שרשור יומי 9.10

a Warming Sign

New member
פגשתי חצי מדינה../images/Emo194.gif

כל מי שלא טס לחו"ל בסוכות הגיע לIKEA
זה כזה מעצבן,משפחות באות לשם אשכרה כדי להנות,כולם שכחו שזאת חנות רהיטים בכלל. שמתי לב לכמה תופעות
, הראשונה זאת תופעת הילדים האבודים
,ישר שנכנסים שומעים ברקע את כל ההודעות האלה להורים שיבואו לקחת את הילדים האבודים שלהם.. השנייה זה ש10% מהאנשים מגיעים לאיקאה כי הם באמת צריכים משהו. השאר סתם באים ובסוף יוצאים עם עגלה מפוצצת[כמו אחת שעמדה לידנו בתור עם מלא דברים ועוד אומרת:"בסוף לא קניתי שומדבר ממה שרציתי
"..פפ,הם בטח מרוויחים מלא כסף האיקאה האלה
] השלישית זה שישראלים הם בהמות
. והרביעית זה שלבוא לאיקאה בסוכות ולהידחף עם כולם גורם לך לשנוא את המדינה שלך והאנשים שחיים בה ולא לרצות להעיז לחשוב על לחזור לשם שוב ביום חג.
אבל שיא השיאים זה מה שקרה בקופה
.עמדנו בתור ומאחורינו אישה עם ספת עור ענקית.מגיעים שלושה ישראלים[אמא,בת ובעל,ניחשתי] ונדחפים לפני האישה עם הספה שמתחילה להסביר להם באנגלית שהיא הייתה שם קודם. והם,בשיא הגועל,אומרים שהם לא ראו אותה בכלל[פפפפ] ושהם היו שם לפניה
,ועוד האמא הדוחה הזאת אומרת על האישה עם הספה שהיא באה ונדחפה!!!!!!! אלוהים,אין גבול לשקרנות..ועוד בשיא התמימות הם אומרים את זה
זה היה כ"כ דוחה שאתם לא מאמינים.היה בא לי להגיד להם משהו,אבל לאנשים כאלה זה באמת חסר טעם..לא ידעתי אם לצחוק או לבכות[בסוף צחקתי
]

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifלמה לא אמרת שאת באה?

היינו יכולות להפגש
בסוף הייתי שם גם אתמול וגם היום
ואז נסעתי לאכול בורגר ראנץ' סטייל כיתה ג' ואז לסינמה סיטי

jenngirl

New member
עבודה מפגרת];../images/Emo82.gif

עכשיו אני מתארגנת ויוצאת עם טובה לסידורים בעיר ומשם נמשיך שתינו לעבודה שלנו. אני עובדת מ-3 עד 11 כנראה. אוף והאחראית משמרת שלי לא מוכנה לוותר לי על מחר. הייתי אמורה לעבוד בוקר אבל שלחו לי זימון[דווקא יצא אחלה]. מילא אם היא הייתה שמה אותי בשעה נורמלית בערב,אבל היא רוצה שאני אבוא ב-4,וגם אמרתי לה שאני אצטרך לצאת באמצע ל-20 דק' והיא אמרה שזו תהיה בעיה. [אין לנו הפסקות]. אני ממש עצבנית בגלל זה,וכשאני חושבת על זה לא יהיה לי זמן בכלל לארגן את התיק לים המלח וגם את עצמי.אני בעבודה כל היום. שיהיה לכם יום נעים.

a 90s Noah

New member
מה זה אין הפסקות?

את יודעת שלפי החוק על כל 6 או 5 שעות עבודה מגיעה לך הפסקה של חצי שעה?

tuti100

New member
:(

אווווף.. הבוקר היה לי סתם טסט פנימי.. ובאמצע כביש של 70 קמ"ש ילד מפגר רץ לי לכביש! ומאותו רגע התחילו הטעויות.. אז מה אם זה רק טסט פנימי. והמורה שלי נסע ל 3 שבועות אז אפילו לא אדע אם עברתי או נכשלתי בזמן הקרוב.. ותמיד אומרים שאי אפשר להיכשל בפנימי.. נראה לי עשיתי שיא חדש.
וקיוויתי שיתחיל שבוע טוב..

שטויות!!!

אחותי נכשלה בטסט הפנימי ועברה בטסט הרגיל.. קחי את הכל באיזי..., בהצלחה בובה

tuti100

New member
תודה מותק..

סתם ביאס ככה להתחיל את היום.. במיוחד שלא ציפיתי שיהיה ככה..

../images/Emo66.gif../images/Emo73.gif../images/Emo18.gifוכמובן ../images/Emo180.gif

היום נהגתי כמו מטורפת... כבר שני רמזורים התחלפו לי איך שהגעתי לאדום (והיו המון שהתחלפו ההיפך..) מוזר... אבל אני ממש נהניתי מהנהיגה שלי
[מזל שהמורה לא חטף שבץ
] הייתי אמורה להיפגש עם אבילט ומעיין
אבל זה לא התאפשר בסוף... אז אבילט,(!!!) את חייבת לבוא מחר.. [בבקשה........ בשבילי......] ואני באה בשביל מעיין
אז זהו, היום חזרתי רשמית לנגן בגיטרה... קצת באסה להתחיל מאימונים כשאתה תופס מעצמך מומחה..(
) נשאר לי לסדר רק את השולחן של הספריה ו
החדר שלי כולו מסודר!!
(כולל הארון אווו יההה |חסל התלהבות|) נוסף, אנחנו עושים על האש
וכל הדודים באים...
ואח"כ עוד שיעור נהיגה וחלאס להשבוע.. אולי בערב תבואנה אליי חברות אז בכלל יהיה מוי כיף
ונשאר לי רק לסיים את הספר המפחיד הזה וזהו !! [נכון אני נשמעת כ"כ מאושרת? (
)] יומטוב לכולם
נתראה מחר (?)

אה ושכחתי..

אני מכריזה על אייקון מאומץ חדש.. לפחות עד שיגיעו האייקונים של החורף (אני קוראת לזה אייקון כי אין לי כח להסתבך עם המילה ההיא.. ואז ייפתח דיון על איך קוראים לה [רמז עבה לשוקי
]) אז קבלו אותו:
הסבר: אני כ"כ רוצה כלב.. (רק שלא ישיר שיער
) וחוצמזה הוא לא מאומץ והוא חמוד

shiran™

New member
אמוטיקון (סתם לידע כללי)

וכלב זה
!!!! מרי שליייייייייייי

shiran™

New member
הנה תמונה שלההההה

כשהיא הייתה פיציתתתת בשנה שעברה!! אחחחחחחחחחחחחחחח איזה מדהימה

shiran™

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האוזן שלה הפוכה חחחח

למעלה