שרשור יומי 28.10

jenngirl

New member
וואו כמה עבדת];../images/Emo82.gif

מתי את צריכה לקום כדי להיות בעבודה ב-6 וחצי?

shiran™

New member
התחלתי ב6

ואם אני מתחילה ב6 אני קמה ב5 אם אני מתחילה ב6 וחצי אני קמה ב5 וחצי

shiran™

New member
אבל זה בגלל שאני עובדת עם אמא שלי

והיא מכינה הכל.. את האוכל, התיק, הארוחת בוקר והכל... תודה לאל!

yanivtr

New member
זה 11 שעות!!!

פששש שירן כל הכבוד! אני 7-8 שעות שורד בקושי...

shiran™

New member
אנחנו אמורים לעבוד מינימום 8

בהתחלה כשהתחלתי.. בתקופת פסח .. שהיא התקופה הכי לחוצה היינו עובדים כל יום 11-12 שעות ומתחילים הרבה ב6 בבוקר... וזאת עבודה די קשה.. לעמוד כל היום על הרגליים.. עבודה פיזית. אבל העיקר יש עבודה ומשכורת. תודה לאל
אתה תמשיך לשרוד.. מה שמחזק אותי זה שזה לא לכל החיים.. זה רק עד הצבא.. והעבודה הזאת מימנה לי כ"כ הרבה דברים שלא היו קורים בלעדיה ..

yanivtr

New member
אה!

היום חתמתי סוף סוף על טופס התפטרות. אני מתפטר ב9 לנובמבר. אחחח סוף סוף!

shiran™

New member
יש לי שאלה

למה צריך טופס התפטרות? אי אפשר פשוט לעזוב את מקום העבודה? גם אני אצטרך לעשות את זה? ועוד שאלה שאולי תדעו.. אני יודעת שאני יכולה לקחת מספר ימי חופש ושהם יהיו בתשלום, אבל זה בתנאי שאני עובדת תקופה מסויימת.. כמה זמן אני אמורה לעבוד בשביל ימי חופש בתשלום? וכמה ימי חופש אני אמורה לקבל בתשלום? אתה\אתם יודעים אולי?

yanivtr

New member
יש את העניין של הודעה מוקדמת

את צריכה להודיע שבועיים מראש על התפטרות (משו כזה) אצלינו זה קצת שונה- אנחנו לא מתפטרים באופן רגיל. אנחנו כביכול מתפטרים לכורך הנסיבות- המדינה גורמת לנו להתפטר- ככה שזה כאילו גרמו לפיטורים שלך ולא את התפטרת., ככה שזה קצת שונה- את צריכה לקבל פיצויים (אם את מעל שנה) ועוד שאר תנאים. לכן גם אנחנו לא ממש מחוייבים בהודעה מוקדמת (אם הודיעו לי על הגיוס רק יומיים לפני? ) בתאחלס- זה לא ממש רלוונטי. במקומות עבודה מסודרים בדר"כ יש טופס שאת חותמת עליו שאת עוזבת את מקום העבודה- אבל יכול להיות שפשוט את עושה את זה פנים מול פנים. ולגבי ימי חופשה בתשלום---בטח!! על כל חודש עבודה מגיע לך יום חופש בתשלום. אם את לא משתמשת בהם את פשוט צוברת אותם. למשל החודש הזה פדיתי יום אחד בתשלום--כדי שהמשכורת תהיה גבוהה. מגיע לי עוד יום חופש בתשלום (עבדתי חודשיים)- אז הם יכניסו לי את זה לחשבון אחריי שאני אתפטר.

shiran™

New member
אהה טוב היום ביררתי

ואצלנו הבוס מטורף. כאילו משלם מתחת למינימום... וימי מחלה הוא לא משלם. יום ראשון לא משלם, ביום השני משלם אולי חצי.. אז רציתי לברר איך הוא בעניין חופשות בתשלום והבנתי שבשביל לקבל שבועיים של חופש בתשלום אני צריכה לעבוד שנה לפחות. ואין לי שנה.. יהיה לי אולי 10 חודשים עד הגיוס.. אבל אני אדבר איתו ואנסה לקחת כמה ימי חופשה. מחר למשל אני כנראה אהיה בחופש מחלה.. ובלי תשלום :\

shiran™

New member
כן... כאילו לי הוא משלם 17 ומשהו

שלגיל שלי זה בסדר גמור. הבעיה היא שהוא משלם לכולם ככה.. וגם אמא שלי עובדת שם.. לכולם, כל הגילאים, 17 ומשהו. ואין עם מי לדבר.. כי הוא די מוזר כן.. והבוסית הראשית היא בכלל עורכת דין אז נסי את לדבר איתה על זה שהיא משלמת לך מתחת למינימום ותראי מה היא תגיד לך. והוא גם אומר, אני לא מכריח אף אחד לעבוד פה, לא מתאים לך, אל תעבדי. והרוסים .. שזה כל המפעל.. עובדים.. לפי מה שהוא אומר. לא משנה, בשבילי זאת עבודה זמנית.. חבל על האחרים..

Y M C A

New member
איזה קקה טיפש!

אתם יכולים לפנות למשרד העבודה והרווחה , שהם כבר יכריחו אותו לשלם לפחות את המינימום המגיע לכם.

Hangman Jury 87

New member
אוי איזה יום...

הלכתי עם חבר שלי לעיר לקנות כמה דברים... בדרך חזרה היינו בדרך אליי והוא עשה תאונה קטנה עם האוטו... בצומת נכנסנו בעמוד, לו לא קרה כלום אבל אני קצת חטפתי מכה חזקה ברגליים (על העצם) ודי כואב עכשיו.. אבל לא חושב שזה משהו רציני... היה פשוט חושך וגשם והיה ערפל על החלון ובקושי יכולנו לראות משהו... את הכביש ראינו אבל את העמוד בקושי ראינו... אני ראיתי אותו 2 שניות לפני שנכנסו בו. נראה לי שאני יילך לישון עכשיו עד מחר בבוקר... יום טוב (וחורפי
)

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

יו,איזה יום מתסכל.שופינג זה נורא
,באמת אבל! נכנסתי לפוקס ויש להם איזה 40 זוגות שונים של מכנסים,ורובם יפים ופשוט לא היה לי כוח למדוד
,בסוף גם לא היו שם חולצות שחיפשתי. ורק לי תפוז עושה צרות מאז ה"שדרוג"?
בקושי נשלחות לי הודעות! אז אני אנצל את הבמה לומר מזלטוב ליניב ועדי

4LeafClover

New member
המממממ

קמתי ב2 וחצי עבדתי ב3 וחצי סיימתי ב11 וחצי ועכשיו אני נחה.

למעלה