שרשור יומי, 9/11

Gal isr

New member
ותעבור בדואר בדרך ../images/Emo13.gif

נכון?

m i r u s h i

New member
בהצלחה חן!../images/Emo24.gifשמרי על עצמך ../images/Emo13.gif

היום נהגתי עם אבא בפעם השניה. היה זוועה. היה מחריד. היה נוראי. אבא יותר מלחיץ מטסט :< אבל יהיה טוב

Gal isr

New member
גיוס קל ../images/Emo13.gif

רכבתי בבוקר, קופץ למשמרת ערב עוד מעט. יומנעים

להלהלהלה

התפטרתי אתמול מהעבודה
ממשיכה לעבוד עד יום ראשון וזהו! מחר מקבלת משכורת, יום שני חברה מתגייסת, יום שלישי אני מטיילת לי ברחבי הארץ לפגוש חברים לפני שאני עולה על מדים.. [ת"א והסביבה, ירושלים, ב"ש וכד']

C u b e

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אם אתם תוהים למה אני בבית כ"כ מוקדם, זה כי אני מתנדבת, אז הכל אצלנו קליל יותר ומלא פטורים
אני לא מאמינה שאני על מדים, זה כה מרגש
ירדן- אני אעדכן אותך לגביי התפקיד והמיקום בסוף הטירונות

K e R e N18

New member
חנצ'וק!!../images/Emo13.gif

מתנדבים רולז!!
איך היה היום הראשון בטירונות?
שיהיה המונמון בהצלחה!!תהני לך=[

Gal isr

New member
ברביעי עשיתי 4 שעות משמרת

רציתי להרוג את עצמי. המשמרת הכי קצרה שלי Ever

Marble Arch

New member
לפני שבוע היתה לי משמרת של רבע שעה,

ויומיים קודם משמרת של חצי שעה.

jenngirl

New member
למה?:O../images/Emo82.gif

החליטו שיש יותר מידיי עובדים ואמרו לך ללכת?

Marble Arch

New member
כן, כולם רצו להישאר ואני הייתי חולה

עכשיו היתה לי משמרת של שעה ורבע- היה לי שולחן שממש התעקש שאני אשב איתם לחמש דקות שאחד מהם קם וביקש מהאחמ"שית שלי, ואז היא אמרה לי לרדת כבר ממשמרת כי יש יותר מדי עובדים. לפחות הם הזמינו אותי ליין

Gal isr

New member
הלוואי שיהיה לנו מצב של יותר

מדי עובדים. היום היינו בבוקר שלושה עובדים (בעצם שניים וחצי, אחד לא עשה הרבה חוץ מלהסתובב סביב עצמו בעיקר...), וכמות האנשים שהחליטה להרוג את עצמה בג'אנק הייתה עצומה! כמה בלאגן היה אצלנו.

jenngirl

New member
אני שונאת שזה ככה../images/Emo82.gif

בבקרים זה ככה,במיוחד עכשיו,קיבלנו איזה 5 חדשות והן איטיות כי הן לא יודעות את העבודה כ"כ מן הסתם אז זה סתם מרתיח שאני צריכה לעשות הכל.

shiran™

New member
עבדתי

ומיד אחרי זה היה שיעור נהיגה. איזה קטע, הלכנו לאסוף מישהו שזה השיעור הראשון שלה, קוראים לה בר. אנחנו מגיעים ומחפשים אותה.. את בר.. ופתאום אני קולטת שזאת ילדה מהכיתה המקבילה שלי
מגניב! מחר שישי.. ואז שבתתת
בערב יש עדי אשכנזי! תזכורת לכולם וגם לי!

LuLiLoPiLaTo1

New member
חשבתי כבר תגידי בר בלפר או משהו..חח

את יודעת בשביל המעריצים שלה מהפורום [ראו דיון מאתמול]..

Taam YutvatA

New member
עבדתי../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מ8 עד 2 עכשיו בבית לנוח המון בסופ"ש
מחר משכורת
0

yanivtr

New member
סיימתי לעבוד

או שלא! הבאתי עוגות היום לעבודה ועשיתי מיני-פרידה ואז חשבתי על זה? מה אני אעשה שלושה שבועות בבית? אולי נעבוד עוד כמה ימים? קיצר אמרתי את זה למנהלת שלי, והיא כמובן השיבה בחיוב כי הם חייבים עובדים. אז נראה, אולי נעבור שבוע הבא כמה ימים ואז נתפטר... צריך לחשוב על זה. בכל אופן- קיבלתי משכורת היום! גבוה ממה שציפיתי! 3017! אבל זה כי פדיתי יום חופשה בתשלום שהגיע לי...אז יצא קצת יותר בכל אופן--סופ"ש מצויין שיהיה לכולנו!

למעלה