שרשור יומי

שרשור יומי

מה קורה איתכם היום? יש משהו חדש לספר? שמח? עצוב? מצחיק? משהו מעניין על שירי המדהימה? נשמח לשמוע

אתמול אחרי לחץ מטורףףף

סוף סוף שקט
אתמול הייתי צריכה להתכונן למבחן בסוציולוגיה לבוחן בביולוגיה וגיאוגרפיה עם סיכוי קלוש אומנם אבל עדיין סיכוי לאנסין באנגלית.. כולל שתי עבודות באנגלית
חשבתי שעוד שניה אני מתה
בסוף הלכתי למורה לגיאוגרפיה ואמרתי לה שיש לנו גם מבחן וגם בוחן ששכחנו להגיד לה עליו והיא אמרה שהיא תנסה לבטל המורה לביולוגיה באה ואמרה שהבוחן נדחה לשבוע הבא ושאמרנו את זה למורה לגיאוגרפיה היא אמרה שלא יכולנו ללמוד טוב אז היא גם דוחה את זה
באנגלית גם לא היה ולמרות ששכחתי את אחת העבודות שעשיתי במדפסת היה לי את מה שאני צריכה בשביל להעתיק ב-10 דקות ה-כ-ל לכתב יד
יום חביב

גיא246890

New member
WOW מה זה המקצועות האלו<??

חוץ מביולגיה בחים לשי לא למדתי את המקצועות האחרים.. אם את מתלוננת על מבחנים זה עאוד בסדר אני צריך לעשות 2 בגרויות עם חומר בגודל מילון אבן שושון(כול הסידרה) בהפרש של יומים!!! בתנ"ך ומנהל!!!אין להם לב שמה!!!
כלבים!!חח. רק שלא יגידו שאני לא מפרגן למשרד החינוך חחח..!!!

chagiti

New member
לי יש השנה בגרות ב....

היסטוריה בקיאות מתמטיקה ארץ ישראל(מגמה) לשון ואלה המיקצועות שאני לא סובלת

כרגע חזרתי מהרופא עיניים...

בעתיד אני בטוח אצטרך משקפיים והוא אמר שאני יכולה גם עכשיו ושזה תלוי בי ואני לא יודעת מה להחליט...
הרופא אמר שאני בהתחלה בטח אשים אותם מתי שאני אצתרך אבל אח"כ אני כבר אתרגל אלייהם ואשים אותם כל הזמן ומתישהו בטוח אני אצתרך להיות איתם כל הזמן..

nofnof12

New member
כנסי...../images/Emo27.gif

ת'אמת אני מציעה לך כבר עכשיו לשים אותם אחרי זה לפעמים אם לא שמים אותם מהרגע שראשון שצריכים יכולים להיות בעתיד בעיות אם העיניים גם אם משקפיים.
נופר

כנסי..../images/Emo15.gif

לי יש משקפיים, זה לא נורא כל כך!! אני ממש הייתי שמחה שראיתי את העולם טוב יותר!! וחוץ מזה..איזו מידה הרופא אמר שיש לך? אם זו מידה פחות מ-1 שימי משקפיים רק כשאת מעתיקה מהלוח בבית ספר... לי גילו שאני צריכה משקפיים במידה 2 וחצי בגלל זה הייתי מאושרת עם המשקפיים!!

אין לי מושג את המידה אבל...

החלטתי שאני אשים אותם מעכשיו כי אני לא רוצה לאמץ את העיניים ואז שיגדל לי המספר... ולי לא יהיה יפה משקפים יש אנשים שזה מתאים להם...

chagiti

New member
לי יש מישקפיים ואני לא סובלת אותם

אבל בקרוב אני מקבלת עדשות כי עם משקפים אני ניראית מכוערת ובלי משקפיים אני נראית הרבה יותר טוב.....

תודה על העידוד../images/Emo3.gif

כבר חשבתי לשים משקפיים... אבל אני עדיין חושבת שאני אשים
אני צריכה צילינדר ולפי מה שהנבנתי אין לזה עדשות...

חחח "תודה על העידוד"

קחי מסגרת עדינה!!! ממתכת.. לי יש מסגרת סגולה כזאת ממתכת עדינה! רק ששברתי שם משהו..[מרוב כדורי עף שנזרקו לפרצוף שלי]

אמממ...../images/Emo103.gif

יום רגיל... שומדבר מיוחד...
אה.. הייתי אמורה להחיל היום ב 10 אבל הביצפר המטומטם שלנו לא הודיע לנו.. אז סתם שרפנו שעתיים בביצפר
אה, וגם המורה שלי לאנגלית חילקה לנו
בגלל איזשהו פרוייקט שעשינו.. היה כיף

למעלה