שרשור יומי 29.9

Gal isr

New member
הצלחתי ../images/Emo13.gif ובקיצור, עובדים ונהנים

מחר מתחילים לעבוד על הסוף-חודש, מה שאומר המון עבודה, המון ניירת והמון בלאגן
ישב"צ אחר הצהריים, ולמישהו יש הצעות ליציאה בערב?

../images/Emo6.gif בגלגל"י?

באים אורחים.. אבל לפני: שיעור נהיגה לעזור לאמא לבשל (נראה לה..) ואממ להתחרפן עם האורחים

4LeafClover

New member
כל הכבוד גל ../images/Emo3.gif

עובדת מחר מ7 וחצי עד סביבות 4 ישנה קצת ואז נפגשת עם אנשים שחזרו מהצבא!!

DreamS_HunteR

New member
איזה יום ארוך היה לי!../images/Emo121.gif

עבדתי מ10 בבוקר עד 12 בלילה
ממש כמו איזה אחד שאין לו שקל בבנק
פעם הבאה אני אתכנן את השעות שלי שלא יהיה לי ככה. בכל מקרה, היום אין שום דבר מיוחד.. חוץ מזה ששישי ויוצאים לבלות וכאלה.. אתם יודעים. אה והיום התבשרתי בבשורה טובה: נוסעים לחו"ל עוד שבועיים. כניראה. הוו יההה.. פרטים בהמשך

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאני רוצה גם להצטרףףףףף ../images/Emo7.gif

גם אני רוצה חו"ל :(

Marble Arch

New member
שימו לב ליומי המרתק:

לצאת עוד 10 דקות מהבית לעבוד עד 5 בצהריים ללכת הביתה להתקלח ללכת לעבודה ב7 לעבוד עד 1-2

K e R e N18

New member
להלהלהלה../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

עוד מעט מתארגנת ונוסעת לחברה לעשות אצלה שבת..
תהנו בובות!שבת שלום לכם!

yanivtr

New member
אמממ יום מעניין

[לא] אז ככה- קמתי ב6 בבוקר [ואני ממש שונא בקרים] עובד חרוץ שכמוני, מתלבש, יוצא החוצה, עולה על אוטובוס- נוסע לעבודה. לוחץ על הכפתור במעלית- נכנס למעלית. עולה לקומה 10- נכנס למוקד שלי, סתם יושב. אחר"כ אני רוצה לראות מי עוד עובד היום- בעייפות אך בנחישות קמתי לעבר סידור העבודה- והפלא ופלא--- אני לא עובד היום!!! פאקקקקק!!!!!!!!!!! א-נ-י לא עובד היום!! וקמתי ב6 בבוקר!!! אז קיצר, חצי עולם הבריז, אז לבקשת המנהלת שלי נשארתי כמה שעות. ואחר"כ הלכתי לארגן מתנה לידידה בעיר... והיה חם. והעיר=ראשון. והיום מה היה בראשון? נכון. פיצוץ. אני הייתי ברוטשילד, שזה רחוב שצמוד להרצל. משום-מה לא שמעתי את הפיצוץ אבל תוך שניות נסחפתי עם ההמולה. זרקנו את כל הבלונים והעוגה אצל הידידה (ונהרסה ההפתעה) הלכנו לראות- לא היה מעניין... וזהו... לא מתתי לא כלום. אני חופר. עמוק עמוק.

מה נסגר עם העייפות הזו שלי =\.

התעוררתי לגמריי ב11 וחצי בערך, וסתם נשארתי עוד במיטה, ואז ב20 לאחת היה לי שיעור נהיגה כפול ומייגע, זה ממש עייף אותי. ואז חזרתי הבייתה, אכלתי, נמנמתי ואז הייתה ישיבת צוות של העבודה. היה דווקא מבדר. נחים. ערב טוב :]

shiran™

New member
בלילה ראיתי גמר כוכב נולד (שוב)

ובכיתי (שוב) כשג'קו ניצח ובכה. די זה היה מרגש. וגם ראיתי (שוב)2 פרקים מצחיקים של חברים! "אני הולך להיות התחת של ג'ואי טריבאני"!!! באנגלית זה נשמע יותר טוב. וכשפיבי אומרת את זה - אז בהרבה יותר!

למעלה