שרשור יומי 3.1.07

ראשונה?../images/Emo12.gif

טווווווווווב השיר "אצלך בעולם" של אביתר בנאי פשוט>>>>>>>>>>>
הורדתי אותו עכשיו... פיצוץ של שיר לבוקר
היום שלי מסתכם בזה שאין לי מה לעשות.. חוץ מלהקליד מאמרים, לדבר עם אמא שלי, להתקלח וללכת לישון!!!
מתה מעייפות
(ומתערבת איתכם, שדוקא היום ידפקו לי מלא עבודה
)

מזל"ט!!

הגיעו לי העדשות..(באיחור של יום..) אז תוסיפו את זה למערכת היומית שלי..
אה, ואגב, שאלתי את אמא שלי בטלפון מה כ"כ בוער לה לדבר איתי (זה כ"כ נדיר שהיא עושה לי "שיחות"
) והיא פשוט קרעה אותי מצחוק.."ענבל, אם יש לך חבר אני מבקשת שתשתפי אותי "
ידעתי שהיא תחשוב את זה!!LOL והסיפור: שלשום, נפגשתי עם מעייני (
) אחרי השירות.. אז הגעתי הבייתה בסביבות 9-9:30 בערב. ואז, אתמול ,באופן ספונטאני .. החלטנו לצאת לקניון כל החברות מהשירות.. אז שוב חזרתי הבייתה בשעה דומה..
קיצר.. אמא שלי והפולניות שלה.. החליטה שייש לי חבר... מה עוד שידיד שלי צלצל אלי בדרך חזרה הבייתה והמשכנו לדבר גם כשהייתי בתוך הביתה..אז היא שמעה שאני מדברת איתו והבינה שזה הוא ה"חבר" שלי

mAAyAn 1

New member
יש לך אישה

והגיע הזמן באמת שיגיעו העדשות...תתחדשי[:

ששש... היא תעיף אותי מהבית ../images/Emo3.gif

היא פולניה! היא עלולה לפרש את זה לא נכון (
) תודה

mAAyAn 1

New member
אני לא יודעת אם

זה יום טוב או רע, אבל לא ישנתי כל הלילה בגלל כמה דברים שהציקו לי]; מקווה להמשך יום טוב, ולא כמו אתמול...

Gal isr

New member
היום היה תחקיר בטחוני

הזימון אמר להיות בבה"ד 7 (צריפין) בשעה 08:00 וכדי להגיע לשם אני צריך שני אוטובוסים...אבל למה לקחת אותם כשאמא עובדת באסף הרופא ואפשר לצאת איתה? אז קמתי בחמש וחצי (בלילה מבחינתי)
והגעתי לשם כבר בשבע ורבע בערך... בכניסה הש"ג אומר לי לפנות ימינה ולחפש ביתנים. הוא שכח לציין שכל הבסיס מלא קראוונים שכולם נראים אותו דבר. בסוף מצאתי, השעה 07:55 ואין אף אחד...גם בשמונה...אין אף אחד...ובשמונה וחצי במקרה הגיע חייל שהתסכל על הטפסים שלי והלך. בסוף אחרי דקה נכנסתי פנימה (ראשון יש לציין), ומה מסתבר? שמזמנים את כולם משמונה בבוקר אבל התחקירים מתחילים בתשע-עשר והשעות לא נכונות בכלל
. מזלי שנכנסתי ראשון ותיקתנו את הכל כמו שצריך...הוא פשוט שאל את השאלות, אני עניתי שוב והוא הקליד הכל למחשב. אח"כ 80 דפים עם חתימות ומספרים ת.ז ויצאתי הביתה :)

Gal isr

New member
ושכחתי שהיום לא נגמר עדיין...

בערב ידידה שלי חוזרת מש"ש בצפון ואולי נצא לסרט :)

tuti100

New member
למה תפוז טיפשים?../images/Emo2.gif

אממ היום.. בבוקר אירגנתי קצת את הבית ועוד מעט יוצאת לעבודה.. יום טוב.

jenngirl

New member
נמאס לי מהמורה שלי לנהיגה../images/Emo82.gif

היא מסננת אותי חופשי ולא עונה לי בכלל.לא משנה אם אני מתקשרת מהפלאפון או מהבית. לא מבינה מה הקטע שלה.קבעתי איתה שיעור והיא לא עונה[כבר יומיים אני מנסה להשיג אותה]. ההורים שלי כבר חוטפים את העצבים שאני לא עושה מספיק שיעורים בגללה והם רוצים כבר להתקשר ולדבר איתה,הקטע הוא שהיא חתיכת פלצנית ולא אוהבת שהורים מתערבים.בטח שלא,היא רוצה לבנות לעצמה עוד קומה בבית ולקחת ממני עוד כסף@#^*^#@#!%!# [אני ככה מרחק מהטסט.היא כבר קבעה לי,אבל רבאק אני צריכה שיעורים!!!וגם פנימי!!]. והיום בעבודה היה כל כך חרא.הבוסית שלי סתם לא מעריכה אותי.פקאצה מפגרת אמן תחנק עם כל המאפים שהיא אוכלת. ולקראת סוף המשמרת ממש התעצבנתי שלא שיחררו אותי לאוטובוס[עד לבית שלי יש לי פעם בשעה] ואמא שלי במיוחד באה לקחת אותי כדי שאני אספיק להגיע לשיעור נהיגה.אבל המורה שלי לנהיגה לא עונה לי אוףףףף. מתישהו אני מאמינה שכל העצבים האלה יצאו על מישהו וזה לא יהיה כל כך נחמד. שיהיה המשך יום נעים. [הממ זהו.נרגעתי בערך:p].

../images/Emo24.gif יש גם ימים כאלה..

אני כ"כ מבינה אותך.. גם לגבי העצבים על המורה.. אני ,עם מורה מקסים, ועדיין הייתי מתעצבנת על האמאמאמא שלו... אבל אם היא כזו פוסטמה אין מצב שאת מוצאת מורה אחרת? מאחלת לך יומטוב יותר מחר..

shiran™

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב וכולם יודעים את זה

אל תתייאשי מותק.

shiran™

New member
עבדתי.

ועוד מעט יוצאת לסרט עם חברה. והתפוז ראשי מגעיל.

shiran™

New member
ראיתי "החופשה"

קמרון דיאז מהממת כרגיל. אבל ג'וד לאו.. וואו.. לא ידעתי שהוא כזה.

AdamINC

New member
ראיתי את זה גם ../images/Emo122.gif

להגנתי אומר, לא ידעתי על מה מדובר.. תיארתי לעצמי שזו קומדיה קומנטית צפויה.. אבל היו כמה רגעים משעשעים.. וקמרון דיאז.. הייתי עושה לה... משהו

למעלה