כנסו!!!!@@@!$!$!%%^@ ../images/Emo54.gif
יום הזוי, ארוך, מסריח וזהו.... הדרכתי היום ברנה קסין. כן. ערסים קטנים ומעצבנים. איכסה. הלכתי לבקר במבנה של התיכון, לבקר חברה שלי שלומדת שם. היא לא ערסית. מבטיחה לכם. יש להם פאקינג חדר כושר שם!!!! הגעתי הבייתה, התבטלתי,ראיתי כמה פרקי באפי...יאמי יאמי ספייק. גרררר. דיברתי עם טובה החמודה וגם עם =]. הוא עצבן אותי-הפושטק. אידיוט! אח"כ הלכתי ליום דרגה של הצופים... הם העלו יום דרגה מ-ד-ה-ים, בהתחשב בכך שהם רצו לבטלו בגלל המז"א, והתחילו לבנות הכל היום. הייתי ממש גאה. כמו אימא. הגיעו מלא אנשים, ראיתי חבר'ה מהגדוד שלי, וזה היה ממש. רגשני. הרגשתי חצי בפנים חצי בחוץ, כי מצד אחד, אני עדיין בצופים (זה מסובך..) ומצד שני אני לא שם כמו שהייתי כשהייתי בתיכון. לראות את כל המבנים עומדים, בלי שעשיתי כלום! זה אאוץ'. כמעט בכיתי למרכזת הקודמת של השבט. אמרתי לה שהכל חרא. ומסובך. ולא פירטתי. לא היה לי כוח להסביר... הלכתי מוקדם משם, אחרי שהתחילו לפרק. עזרתי והתמלאתי בג'יפה. הלכתי בדרך היותר ארוכה ואז התקשרתי לטובה החמודה והיא אמרה לי שהיא בבית (היא סיימה קורס, ומחר היא מתייצבת בבסיס החדש, אז יש לה ערב בבית) ושהיא תיכף יורדת לעיר ושאני אגיע מהר. רצתי קצת, והגעתי. נתתי לה חיבוק ענקי. איך התגעגעתי אליה. היא הסיעה אותי הבייתה גם. מלכה. אני עדיין מריחה מאש וג'יפה, למרות המקלחת. איכסה. צופים זה דבר מלכלך. מחר הדרכה בצפון. אולי לצאת עם הודי בערב? פליז... אני מתגעגעת!