שרשור יומי 26.9

miracle16

New member
היו לי 3 שאלות על המנוע והרכב...

טוב לא בדיוק.. על הצמיגים על המפזר אדים ועל הבלם יד

../images/Emo46.gifהמפזר אדים הדפוק הזה../images/Emo70.gif

לא למדתי על זה בכלל והיה לי דווקא שאלות על מה שלא התמקדתי!!

miracle16

New member
הייתה לי את השאלה הזאת איפשהו..

זו כולה שאלה אחת.. הוא מזרים אדים חמים בצד הפנימי של השמשה

Liza1987

New member
מה? מה ? מה???

אין שאלות על המנוע?!?!??! איך את/ה יודע/ת????....

mailo1

New member
../images/Emo27.gif

עשיתי את התאוריה בתחילת השנה..אממ..אבל אם אני זוכרת אז מורה בבית ספר אמרה לי את זה...וגם עוד כל מיני אנשים שעשו תיאוריה באותו זמן שלא היה להם שאלות בכלל על מנוע שאלות על צמיגים בסדר זה גם לי היה איזה שאלה מטומטמת על זה... תראו רצוי להשקיע את רוב הלמידה בתמרורים ובשאר הדברים (כבר לא זוכרת מה היה בספר...
)...וללמוד קצת קצת על המנוע...לא יודעת למקרה שכל העולם טועה

Liza1987

New member
לא קיבלתי.. :(

למה בית-הספר לא העניק לנו ?! חוצפה לשמה.. :( וכמה שאלות יש במבחן עצמו? ותודה רבה מתוקה.

miracle16

New member
זה לא בדיוק העניק..

שילמנו לביצפר על זה 30 שקל.. תנסי לבדוק אם חברות שלך או משהו מבתי ספר אחרים כי רוב בתי הספר מקבלים את זה כחלק משיעורי תעבורה בשאלון יש 30 שאלות (המלצתי על המאה שאלות שיש לתרגול בספר הזה רק בגלל שבאמת יש שם את כל הוריאציות של השאלות.. בעיקר בתמרורים)

Liza1987

New member
תודה.. רגע.. אז...

החוברת שקיבלתי יחד עם מפת התמרורים, יש שם שאלות מגוונות.. זה לא עלול לעזור לי?.. זה פחות טוב?..

miracle16

New member
ודאי שזה יעזור!

ככל שתתרגלי יותר יהיה לך יותר קל! מכל מקור ולא משנה מאיפה תשמעי יש יתרון בכך שהתאוריה זה האמריקאי וזה ממש לא לוקח הרבה זמן לתרגל! אני אישית עשיתי שאלות מכל מקור שהיה לי ואם יש לך זמן אז על אחת כמה וכמה תעשי כמה שיותר

אני עדיין בשוק...

אתמול גיליתי שהייתי עם מישהו בזמן שיש לו חברה וכששאלתי אותו הוא אמר לי שאין לו אף אחת...אני לא יודעת אם אני צריכה להתעצבן או מה להגיד לה...אני לא מכירה אותה... חוץ מזה פגשתי מישהו חדש ממש חמוד אולי אני אפגש איתו היום , כרגע אני מתעוררת אחר כך נלך עבוד קצת, אפגוש את החברה מהצבא ונצא הערב....צריך לדבר עם כמה אנשים....

miracle16

New member
המם... אתמול היה יום נחמד

בסופו של דבר.. חברה באה אלי ועשינו מרתון טלוויזיה.. היא באה אלי ב6 ונשארה אצלי עד 4 ומשהו.. ובזמן הזה ראינו: אי.אר,טקס הסיום שלנו והנשף, שבועיים מראש, פסטיגל 97 ו5 פרקים של השמיניה. בקיצור היה נחמד היום יש לי שיעור כפול ב6 בערב ועד אז.. אני לא ממש יודעת מה אני אעשה אולי אפגוש את דידי בא לי קריון לקנות את הפוסטר המדהים שראיתי אתמול! בא לי ואפל בלגייייי אוף..

omer87

New member
יום חביב, קרה משהו ממש ממש

מצחיק ברכבת שאני מחייך בגללו עד עכשיו.... והעין שלי שוב מורדת!!!

omer87

New member
היה גם לא נחמד../images/Emo3.gif אבל זה קשור

למשהו אישי אחר.....
אני אספר לך על זה בצאט

omer87

New member
הצאט שלמעלה../images/Emo13.gif

תסתכלי בסרגל הכחול שמעל עמוד הפורום ותראי שם chatTV

Liza1987

New member
../images/Emo7.gifעומר.. =\

רשום שאני צריכה להתקין דבר מה... לא אוהבת את הרעיון... :( לא נורא... אפשר לשלוח הודעה אתה יודע... חח... אם יהיה לך חשק וכח במשך היום... תשלח הודעה... טוב?...

omer87

New member
חחחח אוקיי!!!!

סתם רציתי לגרור מישהו לצאט
יש מסנגר?

למעלה