שרשור ילדי הכאפות!

The Horse Lover

New member
שרשור ילדי הכאפות!

מה זה אומר? שכל אחד יספר על כל הנפילות, מכות, שריטות, חתכים, זעזועי מוח והתבקעויות גולגולת שקרו לו במסגרת הרכיבה... סיפורים מצחיקים ומרגשים יתקבלו בברכה =]

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהכי נוראי זה שסול שתל אותי

בתחרות.. חח נפילה ראשונה שלי בגלל סרוב היתה בתחרות איתו.. קפצת את המכשול לבד.. מממ ועוד פעם משעשעת כשפחתחתי עם איזה סוס אחרי שעשו איתו מרוץ נפלתי איתו לבור.. הוא מעד ואני נפלתי, והוא פתח לי את האצבע ברגל.. שבר פתוח בית חולים ממש מבדר ועוד כמה בשיעורים.. זוועה פשוט..

The Horse Lover

New member
חחחחחחח... ואז כזה נשכבת ומתת :]

חחחחח.. וגל עושה לך ניצן להזמין אמבולנס? ניצן?! ואז כמיסה דפק לי קורה בראש...

lions queen

New member
kc fvvv jupah vhh,h cvko

חחח נשכבתי כזה ופחדתי לקום כי שי יכעס עליי, אז הרמתי כזה חצי גוף ועשיתי לשי כזה עם הידיים בצדדים "לא יודעת למה" ואז דפקתי לו את הקסדה שלי בראש
אוחחח הזוועה..

fliperit

New member
טוב...אבל כולם מכירים את הסיפור

נראה לי.. הנפילה הראונה שלי: באיזה פעילות שהייתה לנו בחווה, והיינו צריככים לרכב בעדר בתיאום..ואני לא יודעת איך לעזאזל זה קרה...אבל אני זוכרת את עצמי תלויה של הצד של הסוסה, ואח"כ על הרצפה עם הפנים לחול מתפללת שהיא לא תדרוך עלי...ווול- תפילותי לא נענו...היא דרכה עלי ועוד איך! הג'ינס נקרע, הרגל השתפשפה, והסימן הכחול נשאר 3 חודשים. האמת שזה היה כואב, אבל מאוד התרגשתי מזה שזאת הנפילה הראשונה שלי..אז בכיתי קצת, ואח"כ שמחתי משום מה... הנפילה השניה שלי...לא קרה לי כלום..אבל זה היה מאוד מצחיק...כי נפלתי עם פליפ..מהליכה. הסוס העקום הזה! הלכתי ודחפי לו את התחת לאחד הצדדים...ואז הרגליים האחוריות שלו הסתבכו והוא נפל...מוזר..

lereran

New member
שיעור קפיצות ראשון

רכבתי על טקילה- סוס אפלוסה מוזר שנבהל מכל רעש קטן.... ובסוף השיעור עשינו איקס ממש ממש אבל מממש קטן ולא ברור מה היה אבל נפלתי עוד לפני הקפיצה והאוכף או הארכובה לא ברור מי זה היה אבל זה פצע אותי בסנטר ועפתי לטיפול נמרץ וזיייהו....

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif דחוווווווף ../images/Emo206.gif

הכי אבל הכי דחוף בעולםםםםםםםם!!!!! איפה אתה רוכב?!?!?!?!?!! זה ממש חשוב לי לדעת!!! תענה כמה שיתר מהר!! טיייייייייינקס!!!

lereran

New member
חח

הלו אני רוכבת - כלומר אני בת אם לא אכפת לך ובכל אופן כבר ענו לך איפה אני רוכבת אז.....

../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

אמממ וואוו ממש מזמן עפתי מטורנדו, ישר לשלולית בתחרות בפארק ועוד אחרי שאמרתי לכולם שאני אחקור את השלולית מקרוב אבל כולם משום מה אמרו שיהיה בסדר
אממ ועוד נפילה אחת מטורנדו, בעשר דקות האחרונות של השיעור
אני לא כל כך זוכרת מה בדיוק הלך שם, רק שזה היה באחת הינות של המגרש והוא קצת נלחץ שם מהרוח/חושך/חתולים/משהו ואני נחתתי על הראש, כמה ימים נחמדים בלי בצפר, חשש לזעזוע מוח והפניה למיון
ומאפולו לא הספקתי לפול כל כך הרבה או להגיע לבית חולים
סתם אממ נפילות לא חשובות כל כך

MusTanG GT

New member
ילד כאפות זה בבה!!!!!!!

סתיו ודרור יבינו... יכול להיות שעוד כמה....

חחחח ../images/Emo6.gif

אבל הכי ילד כאפות שיש.. אבל עדיין אלוהים אוהב אותו כנראה יותר מדי..

MusTanG GT

New member
כן אלוהים אוהב אותו!!!

ואני מרחם עליו....(על אלוהים) וגם על בבה

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo12.gifדין אתה מרחם על עצמך?!../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחח וואנבי אלוהים חעחחחחחח קלטו מה מצאתי!!!!!!!!

למעלה