שרשור יומי 8.1 יום ב'

• פותח הנושא Syrul
  • פורסם בתאריך

Syrul

New member
שרשור יומי 8.1 יום ב'

יאיי, אמא חזרה עכשיו מבילוי והביאה לי סושי (היא הייתה במסעדת סושי ^^) דרך טובה לפתוח את יום ב'. יאללה תפגיזו.

n k

New member
פתחתי את יום ב'

בג' (^ שימו לב למשחק המילים(אותיות?)!!!!!) מה נשמע?

tuti100

New member
../images/Emo13.gif

היום הזה התחיל בלהירדם עם חברה אצל ידיד שלנו.. ולקום בבהלה כשהבנו שיש לה צבא מחר על הבוקר..
אבל לפחות נגמר היום ראשון האיכ הזה.. ואחרי שאקום בבוקר.. אין משו מיוחד.. קצת ולנגן, לעבוד.. ושוב ערב.. לילה טוב.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלהלהלה

אני במשמרת לילה ומשעמם לי. ומחר.. רוב היום אני בטח אשן, ואח"כ כבר אמצא משהו לעשות. המשך שבוע טוב!

Taam YutvatA

New member
בו בו בו בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

יוצאת עוד מעט לעבודה. עד 2 בערך אח"כ באה הביתה מקווה שאספיק קצת לנוח ב17:30 באה חברה של אחות של חברה שלי (
) לראיין אותי בקשר לאיזה עבודה מחקר שהיא עושה
אח"כ לפתור שני אנסינים באנגלית.. וזהו.

כמה כסף אני מוציאה...

כאילו שאני מרוויחה טוב
היום אחרתי..מזל שאף אחד לא פה.. אבל בטח ילשינו.. אני מכירה את החומר פה. ונראה לי שאני חולה בכלל... אני בקושי על הקרקע. שני לא פה ועדיין פונים אלי "אז אתן שולחות לי את המאמרים?" לך ת$^**ן!!! נשבר לי!!! מתה לעזוב.. תנאים תנאים אבל אני לא נהנית בכלל אז מה זה שווה? אז אתמול היה המשבר הראשון ואני לא מחכה לעוד משברים. וענבר, מצטערת אבל כנראה שמעכשיו יהיה סוף לסיפורי אוטובוסים טוטאלית (
) |סחפירה| יומטוב לכולם

Marble Arch

New member
ישנתי מיום שבת עד עכשיו..

חולה, חולה מאוד. מתלבטת אם ללכת היום לבי"ס (בהנחה שישארו לי איברים פנימיים שעוד לא הקאתי..).

Marble Arch

New member
חח חזרתי לישון עד עכשיו,

ובאמת לא הלכתי לבצפר כי התעוררתי עם 39 מעלות חום (מסטיק למי שזוכר מה החום גוף הרגיל שלי). אז ביקשתי מאבא שיקנה לי תותים.

שיט, הפסדתי מסטיק ../images/Emo3.gif

וואי אפרטוש.. מה נסגר איתך? תלכי עם שמיכה אם קר לך אל תתביישי (
) [כן, כבר ראיתי אחת כזו באוטובוס.. רק היו חסרות לה נעלי בית]
תרגישי טוב מותק

Marble Arch

New member
אניי פשוט חולה מאוד..

לפחות עכשיו יש לי הפסקה משינה-בחילה-אמא-אין-לי-אוויר-השתעלויות-מלחיצות אחת ליום וקצת, להתקלח קצת ולהרגיש נורמלי.

jenngirl

New member
פאק איט.../images/Emo82.gif

אתמול חזרתי חולה מהעבודה.ממש מתה. היום בבוקר קמתי ואיכשהו היה בסדר. ואז הגיע שלב בעבודה שכבר לא יכולתי ואיזה 3 נשים מבוגרות התלוננו שהכנתי להן את התה בצורה לא אסתטית[אני תמיד תמיד משקיעה.שטפתי את הנענע כמו לכל אחד,שמתי הכל על מקום נקי הוצאתי להם דברים חדשים והן אומרות שהשתמשתי בדברים פעמיים.זה כל כך עצבן אותי כי אני באמת משקיעה.אז הן אמרו שהן יתלוננו לבעל הבית.אפשר לחשוב שאני מפחדת]. בקיצור,בנוסף לזה שאני חולה עם כאבי אוזניים,גרון[אני משתעלת כמו כלב וזה פשוט שורף.אני כמעט בוכה] וגב הפוסטמות האלה התלוננו והתחלתי לבכות שם|: וגם לא היה ממש מי שיחליף אותי והייתי בטוחה שאני נשארת עד איזה 5 בעבודה. אח"כ באה הבוסית ושיחררה אותי[באמת עשתה לי טובה].היא לא יודעת על מה שקרה עם הלקוחות האלה,ולא מעניין אותי.אם יפטרו אותי בגלל זה חבל להם על הזמן.הרשת הזו לא תמשיך לפעול עוד הרבה זמן. כרגע אני בבית.אולי ננצל את היום הזה לכל מיני דברים אחרים שתכננתי לעשות במשך השבוע. [קניתי כרטיסים ליהודים.נכון שאני אוכל ללכת להופעה ואהיה בריאה עד אז?]; ].

למעלה