קמתי לעבודה, אפילו לא הספקתי לאכול ולקחתי את האוכל (משמע קרואסון שוקולד) איתי לדרך. זה כבר לא כיף פה, והיום אפילו סינג'רו אותי לבנק ולדואר. (אבל היי- פגשתי מישהי שאני מכירה בדרך, אז היה שווה!) יותר מאוחר? לא ברור. אבל אחשלי בבית, אז יש למי להציק שיהיה יום טוב.
אבל אם את לא עושה תיאוריה, המורה לא יכול לקבוע לך טסט. כי ע"מ לקבוע טסט- צריך את הטופס הירוק עם החתימה שעברת תיאוריה. וזה מה שקרה לי- שעשיתי תיאוריה רק בשיעור 26. הסיבה היחידה שאני לא ממליץ לעשות את התיאוריה מאוחר- זאת הסיבה הזאת- זה סתם דוחה את הטסט. בגלל שהגשתי את הטופס עם החתימה על התיאוריה מאוחר, המורה לא הצליח לארגן לי טסט, אפילו שכבר הייתי מוכן. במזל מישהו השתפן וויתר על הטסט שלו, ואני קיבלתי את שלו.
אחריי שעושים את התיאוריה ומקבלים את הטופס הירוק החתום עם התאוריה, את צריכה להביא את זה למורה כדי שישלח בבקשה לטסט. בדר"כ קובעים לך טסט חודש אחריי ששלחת את הבקשה לטסט. (זה משתנה-תלוי בכמות התלמידים שביקשו טסט והפגרות והחופשות והשביתות המשונות והמוזרות של הטסטרים) אז- אם את תעשי את התיאוריה ממש מאוחר, את תצתרכי לחכות עוד חודש עד שיגיע לך הטסט, וזה סתם חבל