שרשור יומי- 31.7.05

Bitch47Percents

New member
שרשור יומי- 31.7.05

אין הרבה מהלעשות היום.. מה שכן, אני חייבת לסדר גבות

שיואו

זה ממש מפחיד... אנשים ומתקשרים אליי כאילו אני הולכת למות מחר (או שזה כבר היום חחח). בעע היום בדיקות (כן, שוב
איזה כיף לי....)

אה, כן... עוד משהו -

תהיית היום: איך לעזזאל אנשים שותים 10 כוסות מים ביום?!?!

זו תהייה שלי :|

גם לי אמרו לשתות המון. אמ אמרו לי לשתות שני ליטר :\ ואני במאמצים נוראיים :| תקחי איתך פשוט בקבוק לכל מקום ותשתי ותשתיני הרבה
.

Spe¢ial

New member
המממ

עשיתי את הבדיקה הזאת פעם, או לפחות בדיקה שמצריכה שתיה מרובה (מיפוי עצמות לא?!), וזה היה ממש קשה.. תוך איזה 4 שעות הייתי צריכה לשתות ליטר וחצי!!!.. בחרתי לשתות מיץ ענבים, אלוהים יודע למה.. בערב הקאתי הכל..בעע

the last anigma

New member
גם אני עשיתי מיפוי.. ואני לא חושבת

שזה מה שאפרת עשתה.. בכל מקרה גם אני שתיתי המון מיץ ענבים בתקווה שזה יצמיא אותי.. (גם הייתי מכורה למיץ ענבים אותה תקופה אבל לא משנה)....

omer87

New member
הצלחתי לגרד את עצמי מהמיטה

והלכתי לישון בסוף ב4....(לא הצלחתי להירדם) עם שעון מעורר קמתי בשבע וחצי ולקחו לי איזה 40 דקות רק לקום מהמיטה חחח עם עוד 100000 צלצולים.... אני בקושי רואה משהו ויש לי כל מיני דברים לעשות....

shira245

New member
בוקר טוב!../images/Emo42.gif

התעוררתי מהפלאפון שפתאום התחיל לצלצל ולא הצלחתי לחזור לישון. תוכניות להיום? אולי נלך למעיין לשחות וכזה , ובערב נצא עם חברות שלא ראיתי מללא זמן. זה אשכרה היום חופש הראשון שלי שאין לי עבודה/מבחן ללמוד אליו/ להכין עבודה וכזה..:))

ובכן אני חוזרת לעוד שבוע חפירות

מפרך אבל מעניין ובנתיים מצאתי רק עצמות, שיניים וחרסים
. אה וחחחחחחחחחחחחחם בבבקעת בית שאן......אז כל מי שחושב שחם יותר במרכז והוא סובל, שיגיע לבקעה בדחיפות ויהנה מחום בלתי נסבל
.
. ושבוע שעבר היה לי טיול מכינה כיפי וקצת חפירות
. אני חוזרת לעיר הבירה
ביום שישי אז עד אז שבוע מצויין לכולללללללם.
-יש הרבה יתושים באיזור אז לכבודם!!!!
אוריה
....

Adiya

New member
הממ..

סתם עובדת ועושה סגירה :{ אני לא אוהבת לעשות סגירות זה מציק :{ אגב עד מתי היתה עיר הבירה? איזה פקקייםםם יש בת"א בגלל זה

yavin

New member
../images/Emo179.gifאין נאושר ממני ../images/Emo70.gif

אני לא הולך להיות קרבי למרות הפרופיל הקרבי שיש לי
סוף סוף היום בערב או מחר יגידו לי איזה אפשרויות הולכים להציע [מהלא-קרבי] לי
ובנוסף, אני הולך להפעיל לחץ על אדם מסויים כדי נסות להגיע ליעד המדויק שאני רוצה
פתאום מה שנירא קרוב ומדכא בלי טיפת מזל, קיבלת מנת מזל שנתנה לו כח ותקווה
חה
חה

סיונתו

New member
אמממ...

אני יודעת שהאקס שלי במודיעין שדה שזה קרבי אבל הוא בתפקיד לא קרבי... (לא מוקמים..משו אחר מוקמים זה כן קרבי..) שיהיה בהצלחה
אממ... אין לי תכניות עכשיו קמתי ונראה מה היום יביא איתו

למעלה