שרשור יומי 27-10-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 27-10-2005

יום נעים
אני מאושרתתתת ראיתי עם חברה עכשיו חופשיות על הבר חח איך אהבתי את הסרט הזה אללי הוא משחרר.... אני קיבלתי היום טלפון מהחתיך שוב
ומחר אני רואה אותו... ופיצולי חוזר מחר... יעלי מי יותר שטן עכשיווווו
חחחחחח אני אוהבתותך
נכון שאת גאה בי
די זה לא נשמע טוב אני לא כזאת רק רציתי להגיד לילה טוב... מחר אולי מסיבה
אם לא מסיבה פרטית זה בטוח... וכרגיל אני אמשיך להציק לכם במשך היום....

carmit4

New member
אמממ

תראי ביקשת כל כך יפה סליחה אז איך אני לא אסלח לך?! אבל מחר תני לי

purple rain2

New member
מה זו ההשתלטות הזו?! ../images/Emo123.gif

לקחת על דעת עצמך את תפקיד פותחת השרשורים היומיים!

yaeli87

New member
חחחח סיון כפרעליך!!!../images/Emo24.gif

אני גאה בך תמיד!!!! וזה ט-ו-ב שפיצולי חוזר ואת פוגשת את השני....
יו גו גירל!!! אני רציתי היום לצאת לרקוד ולראות את הברמן האלוהי שלי..אבל חברה שלי מעאפנה והלכה לישון אני לא מאמינה שהשעה 00:36 ואני בבית!!!!!
אללי...לאן הגענו?! עוד מעט אני אצא ב7 בערב ואחזור ב9 וחצי!!! אעעעעעע
!!! קיצר...היום אני רואה את אחותי כפרעליה!
לילה טוב שיהיה לכם

yavin

New member
לילה../images/Emo29.gif / בוקר ../images/Emo42.gif

יש לי לקחת חבילה מהדואר ואז ת"א , פגישה ב"הד", ניראה מה הם מציעיםםםם ואז עם בת דודה שלי ואז אין לי מושג מה - פתוח להצעות יום מתוק לכולם

SuGaRBabe1

New member
סעמאק

הלכתי לישון ב-6 בבוקר, קמתי ב-11 וחצי כי קבעתי עם סבא שלי שהוא יבוא ב-12 לאסוף אותי לאנשהו... ועכשיו הוא מתקשר שהוא מתעכב קצת והוא יבוא רק בסביבות 2... אז למה קמתי?!

SuGaRBabe1

New member
אוף

הייתי בקניון, החלפתי את ה-MP3 הדפוק לאחד חדש שאמור לעבוד אבל גם הוא לא עובד... בגלל שיש לי בעיה ב-USB במחשב... סעמאק!!! ואכלתי במקדונלדס ועכשיו אני מרגישה שמנה
(אפרת שקט, זה טעים לי!) ואממ אז נסעתי עם סבא וסבתא לדרום תל אביב כי סבתא רצתה לקנות כמה דברים ואני סתם הצטרפתי... ובאתי הביתה לא מזמן ואני מחפשת מסיבה טובה להיום בערב ולא מוצאת... מישהו מכיר משהו כזה בתל אביב/הרצליה? [הייתי מתה להגיע ל-"לכת" אבל אין אוטו היום אז אין לנו איך להגיע ומוניות יקר מדי..]

למעלה