שרשור יומי 27-11-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 27-11-2005

יא שייגמר החודש הזה החשבון פלאפון שלי נהיה אסטרונומי.....

10GaZ

New member
החשבון שלי עבר את מחסום ה1K

ואיכשהו עם הנחות מוזרות הוא התייצב על 900 אבל לא עוד! עשיתי תוכנית שאני משלם 6 אג' לדקה למספר אחד תמורת 9.90 שקלים בחודש.. בחודש שעבר דיברתי עם חני 1184 דקות ו24 שניות שהם 49 שעות, 20 דקות ו24 שניות. כבר הזמנתי תור לבדיקות סרטן...
אגב, הפז"מ שלה הוא חודש היום! מזל טוב

10GaZ

New member
זה לא שאלה של איך, זה שאלה של על מה

ואין לי תשובה על זה...

Drorrrrrr

New member
תמיד יש על מה לדבר

אבל אללי, 49 שעות. אני לא עובר את השעה בשנה נראה לי :^).

Skaat Girl

New member
סורי הייתי חייבת להגיב........

שתהיה לי בריא
אללי אם כמה שאני אוהבת לדבר בטלפון(ואני אוהבת) כמה שעות אפשר לדבר
אלוהים זה המווווווווווווווווון חחחחחחחח גונן...שתהיה לי בריא... אני רואה אתה אוהב לפרנס את בזק חחחחחח

10GaZ

New member
אורנג'.. ../images/Emo9.gif

ואפשר לדבר.. רק צריך רצון היום היחיד בו לא דיברנו 24 שעות רצוף היה יום כיפור חחח
אגב עכשיו עם התוכנית הזאת אני מאמין שאני ארד בכ75 אחוז בחשבון הטלפון שלי (במקום 900 בסביבות ה225)

Skaat Girl

New member
תרשה לי לאחל לך...

הרבה בריאות חחחחחחחחחחחח אם הייתי מקבלת 900 שקל חשבון היו הורגים אותי בדם קר

yaeli87

New member
עוד 10 ימים יומולדת!!! ../images/Emo9.gif

מרגש... נוסעת לחיפה...
יום נפלא

תיפלצת

New member
עוד שבועיים אהיה בוב הבנאי בצורה

רשמית עם תעודה ובלה בלה בלה.. התפקיד שכל כך חלמתי עליו.. אזזזזזזזזז..זהו שלא.. חייב לצאת משם.. מה שבטוח שב 8.12 זה ניגמר...

סיונתו

New member
אהה כן

איך עברה עליי השבת ומה עשינו ביום שישי אז ככה... הייתה לידיד טוב מאוד שלי מסיבת גיוס הוא למד בבית ברל (הוא גר בישובים מסביב לכפ"ס וכל מי שגר שם לומד בבית ברל) אח שלו התאום חבר של חברה הכי טובה שלי נסענו אליכם כל השכבה שלהם שם ואיך שהגענו הודיעו שילד מהשכבה שלהם, חבר טוב של חבר של חברה שלי (האח של זה שמתגייס) התאבד... הוא התגייס ביום חמישי לצנחנים, חזר הביתה וירה בעצמו...השאיר חברה שנשבר לי הלב עליה, לא השאיר מכתב ולא כלום.... כולם בדיכאון שיא הבאסה.... אחלה מסיבת גיוס היתה לו למסכן
איזה מבאס זה... מחר ההלוויה שלו וחצי מהאנשים שם מתגייסים מחר או ביום שני או שלישי... הימים האחרונים לפני הגיוס והם קוברים חבר שלהם
מה יהיה הסוף?

Liza1987

New member
סיוני.. ../images/Emo24.gif..

אני מצטערת לשמוע על-כך..
.. תרגישו טוב.. ושהם לא ידעו עוד צער..
..

yavin

New member
שיהיה לכולם אחלה של יום ../images/Emo70.gif

ובינתיים לילה טוב

magic girl2

New member
עכשיו חזרתי מהבראקה...

(ולאלה שלא גרים בחור זה אומר דאנס בר שכזה בדרום) היה נחמד אבל חברים שלי ביאסו אותי בטירוף כי משום מה הם התעקשו ללכת ב2 וחצי (30 שקל שילמתי!!! 30 שקל~!~~~~!!!!
) אממ מחר אני מקוה להתעורר ולקבל את הרישיון, ואם לא סתם יצפה לי יום מלא בייביסיטר ואנשים חמודים. יום טוב

yaeli87

New member
הייתי עםאחותי עכשיו באולטרסאונד שלה

איזה ציפקה מהממת!!!!!!!!!!!!! יבה יש לה פנים מושלמותתתת שתיוולד כבררררר אעעעעע

למעלה