שרשור יומי 27-11-2005

Liza1987

New member
יום מצויין לכולם.. ../images/Emo6.gif..

עוד מעט חברה תבוא אליי הבייתה..
.. ו.. אלמד לתאוריה.. ו... לא יודעת, אוי אצא בערב..
.. חח.. לא משהו מעניין במיוחד היום שלי.. אה?!.. בקטנה..
..

SuGaRBabe1

New member
איזה חום! ../images/Emo42.gif

כשקמתי בבוקר היה ממש קר... וכשיצאתי מהבית היה נעים, ועכשיו חזרתי הביתה ברגל מעזריאלי וממש חם בחוץ! אני כולי מים
אאמממ אז הייתי בעזריאלי בהתלמדות בעבודה... והם לא רוצים שאני אלמד את כל העבודה ביום אחד אז חילקו לי את ההתלמדות לכמה ימים
אז היום הייתי שעתיים ומחר עוד 3-4 שעות ואולי גם ביום שלישי אם לא נסיים הכל מחר... ועכשיו חם לי למוות ואולי בערב אני אפגוש חברה שבגימלים... וזהו...

../images/Emo9.gifעוד 38 ימים זה קורה..

יום מדהים לכולם
חזרתי מחברה שלי
עוד מעט אני אתחיל ללמוד לתאוריה שוב...
בערב אני בבית-ספר
ואולי אחרי זה נפגשת עם חברות

Skaat Girl

New member
אחלה בחלה של יום....

עוד יום עבודה נגמר
דווקא לשם שינוי היום הזה עבר מהר
וזהו אין תוכניות להמשך היום למישהו בא לצאת איתי לדייט
חחחחחחחחחחחח

Skaat Girl

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo2.gifמי שמדברת על חמודות../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

kinbar

New member
אני אצא איתך לדייט ../images/Emo8.gif

מה את רצינית שאנחנו לא מתראות עוד לפני הגיוס??

Skaat Girl

New member
תגידי מה את השתגעת../images/Emo35.gif

נראה לך שלא ניפגש... כבר אמרתי לך שאני עושה אצלך התנחלות חחחחחחח מה חשבת שאני צוחקת איתך
אני באה לישון אצלך כמו פעם שעברה... היה בסט שבבסט... אני אמצא תאריך ואודיע לך....

../images/Emo4.gif

יום דפוק... הרגע חזרתי מהעבודה (10 שעות
). היה די נחמד... עוד מעט חדר כושר, וזהו בערך...

Dawson girl

New member
אההה

בבוקר טלפון לתא מתנדבים, שלא ממש הוביל למשהו XD כרגיל XD אחרי זה קניות עם אמא ובארבע ומשו קיבלתי טלפון שמחר יש לי מיונים למודיעין O_O

shira245

New member
אקונה מטטה!זה אומר אל תדאג!

עבודה וכזה,היה ממש נחמד ועבר די מהר
.מחר יש חופש
. ועוד מעט ניפגש עם חברים וכו' וכו'.

nettus

New member
אני אוהבת רכבות( כרמית כנסי)

היום ראיתי את כול העולום ואחותו ברכבת, וזה היה כול כך כיף........ בבוקר אני רואה את חברה הכי טובה שלי, ידיד שלי, האקס שלי, ידידה טובה שלו, שזהיא גם ידידה שלי,ובדרך פגשנו עוד שתי אנשים סרוטים אך נחמדים שדיברנו איתם קצת. וחזרה ניפגשתי עם ידיד שלי מחיפה, ונכנסתי לרכבת עמדתי לשבת במקום פיתעום אני את חברה שלי מערד מהסאמר סקול שלא ראיתי אותה איזה שנה ככה, ואחרי זה היא עזבה אחרי תחנה או שתיים, ואז אני נוסעץ לי עם ידיד שלי עד התכנה שלו, אני שמה לי מוזיקה, שומעת באה להתחיל להקדם לכיוון אמצע הרכבת בחוצוץ המפרץ, שפיתאום אני רואה את ידיד על אותו קרון, והוא, גם שכן שלי, אז אבא שלי הביא לו טרפ,עד הבית

magic girl2

New member
אהאהאה הנהיגה הראשונה בלי המלווה.

+ הנהיגה הראשונה שלי בחושך, הסתיימה לה. היה נחמד, וחביב. ואני מחכה כמו אישה טובה בביתה לחברי שיחזור. מחר אין עבודה

למעלה