שרשור יומי 25.10

DreamS_HunteR

New member
בוווו בוווו../images/Emo121.gif

עובד ברדיו מ11 עד 8 בערב. ואח"כ מ8 עד 11 בעיתון
שוב אני אפספס הישרדות. בווו בווו יום רביעי-יום חרא.

tuti100

New member
גשם.. ../images/Emo13.gif

אממ נהיגה ומלא סידורים שדודה סינג'רה אותי לעשות.. אוף עם העבודה הזאת! יום טוב.

בשבע וחצי!! העירו אותי ללכת לעשות

קניות. אני רואה את הסופר הזה יותר מדי. ;[ סבתא הצטרפה וזה, ובסוף יצא שרק בסביבות 11 חזרתי הביתה, וב-11 וחצי חזרתי לישון עד לא מזמן.. בשש משמרת עד שתים עשרה. :<

shiran™

New member
התאריך הזה מוכר לי...

כאילו שהיה אמור להיות לי בו משהו, אבל שכחתי. יא, בדיוק עוד חודש 18. הזמן טסססססססססססססס!! היום עבדתי וזהו. אני מתכננת כבר שבוע להרים את בגדי הקיץ ולהוציא את בגדי החורף ולא יוצא לי לעשות את זה בעע... בערב לראות אחיות או לא להיות
ולישון...

Hangman Jury 87

New member
איזה קטע הזוי היה אתמול...

אני חייב לספר אותו. נסעתי עם חבר שלי בסביבות 2:00-2:30 בלילה ליד הטיילת, היה מבול חזק, לא היה שם איש... פתאום שאנחנו מגיעים עם הרכב לכיכר אנחנו רואים מרחוק איש כזה עם מעיל גדול, מעיל פרווה ממש ענק... והוא לא זז הוא פשוט עמד על הכיכר מבלי לזוז, אחרי שהגענו לכיכר ועברנו אותה ראינו שהוא היה פשוט עם סיר על הראש! סיר או מחבט מה שזה לא יהיה... ככה עמד ולא זז בכלל כאילו הוא פסל... אחרי שעברנו את הכיכר לא האמנו למה שראינו ורצינו לראות מי זה, אז עשינו פרסה והסתובבנו ושהגענו חזרה לכיכר- הוא לא היה שם. משהו מפחיד! דברים מוזרים קורים בזמן האחרון

onix 88

New member
בלי הרבה שינויים

עבדתי ו..זהו? בעבודה היה ממש כיף. תמיד כיף לעבוד עם אנשים, ועוד עם חברים, ועל הדרך גם לשמוע מוזיקה טובה במשך כל היום, לא? מחר העבודה נגמרת לצערי ואח"כ אצטרך לחשוב שוב לאן אני ממשיך מכאן. ערב טוב!

Drorrrrrr

New member
אוף

יש בגדים כל כך מכוערים בחנויות, חרשתי את הקניון ולא מצאתי אף בגד יפה. אני לא מבין איך הם מוציאים קולקציה כזאת החוצה |:. בכל מקרה, אני סוגר את השבת הזאת ולא בא לי. מקווה שיהיה לכם סופשבוע טוב
.

Gal isr

New member
בפוקס יש דברים ממש יפים החורף

משמ אהבתי את הקולקציה השנה. באיזה קניון היית?

a Warming Sign

New member
גם בגולף,../images/Emo194.gif

האמת שאת פוקס לא בדקתי כבר שנים,אבל בגולף תמיד יש קולקצייה יפה,בעיקר בחורף[רק לא קלטתי למה עושים מכנסי 3/4 לחורף
,והם כלכך יפים
] גם על של הבנים הסתכלתי[חיפשנו מתנה,ששש
] והם ממש יפים.

Drorrrrrr

New member
ממש לא אהבתי

היום בגבעתיים, אבל השבוע כבר הספקתי לחרוש את איילון ועזריאלי גם.

4LeafClover

New member
הופה איזה כבוד. פוקס! ../images/Emo47.gif

למרות שלדעתי הקולקציה של הגברים די מזעזעת.

DreamS_HunteR

New member
זה לא מנע ממני לבזבז אתמול../images/Emo121.gif

איזה 1000 שקל על בגדים. אתה מוזר דרור.

m i r u s h i

New member
בא לי לבכות ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

כרגע שינו לי בקיוסק המידע את התאריך גיוס. מה12.12 ל13.12 הבנתי שזה גיוס ישיר למצ"ח [משטרה צבאית] ואני כ"כ,אבל כ"כ לא מעוניינת בזה. דירגתי את זה בתור האופציה האחרונה.. אוף. גם כמבקשים מהם תפקיד פקידותי הם לא "קופצים על המציאה"?! שלחתי עכשיו 'פניה למיטב' [בקיוסק המידע] שיחזירו לי את התאריך המקורי אני מקווה שזה יעזור *דמעות*:<

למעלה