שרשור יומי 5.4.07

שרשור יומי 5.4.07

פורום התעורר
שיהיה יומטוב והמשך חול מועד מהנה

../images/Emo195.gif

מה קורה? יש מרתון בוב ספוג בניקולודיאון... מסתבר שכל המחלקה שלי חושבת כמוני... רציתי לעשות אלבום למ"מ שלי בשם המחלקה לשחרור שלה [היא משתחררת אחרי החג, ביומולדת שלי
] והיום התקשרה חברה שלי מהמחלקה וביקשה שאני אפתח תמונות כי אני "הצלמת" של הבסיס... ת'כלס נראה לי שכל המחלקה שלי חשבה על אלבום כי זה המתנה שהכי מתאימה למ"מ שלנו, היא אוהבת לצלם ובעיקר להצטלם. אתמול לא נרדמתי בגלל שכל הזמן חשבתי על זה שהיא משתחררת. קניתי כמה דברים למתנה שאני רוצה לעשות לאחותי לגיוס. עולה לבסיס מחר לסגור שבת. ואז עוד שבוע רגילה. שני- שלישי- רביעי אני מתכננת להיות בבית שאן.

צליל88

New member
../images/Emo183.gif

בתכנון היה ים עם חברות, אבל אז בייביסיטר על האח הקטן הרס הכל. בעע.

צליל88

New member
הנכדים בסדר, תודה ששאלת../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif

ובכללי הכל נחמד, אני תכף אתחבר למסנ', את שם?

צליל88

New member
מצויין../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

תודיעי כשתהיי, החוש-זמן שלי אף פעם לא היה משהו

m i r u s h i

New member
יא../images/Emo108.gif

היום.. חזרתי מהבסיס לפני חצי שעה בערך ואני אהיה בבית עד שלישי [ותודה לחג שהביאנו עד הלום.
] קיבלתי מסך שטוח למחשב מההורים D: ואני מחכה לתשובה ממישהו............. לא משנה

אחה"צ טובים ../images/Emo13.gif

חזתי אתמול ממסיבת סלסה.. היה ממש יפה.. רק חבל שאני לא יודעת לרקןד (שיעורים דחוף!!) בסוף החלטנו לצאת כמה חבר'ה לאכול משו.. אבל כמובן שזה דופק שאני שומרת כשרות
אז התיישבנו באיזה רכב של מישו והיה ממש ממש כיף!!
אני רוצה עודהפעם!!!!!! אה, והיום עשיתי יעני סימולציה
וזהו.. אולי אני אסע לים מאוחר יותר. עם חברות
יום טוב

a 90s Noah

New member
אלוהה

הוצאתי טופס חדש בשביל החידוש רישיון כדי שיאשרו לי שאני לא צריך משקפיים בנהיגה סוף סוף. יותר מאוחר נוסע לסבתא (חיפה) ואח"כ יוצא למשמרות כנראה. ח"ש!

shiran™

New member
גימלים!

אתמול לא הרגשתי טוב. חברות אמרו לי לא ללכת לחופ"ל כי הוא לא יתן לי אפילו ב'. בסוף נתנו לי 2 גימלים בגלל החום והצינון. והיום יש לנו בוחן צוות ומסע (שיש לי פטור ממנו). הצוות שלי עלה לגמר אני מקווה שהוא גם ינצח!!!! דווקא בימים הכי טובים בטירונות אני חולה. עוד שבוע זה נגמר. לא רוצה
בהתחלה ששמענו שזה 6 שבועות היינו בשוק אבל המפקדות אמרו כשתגיעו לסוף לא תרצו שזה יגמר. כ"כ נכון. כיף לי שם :\

למעלה