שרשור יומי 31.8

shira245

New member
מה עוף מוזרת,מה?../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

אני בדיוק כמוך
איכסה עיר.

light angel

New member
כולם עוד ישנים,

ואני כבר הספקתי ללכת ולחזור... הלכתי לריאיון במודיעין אלקטרוניקה, בלע. הפעם זה היה ממש קצר, חיכיתי בקושי 5 דקות, וגם ריאיינו אותי אולי 10 דקות. העניין הוא שאני לא רוצה את התפקיד הזה. זה משהו בתיקון מכשירי קשר, מה לי ולזה לכל הרוחות?! אני הכי לא טיפוס טכני שיש. וזה גם בסיס פתוח, ואני רציתי סגור ורחוק. אמרו שיתקשרו אלי עוד שבועיים להודיע אם עברתי או לא, אני די מקווה שלא. אמרו שאולי אם לא, יזמינו אותי לריאיון לתפקיד אחר במודיעין. סעמק, היה להם קשה לקבל אותי להאזנה?!
זהו. מקווה שלכם היום התחיל יותר טוב

111שיר

New member
עזבי אותך מהאזנה ../images/Emo2.gif

זה לשבת כל היום להקשיב לערבית באוזניים. למה לך? אין בזה שום אקשן. סתם לשמוע שיחות של ערבים. נדיר שיש באמת משהו.

light angel

New member
זה בסדר, אל תדאגי ../images/Emo13.gif

הם גם ככה לא רוצים אותי... מילא, הכל לטובה. מקווה רק שיחליטו מה הם רוצים ממני, נמאס לי להתמיין כל יום למשהו אחר.

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif

אני הולכת לקנות בגדים, ובערב יש הופעה של היהודים. יהיה מושי

איזה כיףףףףףףףףףף

אחי חוזר היום!!!!! כל החודש הזה ראיתי אותו רק 4 ימים.....
. בנוסף כולם חוזרים מפולין!!!!!

mta16

New member
היום יום טוב!

מחר יום הולדת
קמתי מוקדם ב 7:30 לא יודעת למה , עשיתי טיול עם הכלב . אח"כ שיעור גיטרה , והשאר פתוח ...אולי אני אפגש עם חברים שלא התגייסו. יום טוב לכולם!

111שיר

New member
כרמיתתתתתתתתת+ ../images/Emo7.gif

את מעצבנתתתתת! ועוד את פותחת בדיוק על הדקה את השרשור היומי! אני אשנה את החוקים ואפתח את השרשור כמה דקות לפני, כדי שלא תוכלי לרשום את ההודעה המעצבנת הזאת שוב! סתם מותק, את יודעת שאני אוהבת אותך
היום סיימתי לעבוד רשמית
פאק! כל כך אהבתי את המקום, האנשים. זה כל כך עצוב. אני כל כך מתגעגעת כבר עכשיו! התחלתי להיפרד מכל מי שהכרתי שם ונכנסתי איתם לשיחות, פתאום היה יותר קשה להיפרד מהם. אללי, איך נקשרתי למקום ולאנשים! הבוסים שלי מנסים להשאיר אותי, אבל ללא הועיל. הם עדיין ינסו לפי מה שהבנתי, אבל המנהל סתם מרובע כזה, שמעתי שקשה מאוד לשכנע אותו בקטע של חניכי קיץ להשאירם. אז נותרו לי 25 יום עד הגיוס, וכרגע יש לי חופש! היתרון הוא החופש שנותר לי שאני אוכל לנצל אותו כמה שאפשר, ולא שישאר שבוע עד הגיוס ולא יהיה לי זמן לנצל את החופש שלי. אז כנראה שיש סיבה לכך שלא משאירים אותי בעבודה, כדי שאנצל את החופש שנשאר לי

carmit4

New member
סליחה ../images/Emo140.gif

אבל מה, אני רוצה לסיים ת'שבוע
והכי טוב החופש הזה, אחרי זה תוכלי להגיד שלפני הצבא גם עבדת וגם היית בחופש
... חוץ מזה, הספקת לצלם?

111שיר

New member
חחחחחחחחחח

אמרתי לך שאז צילמתי את עצמי במשרד כי רבתי עם חברה שהייתה אמורה לבוא לצלם אותי
. אני אעלה את זה לפורום אם יצא טוב, כי צילמתי את עצמי חחח וזה היה עוד במצלמת פילים כי לא ידעתי איך להשתמש בדיגיטלית החדשה שקניתי. אבל עכשיו התפדחתי להביא את המצלמה, וקצת התבאסתי בגלל זה, כי הייתה אחת שנכנסתי איתה ממש לשיחה ורציתי אולי כן מזכרת(היא בת 38 בערך.גיליתי שהיא למדה באוניברסיטה מדעי החברה:פסיכולוגיה, סוציולוגיה וקרימינולוגיה! מה שאני רוצה ללמוד כנראה! דיברנו על החומר חחח אבל היא עשתה רק תואר ראשון וכרגע היא מזכירה בחברת החשמל. לא משהו..והיא אמרה לי את זה שהיא מתוסכלת קצת שהיא לא עושה יותר עם עצמה. שכל תיכוניסטית יכולה לעשות את זה, בלי לנסות להעליב אותי. ובתכלס היא צודקת, באמת תהיתי לעצמי כמה מזכירות יש שם ולמה הן לא הולכות ללמוד ולהגיע למשהו יותר טוב. כי יש כאלה שיש להן שם ממש ממש ראש). וזאת שהכי התחברתי אליה שם בכלל לא באה :/. מתלבטת אם להתקשר אליה להיפרד או לשלוח לה אי מייל. מה כדאי ? (הטל' הוא זה בעבודה. אגב, הוא תמיד מפוצץ שיחות ואולי היא תהיה לחוצה בגלל השיחות ולא לגמרי יהיה לה זמן בשבילי. מצד שני באי מייל זה נראה סתם מעפן)

טחח, למען האמת זה 185 שקל,

אבל הן עלו לי 250.. לא נורא, יש לי 600 שקל תלושים לריקושט מהעבודה של אמא, ככה שזה מתקזז :)

SomebodyElse

New member
היה יום ממש מתיש בעבודה

אבל האמת שנהניתי. לא יודעת, מקווה שימשיך ככה. ומחר אני אקפוץ לביצפר, אראה כמה חברים, ואז אגיע למשמרת ערב בעבודה. הזמן טס כשעובדים. אני בקושי מאמינה שכבר עבר חודש עבודה! ועוד 10 ימים משכורת וביום שבת בבארבי יש מחווה ללהקה האהובה עלי
והשבוע הזה היה לי פשוט מצוין. אני רק מקווה שימשיך לי ככה.

111שיר

New member
דוגרי

הזמן טס כשעובדים גם אני עבדתי חודש וזה עבר כ"כ מהר! ויאיי עוד 10 ימים באמת משכורת :) מעניין כמה אני אקבל בסוף

Dawson girl

New member
אני כל כך מטומטמת

חיכיתי כ''כ לטלפון הזה וכשזה כבר קורה אני הורסת הכל הכל אהההההההההה אוף

למעלה