שרשור יומי 26.9

carmit4

New member
שרשור יומי 26.9 ../images/Emo26.gif

יאללה יום שני היום שפכו

shiran4u

New member
ככה:

יש לי פגישה עם הרכזת של השירות לאומי בקשר להחלפת מקום ההתנדבות ואני מקווה שיילך לי טוב!!! ואז הש"ל ואז לחזור הבייתה ו- לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo9.gif

יום נפלא לכולם
ללמוד לתאוריה
להיפגש עם חברה טובה שלי
אולי גם ללכת להסתובב
אני רעבה - הולכת לחפש לי משהו לאכול

yaeli87

New member
אממ...יום נפלא ../images/Emo9.gif

נוסעת לחיפה לאחותי אח"כ עם אמא לבדיקות כן כרמיצ..אמא שלי יודעת לרקוד ולשיר והיא עושה את זה בכייף כשיש מצלמה בחדר...
חחח ["אמא של יעלי כלה"] וזהו נראה לי יום נפלא

keren007

New member
יום חביב

הולכת עכשיו ללשכת גיוס תל הושמר למש"קית ת"ש (לא למיונים למש"קית ת"ש- לפגוש אותה!), אח"כ עבודה אח"כ נפגשת עם חברה שמסתבר שקבעתי איתה לפני יותר משבוע כבר שיש לה יומולדת היום

yavin

New member
בוקר בא לעבודה ובוקר בה לעבודה

נהיה פה בלילה אם לא נצא לאנשהו =] המשך יום מתוקק=]

Liza1987

New member
יום נפלא למדי...../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

לומדת לתאוריה.. החל מאתמול ברצינות יתרה..
נפגשת עם חברים מאוחר יותר...
שיהיה לכולם יום מקסים.

miracle16

New member
עצה ללומדי התאוריה שמאוד עזרה לי

את זוכרת את ספר התאוריה החום שקיבלנו מביצפר? שנקרא חינוך תעבורתי? אז הספר עצמו על הפניםםםם אבל בסוף יש מיליון מבחנים ואיזה 100 שאלות מעורבות שמשם לדעתי היו לי 90% מהשאלות בתאוריה..

miracle16

New member
ניגשתי ועברתי

זה לא קשה כמו שחשבתי.. ממש לא (לפחות הטופס שלי.. שהיו שם איזה 10 שאלות רק על תמרורים)

../images/Emo20.gif

רציתי יום רביעי הזה - אבל אני עדיין לא יודעת טוב את הכל. אז אני אגש ב"ה ביום רביעי הבא.
מתי את מאמי
מעצבן שרק יום רביעי אפשר לגשת.
את יודעת טוב את הכל

Liza1987

New member
היי... תיכנסי..

גם אני כנראה אגש שבוע הבא.. משום שאין לי זמן השבוע.. ו.. גם אני לא למדתי די כדי לגשת ולהצליח.. חח.. אכן מעצבן שרק ימי רביעי מותר לגשת.. אני חייתי באשליה שניתן כל יום.. זה לפחות מה שאמרו לי..
חח טוב לדעת... אז כן אגש שבוע הבא.. מתוקה, שיהיה לך המון הצלחה.. חח.. נבחן אחת את השנייה... נתכונן יחד..

mailo1

New member
דרך אגב אין כבר שאלות על המנוע והרכ

דרך אגב אין כבר שאלות על המנוע והרכב בגלל זה דרך אגב היה לך הרבה שאלות על תמרורים בהצלחה לכל הלומדים והנבחנים

למעלה