שרשור יומי 26.12

danzk

New member
שרשור יומי 26.12

אם לא יצא לי לפתוח ראשונה לאדם שרשור מזל טוב אולי אני אצליח לפתוח שרשור יומי
יום טוב

Taam YutvatA

New member
מחר../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לקום ב9
ולעלות את המדרגות
ולקחת משהו מגיסתה של שכנה שלי
אח"כ לחזור לישון
לקום מאוחר. ובערב חוגגים לשכנה שלי יומלדת. וחוץ מזה? כלום
יום טוב. אנשים.

shiran™

New member
עבדתי..

חוץ מזה כלום. תכננתי ללכת לסלקום אבל ירד גשם ורצתי הבייתה.. היום יומולדת לאחי (22) והוא בכלל לא בבית וגם בשמירות בצפון :\ קריר לי.. זהו.

tuti100

New member
גשםם ../images/Emo13.gif

בבוקר הלכתי עם חברה לרופא (נשארנו רק שתינו.. אז עושות בערך כל דבר יחד, חח רק כדי לצאת מהבית) ואח"כ סתם קצת קניון.. וכשרצינו לחזור הביתה התחיל מבול! אבל עברנו את זה.. אח"כ עבודה.. ועוד הרבה גשם בדרך לשם.. הגעתי לשם כמו שלגון!
אבל לא נורא... העיקר שהתחיל סוף סוף החורף..

איזה חורף ! ../images/Emo99.gif

כל היום היה חורפי כלכך כאן, זה היה מעולה ! בעבודה היה מצחיק למדיי, והכי טוב - לא היו לקוחות. טוב שיש אנשים מפונקים, שנשארים בביתP: שיהיה לילה טוב :].

onix 88

New member
רק לכאן החורף לא הגיע? :/

אפילו לא היה כ"כ קר כשיצאתי מהעבודה. אני מקווה שמחר יהיה קצת יותר רציני, ואם יהיה שלג בי-ם, יש סיכוי שאגיע לשם P: אז היום עבדתי עד 6, היה אחלה בעבודה, ובערב סתם נחתי והרכבתי את הפאזל. לילה טוב לכולם!

לא קר?!

האיזור שלך מאוד קר אפילו בחודשים החמים:(. [אתה מב"ש לא?] [או שלי תמיד קר. מה שסביר להניח.].

onix 88

New member
ב"ש קרה? ממתי? אולי בלילה וגם זה לא

תמיד. היה קר, אבל לא קור מקפיא שאי אפשר להסתדר איתו, וגם אני אחד שדי קר לו, אז אני יכול להיות פקטור. הבנתי שעכשיו נהיה יותר קר, או לפחות שהתגברה הרוח, אבל גשם עוד לא יצא לנו לחוות :/

onix 88

New member
אתמול לא היה כלום

עכשיו לא מפסיק לרדת. דפיקות הגשם על החלון העירו אותי מוקדם בבוקר, סוף סוף יש לי חופש ואני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוד מעט אני צריך לצאת, אז בכלל יהיה שמח

שמתי לב

כרגע חזרתי מב"ש, ריחמתי על הולכי הרגל.. לא יודעת בכלל איך הצלחתי לנהוג.. גם כן נתיבות.. בשיעורי נהיגה לא התנסיתי לא במחלפים ולא בנהיגה בגשם. מושלם. ;[

onix 88

New member
עכשיו גם אני חזרתי ואני חייב להודות

שלנהוג במזג אויר כזה, זה אחד הדברים הכייפים שיצא לי לעשות

onix 88

New member
לא יודע, היה לי ממש נחמד

הגשם שלא מפסיק לרדת על השמשות, השלוליות הענקיות בצידי הדרך, המזגן שמופעל על חום והרמזורים המקולקלים שגורמים לישראלים להשתגע וליצור מצב דמוי תאונה (בצומת של ביג).

ישראלים באמת צריכים חורף תמידי

כדי לפתח סבלנות.. זה כיף לזמן מוגבל, אבל לנסוע 40 דקות בגשם שחובט בשמשה ומאפשר לך לראות.. כלום, זה לא כיף

onix 88

New member
לא יצא לי להתנסות בנהיגה כזאת

אבל אני מתאר לעצמי שזה באמת מתחיל להמאס בשלב מסויים. תהני בבת מצווה!

למעלה