שרשור יומי 25.10

danzk

New member
שרשור יומי 25.10

יום טוב

jenngirl

New member
יום קצת מעפן../images/Emo82.gif

עבודה מ-7 וחצי עד סביבות 3. [יופי,הרגע חזרתי מהקניון.נמאס לי להיות שם כבר]. אח"כ אני צריכה ללכת לאנשהו,לחזור הביתה,וה"אור ירוק" האלה באים אליי ממש באמצע החיים. בערב להפגש עם חברות או עם החבר. יום טוב לכולכם.

jenngirl

New member
יאאא../images/Emo82.gif

בעבודה היה קצת מלחיץ,אבל מכרתי מלא עוגות
היה מצחיק ופדחניP: אה ואתמול ראיתי בקניון את שלום ואסי מ"מה קשור"[את השניים בלי ציון]. כמה דברים עשיתי היום,והיום הזה לא נגמר. עכשיו ראיתי ליד הבית שלי את המחנכת,איך התגעגעתי אליה]; איזה חמודה היא. המשך יום נעים לכולם

yanivtr

New member
טוב. אז יום רביעי...

עבודה מ 14-19 וזהו בעיקרון. היום הייתי בחופש. התלבשתי- הלכתי לרופא שיניים, והייתי בטוח שאני אעשה משו אחריי זה. בסוף--נאדה. סתם בזבוז של יום. אוף.

דוש2

New member
המממ עבודה

מ3 עד 11... איזה כיף!!!
העיקר שעוזבים ביום שלישי הקרוב את העבודה הזאת ואז מתגייסים.. גם כן!

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

אני צריכה לקום ממש מוקדם! יביאו את המיטה והכל ואני צריכה לנקות שם. כדאי שאני אלך לישון:/ שמישהו בבקשהההה יגיד לי שהשיר הזה פשוט מזעזע!
http://www.youtube.com/watch?v=Vdjpx6TFcfQ מה לעזאזאל אנשים מוצאים בשיר הזה?
או בה? היא מחרידה:|

Gal isr

New member
Burger King

ממש משעמם שם בבקרים, אבל לא נורא, אני מקבל כסף על זה
אח"כ אולי מדרגות שוב, אבל להשבוע מיציתי את זה כבר נראה לי

Gal isr

New member
ושיוווווו איזה גשם היה בלילה פה!!

באחד בערך התחילו ברקים, רעמים מטורפים, גשם חזקקקק (עומד ליפול?).

jenngirl

New member
חח../images/Emo82.gif

ערבבת בין אביב למוניקה סקס. האא וזה מזכיר לי שבקוקה קולה לייב כשהפסיקו את ההופעות בגלל הגשם כולם התחילו לשיר שירי גשם. "גשם חזק,קשה לי לראות,אפילו כשעיניי פקוחות..." "גשם כבבבד עומד ליפול"

Gal isr

New member
הוא היה גם חזק וגם כבד

כ"כ חזק עד שהצלחתי לערבב בין כולם. ואני לא יודע מה איתך, אבל אני בגשם בזמן ההופעה של גבסו הייתי עסוק בלהחזיק קרטון נסטי מעל הראש במחשבה שהוא יציל אותי מהגשם

jenngirl

New member
מפונק../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

אני לא מצאתי סיבה להסתתר מפני הגשם,זה דווקא נורא התאים[: אחד הדברים המדהימים שהיו לי זה הגשם בהופעות האלה. [אפילו הראו תמונה שלי ושל דנה במעריב מקוקהקולה לייב בגשם הזה
].

מזג אויר מדהים ../images/Emo99.gif

ככה אני אוהבת אותך חורף!!
באוטובוס הנהג התחרפן ושם מזגן על קור..בררר
ועוד הייתי עם חולצה קצרה
כן, ככה אני
ישב לידי חייל ששם בושם כמו של לירון
ובקיצור... עוד יום הזוי לאוסף... מקווה לעשות משהו מועיל היום.. אגב, אתמול נהגתי.. (כן,כשהיה קצת גשם) ונסעתי פצצה
לא י'דעת למה אני מדווחת אולי לכפר על ההודעה שבה תיארתי לכם נסיעה איתי
יום טוב לכולם

למעלה