שרשור יומי 26-10-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 26-10-2005

יום נעים
אני קיבלתי היום טלפון מחתיך תל אביבי שיצא איתנו אתמול איזה כיף לי
ואנחנו נפגשים מחר
אחחחח להיות רווקה ולחגוג זה פאן פאן פאן
עובדת ב-9 וחצי.... ואז נראה

יאו איזה יום.

נסעתי מוקדם בבוקר לעיר. אחרי שלא ישנתי בכלל, אני צריכה להפסיק עם הרדיו
מ12 בלילה ב101 FM יש שירים כל כך יפים ;{. בקיצור, נסעתי עם חברות לעיר וחזרתי עם שלל של ספרים חדשים במחיר כל כך זול
. חברה שלי קנתה לי ספר, אחותי קנתה לי, וקניתי לעצמי 2 ספרים שבמקור המחיר של כל אחד מהם הוא 84 שקל. אני שילמתי 35
. ואמ קופי בין זה מקום שולט
. ואנשים שעונים לי על דברים שאני לא אומרת להם בכלל, מעצבנים אותי
. ועכשיו קר לי
.

אלו ../images/Emo9.gif.

נפלאתה אהבתכם/אדם ויה. איך חודר האור/מ.ג'.היילנד. אל תזוזי/מרגרט מצאנטיני. איך להיכשל בהצלחה/יצחק גינסברג.

111שיר

New member
היי לכם:)

נוסעת מחר לבסיס עד שבוע הבא ל10 ימים. תאחלו לי שלא יבחרו אותי להרצות :/ עד אז, שיהיה לכם שבוע מהנה. ואם יש למישהו גיוס שבוע הבא, תגידו לי אם אתם הולכים לבה"ד 11 בצריפין (כל המש"קיות ת"ש, מאבחנות פסיכוטכניות, מחקר, רכזי מתגייסים, רכזי כוח אדם וקישור וגיוס, וכן קצונה יעודית של שלישות צריכים להגיע לשם. אז שתדעו בכללי:))

yaeli87

New member
../images/Emo99.gifאללי הברמן הזה!!../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כ"כ מסטולה הלילה זה היה -2- צ'ייסרים ולא 4...אבל הם השפיעו גם..חחח
מה מחר? 6 צ'ייסירים?! חחחחחחחחחחחחחחחחח עושים חיים וזה וזה יאללה לילה טוב ושיהיה יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

mailo1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם!! יום סבבה לאללה
מחר יום אחרון בעבודה אתמול נסיעה ראשונה לבד עם האוטו!!!....נסעתי עם חברה לבית קפה והיה כזה כזה כיף!!!!!! שבוע הבא גיוס.....לא יודעת אם לשמוח או לא.... אבל עדיף שמח על עצוב.....(לא?) שיהיה יום טוב לכולם!!

למעלה