שרשור יומי 9.7.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

onix 88

New member
בודפשט זה אחלה מקום, משלב את כל

מה שדיברת עליו.. חבל, אתמול הייתה תכנית טיולים על בודפשט. בעיר עצמה יש כמה מוזיאונים, שופינג אני לא דואג לך, את תסתדרי, יש שם את הקניון הגדול ביותר במזרח אירופה או משהו, 500 חנויות. נופים, בלי בעיה, גם בעיר עצמה וגם משהו כמו חצי שעה ממנה. אני ממש נהנתי שם.

Eowyn of Rohan

New member
סעי לסקוטלנד!

בשגד על אדינבורו וגלאזגו. יש בהם את כל מה שאת צריכה.

ממממור

New member
../images/Emo204.gifיה תודה!

לכולם!!! אני אבדוק את כל אלה
וואי- איזה כיף שיש לי אפשרויות פתאום

Gal isr

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif עבודה...

וואי כמה כיף היה אתמול. עשינו 3 שעות שייט מהמרינה בהרצליה לכיוון ת"א, ואז חזרה לקיסריה. וראינו מדוזות כחולות וחומות וירוקות ומוזרות! והיה כ"כ שולט.

../images/Emo176.gifאני בת 18 ויום! ../images/Emo9.gif

[ועוד יש את התאריך העברי!
] היום: עבודה, לברר פרטים על חשבוני בנק בבנקים השונים, לברר על מסעדה לערב, להתקשר בקשר למשהו לאנשהו
שיעור נהיגה, ויוצאים עם המשפוחע!
יום מעולה

jenngirl

New member
אתמול לפני שנה הצטרפתי../images/Emo82.gif

לפורום הזה[: היום אני עובדת מ-4. אני מרגישה קצת יותר טוב למרות שעדיין כואבות לי האוזניים והגרון והראש. והעבודה הזאת מעצבנת אותי כי רשמתי שאני יכולה לעבוד השבוע 5 פעמים ושמו אותי רק ב-2 משמרות. יום טוב לכולם

jenngirl

New member
חשבתי שהתכוונת לחנות הבגדים../images/Emo82.gif

מנגו,אז אמרתי למה לא בכיף,מה כבר יכול להיות גרוע שם?בטח השכר גבוה. אם אני אעבוד במנגו לא ישאר לכם מנגו

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifמנגו ../images/Emo99.gif

התכוונתם לפרי, כן? [או שיצאתי טיפשה?
]

onix 88

New member
העבודה שלך מעצבנת?

בואי נראה אם תתעלי על זה- משמרת ב1, אני מגיע והכל סגור, הפסקת חשמל ולא הודיעו לי לא לבוא, יש משהו יותר מעצבן מזה? ומילא הייתי גר קרוב למקום העבודה, אבל לא, נסעתי במונית בגלל שלאוטובוס כבר אי אפשר היה לעלות (חיילים שחזרו לבסיס היום) וחיכיתי חצי שעה בערך לאוטובוס חזרה בחום הלא נורמלי הזה. זה הדבר הכי מעצבן שקרה לי!

למעלה