שרשור יומי 31.7

C u b e

New member
"חזרת פתאום, הנה אתה בבית"../images/Emo79.gif

"תן לי רק דקה לנשום, באת לי כ"כ כ"כ פתאום". חזרתי עכשיו מהסרט "מישהו לרוץ איתו"- סרט מדהים! ממליצה בחום
מחר לראות "הצד שלו הצד שלה" עם אמא ואחותי וזהו

C u b e

New member
אגב, שחר כנסי!

את היית היום [יום ראשון] בעזריאלי בסביבות 10 בערב ליד סבארו? אם כן, אז ראיתי אותך! ולא הייתי בטוחה אם זו את, אז התפדחתי לומר שלום. ואם לא... אז שכחי ממה שאמרתי

IkMfNiY

New member
ואותי לא ראית? ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

נעלבתי
סתם, האמת היא שכן, שחר, רבסקי ואנוכי היינו בעזריאלי, אז יכול להיות שבאמת ראית אותה P: חבל שלא אמרת שלום! יעל

m i r u s h i

New member
ויתרתי להיום על שיר ככותרת../images/Emo108.gif

אין לי כ"כ מצברוח. מנסה להשאר אופטימית עד כמה שאפשר,מתפללת כל הזמן להוא מלמעלה.. ממ.. הלוואי. [אין לי כח לפרט,הפוסט האחרון בבלוג שלי אומר הכל בתמציתיות.] היום בעקרון- שיעור נהיגה ב12 לעזור לגיסה עם הניקיונות בדירה החדשה ללמוד לתיאוריה מקווה שיצא לי לעשות את זה ושבעזרת ה' אני לא אאלץ לשמוע משהו שאני כ"כ לא רוצה לשמוע שיגרום לי לבטל הכל.. שיהיה בסדר. זה כל מה שאני רוצה.. אמן,אמן ואמן.

m i r u s h i

New member
תודה לשתיכן../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

בלי עין רעה
,היא יותר בסדר עכשיו..ובת דודה שלי שנמצאת איתה אומרת שהיא גם נראת יותר טוב.. רק שיהיה בסדר.. מחר יום הולדת לאמא..והמצברוח שלה ירוד מסכנה :(

צליל88

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo179.gif

קראתי בבלוג שלך שהמצב שלה מתחיל להשתפר
בעז"ה יהיה טוב
.

m i r u s h i

New member
אמן,אמן ואמן.../images/Emo57.gif../images/Emo108.gif

ולכולכן,תודה על התמיכה
אני מעריכה את זה המון

shiran™

New member
../images/Emo24.gif

אני מבינה למה את מתכוונת. קראתי בבלוג. העיקר שהיא מרגישה קצת יותר טוב! אל תדאגי. ות'אמת.. אני רק לא מזמן.. כלומר לפני שנה וחצי שסבתא נפטרה הבנתי כמה אני חרא ושלא הקדשתי לה מספיק זמן ויש מצב שגם לא הערכתי אותה מספיק. אבל עכשיו אני מבינה, שהיא הסבתא והאישה הכי מדהימה. שיש. לעולם. ושוב אני בוכה .. מה לעשות.. טוב לא התכוונתי לגרום לך להיות עצובה פשוט זה הזכיר לי.. שתרגיש טוב
וגם את! יהיה טוב בע"ה...

Gal isr

New member
עבודה, אופניים, בלאגן

אני רוצה לעשות לייזר בעיניים, אז אני צריך מספרים אחרונים וכו' לבדיקה...אז עוברים באופטיקנה גם לבדוק אותם.

למעלה