היקוף, להקיף, הקפה, הפכתילקוף.
P purple rain2 New member 26/11/05 #16 נכון כל ההקלטות האלה מייאשות?../images/Emo6.gif אני חולה על הסדרות האלה אבל לשים את שלושתן ברצף זה מעבר ליכולתי ובגלל שאני לא סובלת את כל הפרסומות האלה באמצע [בלי כל הפרסומות זה מוריד איזה חצי שעה!!] וגם כי ארוחת הערב תמיד נופלת איפשהו באמצע [ ] אני תמיד מקליטה ואז רואה שבוע אחרי זה... הבעיה ששבוע הבא אני לא חוזרת הבייתה ואז עוד שבועיים יהיו לי שתי קלטות לראות וואי חפרתי
נכון כל ההקלטות האלה מייאשות?../images/Emo6.gif אני חולה על הסדרות האלה אבל לשים את שלושתן ברצף זה מעבר ליכולתי ובגלל שאני לא סובלת את כל הפרסומות האלה באמצע [בלי כל הפרסומות זה מוריד איזה חצי שעה!!] וגם כי ארוחת הערב תמיד נופלת איפשהו באמצע [ ] אני תמיד מקליטה ואז רואה שבוע אחרי זה... הבעיה ששבוע הבא אני לא חוזרת הבייתה ואז עוד שבועיים יהיו לי שתי קלטות לראות וואי חפרתי
כ כרמית וזהו New member 26/11/05 #32 אני לא היחידה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif בנות גילמור כל כך מעייף אותי כמה הן מדברות . האמת שבדרך כלל אני רואה ואז נרדמת כי אין לי מושג איך לכוון את הוידאו :S. חברה שלי מקליטה אז לקחתי ממנה כי לא ראיתי שבוע שעבר . זה מעייף.
אני לא היחידה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif בנות גילמור כל כך מעייף אותי כמה הן מדברות . האמת שבדרך כלל אני רואה ואז נרדמת כי אין לי מושג איך לכוון את הוידאו :S. חברה שלי מקליטה אז לקחתי ממנה כי לא ראיתי שבוע שעבר . זה מעייף.
L Liza1987 New member 26/11/05 #22 יום מקסים לכולם. ../images/Emo6.gif... אני יוצאת יותר מאוחר... ו.. למדתי לתאוריה.. חח..
M miracle16 New member 26/11/05 #25 כרגיל ריבים עם אמא איך לעזאזל אני אהיה איתה שבוע ימים מבוקר עד ערב באותו חדר?! ובלי בת דודה שלי! אז.. מחר אני נוסעת לאילת לשבוע.. ואין לי שמץ של מושג מה לארוז.. חם או קר? מקווה מאוד שאני לא אשתעמם למוות.. ושימשיך להיות מזג אוויר חם כדי שאני אוכל להכנס לים ולבריכה וכו'
כרגיל ריבים עם אמא איך לעזאזל אני אהיה איתה שבוע ימים מבוקר עד ערב באותו חדר?! ובלי בת דודה שלי! אז.. מחר אני נוסעת לאילת לשבוע.. ואין לי שמץ של מושג מה לארוז.. חם או קר? מקווה מאוד שאני לא אשתעמם למוות.. ושימשיך להיות מזג אוויר חם כדי שאני אוכל להכנס לים ולבריכה וכו'
I Infin1ty New member 26/11/05 #26 אני יורד לאילת ביום חמישי לסופ"ש בבוקר תמיד קר, אחרה"צ מתחמם ולקראת הערב שוב קרב.. בקיצור, לקחת הכל
M miracle16 New member 26/11/05 #29 בלעע זה בדיוק מה שחשבתי... לקחתי את כל הארון.. וזה עוד לשבוע יא באיזה מלון אתה?
M miracle16 New member 26/11/05 #33 בהצלחה! גאד גיליתי שכיתות י"ב בביצפר לשעבר שלי יוצאים גם לטיול השבוע באכנסניה שצמודה למלון שלי! אהההה בא לי לבכות
בהצלחה! גאד גיליתי שכיתות י"ב בביצפר לשעבר שלי יוצאים גם לטיול השבוע באכנסניה שצמודה למלון שלי! אהההה בא לי לבכות