שרשור יומי 25.10

SuGaRBabe1

New member
איך הבנת כזה דבר?

אין דבר כזה "גיוס ישיר למצ"ח.." א. בנות עוברות מיונים לתפקידים במצ"ח לפני הגיוס. אם לא עברת מיון כזה - סיכוי נמוך שתגיעי לשם. ב. יש מצב שהקצין מיון יציע לך משטרה צבאית, את לא חייבת להסכים... תתווכחי איתו קצת, אם תבקשי תפקיד פקידותי אני מאמינה שלא יעשו לך בעיות. ג. ואם בכל זאת תגיעי למשטרה צבאית... אז אם כבר משטרה צבאית, אז רק מצ"ח! יש שם מלא תפקידים אדירים...

Drorrrrrr

New member
אל תפיחי בה תקוות שווא

קצין מיון זה בחור [לאו דווקא קצין] שיושב בחדר ומוכר לך שקרים. אסור להאמין לו או לסמוך עליו. בדר"כ, גם אם אפשר לשנות את הדעה שלו. צריך לנסות לצאת מתפקיד שקבעו לך לפני יום הגיוס.

m i r u s h i

New member
חוץ מהאימייל../images/Emo108.gif

[שנראה לי,כמו שאר האימיילים ששלחתי פעם בנושא אחר,לא יזיז להם אפילו את הזרת מרגל ימין] איזה עוד דרכים יש לי לדחות [או להקדים ביום >:] את הגיוס?

SuGaRBabe1

New member
לא יודעת על סמך מה אתה אומר את זה

אבל גם את התפקיד שלי קבעו לי לפני הגיוס, ואני בפועל בתפקיד כבר 4 וחצי חודשים [אחרי קורס + חפיפה], ולא הייתי מחליפה אותו בשום תפקיד אחר. אז נכון, זה אולי לא התפקיד שהכי רציתי להגיע אליו, וברור שהעדפתי לעבור מיונים ולהתגייס כשאני יודעת מראש לאן אני מיועדת ולא לכל"צ, אבל את התנאים שיש לי בתפקיד שלי ובמקום שאני נמצאת בו, אני לא אמצא בשום מקום אחר...

הקשיבי,

אל תחשבי שהצבא בא לקראתך בכל משהו ביקום, לא. את צריכה להיאבק. אם הקצין מיון [שהוא אחד האנשים האחרונים שאת מעניינת אותם, אני מציאותית.] יגיד לך שאת מגוייסת למ.צ פשוט תבררי איזה עוד תפקידים יש, תגידי שאת לא מעוניינת, תסרבי פינוי. תשבי לו בחדר ותגידי שאת לא יוצאת מהחדר עד שהוא משנה לך את השיבוץ.

למעלה