שרשור יומי 27/2

Y M C A

New member
מקבלים חולצות לבנות קצרות ומעיל

אה וגם איזה 5 זוגות גרביים לבנות. אני עוד לא יודעת בקשר ליציאות וכאלה...

shiran™

New member
ובקשר לנעלי ספורט מה שכתבתי

יש לך מושג? בהודעה למעלה.

Y M C A

New member
לא ע"פ ניסיון אישי,

אני חושבת שמותר למדסים נעלי ספורט אזרחיות אבל שוב, זה באמת לא כזה נורא גם להשתמש בנעלי בקום. תנסי כמה שיותר לחסוך בדברים. זה כבדדדדדד

Y M C A

New member
אה כן זה גם מה שאני עשיתי

אבל פעם ראשונה שאתץ חוזרת הביתה תשאירי אותם בבית.

jenngirl

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo82.gif

עוד משמרת מאחורי.משמרת סבירה. אחת העובדות כבר עולה לי על העצבים,בזמן האחרון היא חשה יותר מידיי.כולה עובדת אצלנו 4 חודשים[ואני 9] ותופסת עליי תחת כאילו היא הבוסית שלי,לא יודעת איך לא צעקתי עליה היום,כנראה שהעדפתי להוציא את הכוחות שלי על דברים יותר חשובים. והיום כללללל הלקוחות פתאום הרגישו שאני המשרתת האישית שלהם. יש להם שקיות נייר ומלקחיים בכל החנות,למה נראה להם ש-20 מלקחיים ומיליוני שקיות מפוזרים בחנות?בשבילי?! הלוווו כאילו זה בשבילכם יא חתיכת עקומים!פתאום כולם "שימי לי זה,ושימי לי ההוא" ובכלל לא קוראים לי שימי!
ואין לי בעיה לעזור לכאלה שיש להם מלא דברים בידיים או שיש להם איזה קושי לקחת לבד,אבל לכאלה שיכולים זה קצת יותר מידיי מעצבן. והיום זו משמרת אחרונה עם האחמשית כי מחר היא עוזבת]; בערב ישיבת צוות.אני צופה מכות
פייי אין לי כוח לחזור שוב לקניון.למרות שזה יכול להיות מעולה,אני והחברות מהעבודה נלך להציק לכל עובדי הקניון שנכנסים כל יום לקנות אצלנו

../images/Emo6.gif

אלק "ובכלל לא קוראים לי שימי"
אני ממש מבינה אותך.. ותדעי שבכל מקום יש אנשים שיחשבו שאת משרתת שלהם, לא רק בחנויות וכאלו..

K e R e N18

New member
../images/Emo9.gif

היום החבר ואני שנה וחודשיים
אממ.. קניתי חולצה [מהממת!
].. והלכתי עם בת דודה לחפש שמלה לחתונה של אח שלה.. ותוך 10 דקות מצאנו..
וזהו, פחות או יותר.. לילה טוב לכם!!

כנסו!!!!@@@!$!$!%%^@ ../images/Emo54.gif

יום הזוי, ארוך, מסריח וזהו.... הדרכתי היום ברנה קסין. כן. ערסים קטנים ומעצבנים. איכסה. הלכתי לבקר במבנה של התיכון, לבקר חברה שלי שלומדת שם. היא לא ערסית. מבטיחה לכם. יש להם פאקינג חדר כושר שם!!!! הגעתי הבייתה, התבטלתי,ראיתי כמה פרקי באפי...יאמי יאמי ספייק. גרררר. דיברתי עם טובה החמודה וגם עם =]. הוא עצבן אותי-הפושטק. אידיוט! אח"כ הלכתי ליום דרגה של הצופים... הם העלו יום דרגה מ-ד-ה-ים, בהתחשב בכך שהם רצו לבטלו בגלל המז"א, והתחילו לבנות הכל היום. הייתי ממש גאה. כמו אימא. הגיעו מלא אנשים, ראיתי חבר'ה מהגדוד שלי, וזה היה ממש. רגשני. הרגשתי חצי בפנים חצי בחוץ, כי מצד אחד, אני עדיין בצופים (זה מסובך..) ומצד שני אני לא שם כמו שהייתי כשהייתי בתיכון. לראות את כל המבנים עומדים, בלי שעשיתי כלום! זה אאוץ'. כמעט בכיתי למרכזת הקודמת של השבט. אמרתי לה שהכל חרא. ומסובך. ולא פירטתי. לא היה לי כוח להסביר... הלכתי מוקדם משם, אחרי שהתחילו לפרק. עזרתי והתמלאתי בג'יפה. הלכתי בדרך היותר ארוכה ואז התקשרתי לטובה החמודה והיא אמרה לי שהיא בבית (היא סיימה קורס, ומחר היא מתייצבת בבסיס החדש, אז יש לה ערב בבית) ושהיא תיכף יורדת לעיר ושאני אגיע מהר. רצתי קצת, והגעתי. נתתי לה חיבוק ענקי. איך התגעגעתי אליה. היא הסיעה אותי הבייתה גם. מלכה. אני עדיין מריחה מאש וג'יפה, למרות המקלחת. איכסה. צופים זה דבר מלכלך. מחר הדרכה בצפון. אולי לצאת עם הודי בערב? פליז... אני מתגעגעת!

jenngirl

New member
כןכן../images/Emo82.gif

חסר לך שתבואי היום ג'יפתית
[ומצוברחת]. [לפחות היום בקופי בין לא יהיו יותר מידיי אמריקקים! אם בכלל נלך לקופי בין].

למעלה