יש לי פז"ם../images/Emo70.gif
של שלושה ימים
איזה כיף להיות בבית אחרי שלושה ימים שטרטרו לנו את הצורה וכמעט בלי שינה. זאת עומדת להיות מגילה על מה שעבר עליי בשלושה ימים האלה, אז אני ינסה לקצר. יום רביעי אחרי שהגענו לבקו"ם קיבל אותנו זקן חמוד שהסביר לנו שהיינו אמורים לראות עכשיו סרט אבל אין חשמל בצה"ל. בתחילת השרשרת חיול קיבלתי מס' מיוחד שנותן לי לעקוף את כולם בתורים כי מי שיש לו את זה מצפה לו עוד נסיעה ארוכה היום. קצת אחרי שסיימתי את השרשרת חיול התחלנו לסוע לבסיס טירונות שנמצא אי שם אחרי באר שבע, רבע שעה נסיעה מגבול מצרים. אחרי שלוש וחצי שעות הגענו לבסיס והתחלנו לצעוק כן הפקד, לא המפקד, הקשב המפקד. הסבירו לנו שאנחנו טירונות נסיונית בבסיס הזה ואם זה ילך טוב אז עוד כמה חודשים הטירונות של המודיעין תעבור לשם (אז כל מיש מתגיייס למודיעין בזמן הקרוב יכול להרגע, אתם תעשו את הטירונות בגלילות). עד 12 בלילה לא ידעו מה לעשות איתנו כי לא היה להם רשימות, אז כל הזמן העמידו אותנו ב-ח ובשלשות וצרחו עלינו. למזלנו גם המדי ב לא הגיעו אז הם לא יכולים עדיין להריץ אותנו ולתת עונשים. ב-12 בלילה הגיעו הרשימות וחילקו אותנו למחלקות וצוותים. ב-1 רק שחררו אותנו לשעת ט"ש וראינו את המגורים שהם ממש טובים (היו לפני זה מגורי סדירים, עם מזגן בחדר ושירותים ומקלחות חדשים). אתמול בבוקר בפעם המאה בערך הסבירו לנו את השילוב הראוי, בגלל שאנחנו בנים ובנות ביחד, או יותר נכון כמה בנות בתוך ים בנים, כל הזמן טוחנים לנו את זה. ואחרי זה המכי"ת של הצוות שלי מספרת לנו שבגלל שיש מחסור בסדירים שסוגרים שבת, 2 מכל צוות צריכים לסגור והיא נותנת לנו 3 דק' לבחור מי אלה יהיו. עשינו הגרלה, וכמובן שעם המזל שלי אני הראשונה שיצאה. הדמעות כמעט התחילו לרדת ואז היא אמרה שזה לא באמת-כלבה. אחרי הארוחת צהריים היה שיעור עם הסמל ושוב פעם המזל הטוב שלי הוכיח את עצמו-נרדמתי, הייתי צריכה לעמוד בהמשך השיעור ושבוע הבא מצפה לי עונש. היום בבוקר שוחררנו ב-9, ורק ברבע לשתיים הגעתי הביתה מהחור הדרומי הזה. עכשיו אני אחרי השלמת שעות שינה ועוד מעט יוצאת. מחר מצפה לי ולאמא יום של תיקון מדים. שבת שלום!