שרשור יומי 31.7

לומינגו

New member
עוד יום שני.

קמתי לעבודה, אפילו לא הספקתי לאכול ולקחתי את האוכל (משמע קרואסון שוקולד) איתי לדרך. זה כבר לא כיף פה, והיום אפילו סינג'רו אותי לבנק ולדואר. (אבל היי- פגשתי מישהי שאני מכירה בדרך, אז היה שווה!) יותר מאוחר? לא ברור. אבל אחשלי בבית, אז יש למי להציק :) שיהיה יום טוב.

a Warming Sign

New member
איתי פרק חצי בקבוק ורק חסר לו בדיוק

ממני,עוד חצי חיבוק שיסדר לו את הראש וירדם.."
היום..כנראה לחפש עבודה,ולקנות צורב סוףסוף
, ככה אני אוכל לישון בשקט בידיעה שאני לא צריכה לסמוך על המחשב המקרטע שלי. יולי בסדר
,קיבלנו דיווח מההיא שאנחנו מכירים.. היא אפילו נותנת לה את האנטיביוטיקה בפסטרמה שהבאנו..יולי בטוח יודעת שהפסטרמה מאיתנו
, היא רגילה. איזה עצוב פה בלעדיה. ומירי,אני לא מצליחה להגיב בבלוג שלך
, כנראה יש בעיה בתפוז.

DreamS_HunteR

New member
קמתי ב11 וחצי!!../images/Emo121.gif

אני גאה בעצמי. אני כל הזמן קם מאוחר ומתעצבן על זה
היום - עד 4 בעיתון (מ12), אחד מ5-9 ברדיו, ואז חדר כושר. ואז לא יודע מה עוד. אתמול הייתי בסופרמן חוזר - סרט מצחיק.

yanivtr

New member
סופרמן

אני היחידי שחושב שהסרט הזה טוב? כולם קוטלים אותו, אני ממש אהבתי. חוץ מהעלילה המופלצת בעליל... [מה קשור הילד המחורבן הזה שקיבל פתאום כוחות?!]

IkMfNiY

New member
הוא לא משהו ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אין בו מספיק אקשן שנדרש מסרט של סופרמן, הוא פשוט לא מספיק מעניין. והסוף, הו, הסוף! כ"כ נמשך! היו יכולים לחתוך הרבה דקות מהסוף. יעל

../images/Emo176.gifשיעור נהיגה 15 ../images/Emo9.gif

חזרתי מוקדם מהעבודה P: לסדר את החדר [של אמא, שהפך לשלי
] ללמוד אולי לתאוריה יום מעולה!

m i r u s h i

New member
טוב,זה מבאס.../images/Emo108.gif

אין תיאוריה יום רביעי..והפעם זה לא בגללי. דווקא אז הם יוצאים ליום השתלמות...מרשעים
ז"א שהיא תהייה בשבוע הבא ובגלל זה אני מפסידה יום עבודה
[וזה בסה"כ שבועיים,לא יותר ];] אוח.

m i r u s h i

New member
התייעצתי עם ההורים../images/Emo108.gif

והם הציעו שאני אדחה את זה בעוד שבועיים עבור העבודה.. זה מה שאני חושבת לעשות.....רק שהמורה לא יחבוט בי באלת בייסבול או מוט הילוכים ><

../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif וואי!

כולם פה דוחים את התאוריה הזו!! |מזכירה לעצמי שאני לא יכולה לדחות אותו יותר מדיי| תגידו, זה נכון שיש זמן כלשהו מהוצאת התאוריה עד הטסט?

yanivtr

New member
לא

אבל אם את לא עושה תיאוריה, המורה לא יכול לקבוע לך טסט. כי ע"מ לקבוע טסט- צריך את הטופס הירוק עם החתימה שעברת תיאוריה. וזה מה שקרה לי- שעשיתי תיאוריה רק בשיעור 26. הסיבה היחידה שאני לא ממליץ לעשות את התיאוריה מאוחר- זאת הסיבה הזאת- זה סתם דוחה את הטסט. בגלל שהגשתי את הטופס עם החתימה על התיאוריה מאוחר, המורה לא הצליח לארגן לי טסט, אפילו שכבר הייתי מוכן. במזל מישהו השתפן וויתר על הטסט שלו, ואני קיבלתי את שלו.

../images/Emo176.gifזהו! ידעתי שיש משהו כזה!

וכל כמה זמן הם שולחים חזרה את הטופס של התאוריה, שעברתי? [הם שולחים למורה, כע?
]

K e R e N18

New member
את מקבלת אותה שם...

את נבחנת,מחכה שם,ואז מחלקים את לכל אחד את הטופס הירוק שלו.. וכתוב שם אם עברת או לא עברת... ואם עברת את מביאה אותו למורה שלך

../images/Emo176.gifפחדתי לתקן ../images/Emo6.gif

רגע! אז זה אומר שאני יכולה לעשות טסט מייד אחרי התאוריה?

yanivtr

New member
לא, זה מה שאני מנסה להסביר..

אחריי שעושים את התיאוריה ומקבלים את הטופס הירוק החתום עם התאוריה, את צריכה להביא את זה למורה כדי שישלח בבקשה לטסט. בדר"כ קובעים לך טסט חודש אחריי ששלחת את הבקשה לטסט. (זה משתנה-תלוי בכמות התלמידים שביקשו טסט והפגרות והחופשות והשביתות המשונות והמוזרות של הטסטרים) אז- אם את תעשי את התיאוריה ממש מאוחר, את תצתרכי לחכות עוד חודש עד שיגיע לך הטסט, וזה סתם חבל

../images/Emo176.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא!!! אסור שזה יקרה!!!
אני צריכה טסט באוגוסט!!
[אוח! למה המורה שלי לא אמר לי את זה בשיעור הראשון?!
] תודה יניב ותודה קרן

למעלה