שרשור יומי ^^

• פותח הנושא Kiku
  • פורסם בתאריך

Kiku

New member
שרשור יומי ^^

רציתי לדעת ממה כולם מתלהבים ואם זה באמת כל כך כיף
אז בבקשה אל תסקלו אותי על השעה!!

karyn

New member
אני עושה שירשור יומי על פרק 82

אז תזכרו מצדי אני יעשה אותו בשעה 4 לא אכפת לי אני עושה את השירשור של 82 ,אה דרך אגב הולך ליהות היום פרק פגז

Naraku SeXy

New member
מגניב ^^

היום פרק שקוראים לו סאשי אינו ^^ (בשמות המלאים..) אמור להיות שונן אי.. אני מקווה ...>_> כן, אז ביום רביעי נאראקו מגיע !! הם לא נטשו אותו לכל כך הרבה פרקים ..

סאנגו

New member
Naraku SeXy

אני לא יוצאת לטיול לי-ם כי רק 20 תלמידים רצו לצאת.... טוב... לפחות נסתכל על חצי הכוס המלאה... אני לא אפסיד אינויאשה...

פולי3

New member
למה החתולים המסריחים האלה כבר שני

פרקים ?!?!!? אינו+סאשי לנצח !!!!!!!!!

זה היה פרק..

ממש ממש לא יפה כלום לא זז שם...למרות שנראה כאילו סאשי היה יותר נחמד קודם....

Bakura

New member
איזה פרק מקסים *-*

כל הבישים, גינטה-האקקאקו, שונן איי, רמיזות של סשומרו-אוהב-את-אינו בכל מקום!!!!!!!!!!!!!!! *____________________* זה היה נהדר. מקסים. ואני מתה על הבישוג'ואיות האלה. אני רוצה שכל הפרקים יהיו כאלה! מלא פלאשבאקים, מלא סשומרו! יו, איך הוא כעס על אינו שהוא בא להציל את קגומה ושם את עצמו בסכנה *-* כמעט נישקתי את המסך.

יאא קוגה כל פרק יותר חמודד

חח סאשומרו הרג אותי עם המבט שאמר לאינו לשתוק אני חושבת שלפני 50 שנה הוא רצה שאינו יעזור לו בגלל זה הוא פיתח עוד שינאה לא?

Bakura

New member
ב-ד-י-ו-ק ../images/Emo45.gif

יה, אני מתחילה להשפיע על אנשים לטובה! ווי ^_^

פרק עם הרבה בישים!!!!

קוגה אינו וסאשי!!! פרק יפה לאללה! חשבתי שכשמירוקו בא להעיר את סאנגו הוא יגע לה בתחת... פרק יפה!

לי Li

New member
היה פרק ממש יפה *.*

נחמד ללמוד ככה על אירועי העבר של הדמויות. אני אוהבת פרקים כאלה. רק מעצבן אותי שכל הזמן החתולים האלה בורחים, שיתייצבו פעם אחת וילחמו כמו שצריך. קאגומה כמעט לא הייתה בפרק ^___^ מירוקו וסאנגו כה חמודים ^.^ טוב לראות גם אותם נלחמים לשם שינוי ולא רק את אינויאשה. אינויאשה היה חמוד גם כן ^.^ וסשומארו כרגיל שולט ^^" קרע אותי איך שהוא דרך על ג'אקן בכל פעם XD אבל עכשיו אני במתח לקראת הפרק הבא שיהיה רק ביום ראשון >_<

למעלה