרה לטובת אדם מסויים על זכויות שיש בנכס אך במקרה שלך, יכול להיות שיש אופציות טובות יותר או אחרות לצורך הבטחת המצב אותו אתה מבקש. אני ממליצה לך לנפות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לקבל אינפורמצייה בהתאם למידע נכון שיימסר ועל מנת שלא לפספס את המטרה והרצון שלך בבוא היום.

faraday

New member
אז אסביר לך

אין בעייה של חובות או צד ג אני אב ל 3 ילדים -האמצעי הוא אוטיסט ונמצא בהוסטל -היינו אצל עורך דין לעריכת צוואה -ואז הוא מסר לנו שלא אוכל להוריש רק לשני ילדים כי השופט בבוא העת יפסול אותה -ולכן החלטנו לחלק את הרכוש לשני הילדים כאשר אנו בחיים כאשר אחד מהם ידאג להעביר את הכסף הדרוש לילד החריג והוא גם יקבל את חלקו -אנו מודעים כאשר החריג יקבל ירושה -מישהו אחר צריך לנהל אותה והילד גם לא יהנה ממנה וכל הכסף שלו ישב תחת אופוטרופסות . פניתי אליך כי זה עניין לעורך דין לענניני משפחה ולא נדל"ן.

ישנם פתרונות טובים אחרים

למצב הזה, למשל: אתה יכול להוריש את חלקו של הילד האמצעי ולהורות בצוואה כי מאן דהוא (או אחיו) יהיה אפוטרופסותו של אותו ילד במידה והוא מסכים כמובן.

ביטול צו עיכוב יציאה מהארץ

כחלק מהסכם הגירושין שלי חל צו עיכוב יציאה מהארץ לגבי הילדים ביתי נוסעת לטיול בת מצווה ואני רוצה לברר איך אני מבטלת את הצו לרגל הנסיעה תודה מראש...

במידה והגרוש שלך

אין לו בעיה עם זה, אתם יכולים להגיש בקשה משותפת לביטול צו העיכוב לצורך הנסיעה. במידה ואין שיתוף פעולה, את יכולה להגיש בקשה מנומקת ובית המשפט יבקש לקבל את תגובתו של האקס ויחליט בהתאם. בהצלחה

למעלה