תודה
ט טלטל שבט עפר New member 31/7/05 #14 ../images/Emo42.gif../images/Emo68.gif שיעור נהיגה מושלם! ועוד אחרי 10 ימים לפחות שלא נהגתי... בקרוב טסט שני. עוד שבועיים מתחיחלה שנת שירות ועוד חודש עוברת לבית שאן.
../images/Emo42.gif../images/Emo68.gif שיעור נהיגה מושלם! ועוד אחרי 10 ימים לפחות שלא נהגתי... בקרוב טסט שני. עוד שבועיים מתחיחלה שנת שירות ועוד חודש עוברת לבית שאן.
D Drorrrrrr New member 31/7/05 #15 נמנמ התכוונתי לקום בתשע, אז כיוונתי את השעון שיצלצל בתשע והוא אכן צלצל בתשע. פקחתי את עיני ואמרתי לעצמי: "טוב נשן עוד כמה דקות". קמתי באחת עשרה. רציתי ללכת לחפש עבודה, 11 זה מאוחר מדי, כי עד שהייתי יוצא מהבית זה 12 וזה :|. מחר.
נמנמ התכוונתי לקום בתשע, אז כיוונתי את השעון שיצלצל בתשע והוא אכן צלצל בתשע. פקחתי את עיני ואמרתי לעצמי: "טוב נשן עוד כמה דקות". קמתי באחת עשרה. רציתי ללכת לחפש עבודה, 11 זה מאוחר מדי, כי עד שהייתי יוצא מהבית זה 12 וזה :|. מחר.
Y yaeli87 New member 31/7/05 #17 כנ"ל ../images/Emo9.gif חחח אני שונאת את חיפושי העבודה המסריחים האלה!!! ואבא כל היום יושב לי על הווריד... כוסאמקקקק לא רוצהההה את זהההה
כנ"ל ../images/Emo9.gif חחח אני שונאת את חיפושי העבודה המסריחים האלה!!! ואבא כל היום יושב לי על הווריד... כוסאמקקקק לא רוצהההה את זהההה
כ כרמית וזהו New member 31/7/05 #21 ../images/Emo45.gif אפילו אם אני לא יודעת לסדר אותן נורמלי אבל זה כיף. *מכורה*.
Y yaeli87 New member 31/7/05 #22 היליתתתתתתתתתתתתתתתתת מאמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתייייייייייייי אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה כיף שאת פההההההההההההההההה
היליתתתתתתתתתתתתתתתתת מאמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתייייייייייייי אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה כיף שאת פההההההההההההההההה
T the last anigma New member 31/7/05 #35 קמתי ב5 בבוקר אחרי פחות מארבע וחצי שעות שינה... אפילו בצבא ישנים יותר... בעעע עבדתי היום עד שלוש וחצי אחה"צ בערך.. משם הביתה ולישון... קמתי לפני 40 דק'.. ואני משוטטת בבית מאז.
קמתי ב5 בבוקר אחרי פחות מארבע וחצי שעות שינה... אפילו בצבא ישנים יותר... בעעע עבדתי היום עד שלוש וחצי אחה"צ בערך.. משם הביתה ולישון... קמתי לפני 40 דק'.. ואני משוטטת בבית מאז.
M mta16 New member 1/8/05 #38 היי אנשים!!! חזרתי...הייתי בטיול עם חברים מיום שישי עד היום בערב בגליל...והיה ממש כיף...עשינו טיול טיולי..עם הרבה נחלים ומים ..ממליצה לכם לעשות כזה טיול בארץ!!!
היי אנשים!!! חזרתי...הייתי בטיול עם חברים מיום שישי עד היום בערב בגליל...והיה ממש כיף...עשינו טיול טיולי..עם הרבה נחלים ומים ..ממליצה לכם לעשות כזה טיול בארץ!!!