שרשור יומי 26-10-2005

Drorrrrrr

New member
../images/Emo46.gif

צלצלתי ללשכת גיוס רק כדי לראות אם הגיע פקס שלי
ואחרי שלוש-עשרה דקות בטלפון הטלפון מתנתק והופך תפוס
. גררררר.

miracle16

New member
מישהו יודע מתי הרדמה לסתימה אמורה

להתפוגג? כי עשיתי כזאת לפני שעתיים והיא לא ירדה אוףףף אז הבוקר התחיל עם 2 סתימות (אוף איזה דפוקה אני הייתי צריכה לבקש בלי הרדמה!) עכשיו יש לי שיעור נהיגה כפולעם פה רדום ומעקצץ והרגשה כאילו השפתיים שלי התנפחו כמו בלון. בערב אני נוסעת לאחי לשמור על יעלי אחיינית של שחולה שוב פעם
אני מקווה שלא יהיה לי קשה והשהיא תרגיש כבר טוב יותר

yaeli87

New member
אני יכולה לתת לך עצה? יופי!

כל הודעה שלך בפורום יותר פסימית מהשניה תחייכי כפרות החיים לא עד כדי כך רעים... את תראי שאם תחייכי הכל יהיה יותר טוב

miracle16

New member
אני פסימית מטבעי... בעיקר כשאני

כותבת.. אבל כשמכירים אותי במציאות שאני ילדה שמחה חייכנית ושטותניקית.. וכמו שהמורה לנהיגה שלי אומר.. "מה שאני לא אגיד לך את תחייכי אלי" משום מה בכתיבה הכל יוצא לי פסימי כי זה סיכום של הדברים:)

SuGaRBabe1

New member
לא עושים סתימה בלי הרדמה!!

את הסתימה היחידה שיש לי בפה עשיתי בלי הרדמה... וזה היה פשוט כל כככככךךך כואב!! הוא פשוט קדח לי בשן ואני הרגשתי כל רגע
כואב לי רק מלחשוב על זה...

אני עשיתי בלי הרדמה

כי אני מפחדת ממזרקים ועוד בתוך הפה שלי וכאב לי שבוע אחר כך!! אני התקשרתי למדור סיירות... ואפילו שלחתי להם פקס!!!! אני רוצה לעבור מקרקל לאב"כ

miracle16

New member
עשיתי 2 סתימות בלי הרדמה

גם אבא שלי עושה סתימות קבוע בלי הרדמה.. ההרדמה מציקה יותר מהקדיחה עצמה.. אגב את הקדיחה הרגשתי גם עם ההרדמה משום מה.. לא כואב אבל מציק

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

כמה ישנתי
היום אין שומדבר מיוחד לעשות... בערב אירובי
. שיהיה לכם יום נפלא
.

Bitch47Percents

New member
יום טוב ../images/Emo13.gif

אתמול הייתה הופעה מ-ו-ש-ל-מ-ת של בית הבובות.. היום קמתי ב12, ותכף הולכת אמא לעשות קניות לצבא [ווהו.
] אללה, 3 שבועות ואני רכוש צה"ל

nettus

New member
אני שונאת את הגוף שלי

רוב הסיכוים שהבעיות שלי ברגליים זה כי יש לי 4 התחלות של פריצות דיסק אז אין פלא שכועב לי כול כך. עכשיו אני צריכה רק לרום לצבא לראות את זה וזהו, אבל הצבא טיפש ורופאים צבאים הם טיפשים ולא מתחשבים, בלאט אני רוצה לצאת מהצבא

Miss Death

New member
אולי אתם תוכלו לענות לי על השאלה

הזאת כי ניסיתי בפורום של מתגייסים והם לא עונים לי אז השאלה הולכת ככה לאין אני צריכה להתקשר או לשלוח מכתב בשביל לקבל זימון לעובדת מעבדת צילום?? תענו לי בבקשה...

Miss Death

New member
אני מתנצלת!! אני באמת חסרת סבלנות

ואתם לא עובדים שלי...אני פשוט בלחץ!?

למעלה