שרשור יומי 24.2

mAAyAn 1

New member
מחר אני מתגייסת.];

מה הסיכוי שאגיע לתה"ש ויודיעו לי שגיוסי נדחה?! אני כלכך לחוצה. אני מתה מפחד![טוב נו..כמעט מתה
...גוססת!!] אני לא יודעת אם ייצא לי לכתוב פה לפני הגיוס שלי, כי יש לי עוד המון דברים לעשות. בכל מקרה... הכרתי פה אחלה אנשים! אני כלכך אתגעגע לכולכם[גם לאלו שנעדרו, כמובן!].
אוהבת אתכם. באמת! אבל באמת באמת!
ביי.

obz4

New member
בהצלחה!

קחי דברים בקלות....יהיה טוב. זה סוג של חוויה אז תפיקי את המירב ותהני כמה שיותר. שיהיה בהצלחה, גם את אחלה אז בטוח יהיה לך שם אחלה.

jenngirl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

את מבטיחה שכשיהיה לך זמן ותחזרי הביתה תכתבי פה ולא תנטשי?];

mAAyAn 1

New member
ברור!!!

אני לא אנטוש אתכם בחיים. הפורום האהוב עליי!
אתגעגע]; תודה גם למורן ובלהבולה[שחכתי את שמך, סליחה..P:]

jenngirl

New member
איזו הופעה../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

כמה שאני שונאת הופעות אקוסטיות זו הייתה אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן[מהאקוסטיות]. מוניקה באו במצברוח ממש טוב והיו כאלה צחוקים,הם סיפרו כל מיני סיפורים דיי הזויים על נושאים דיי הזויים,ושחר[אבן צור.המתופף] פשוט קורע מצחוק.הוא גם הספיק לשבור מקל תיפוף אחד
בהדרן הם עשו את "הכוכבים דולקים על אש קטנה" וזה היה דיי סבבה. בסוף ההופעה אני וחברים שלי הצטלמנו איתם והם חתמו לחברה שלנו על הדיסק בציורים.כל אחד צייר איזה ציור מצחיק שכזה. שחר צייר יד מפלצתית ביותר עם בערך 8 אצבעות
ומסתבר שיש ערב הופעות של מלא אמנים,משהו בשביל החטופים בלבנון ושחר אירגן את כל האירוע ואמר שיש איחוד של מופע הארנבות[: היום--> לסדר את החדר,אולי להפגש עם חברה ובעיקר לישון עוד כי אני עייפה[חזרתי ב-3:30 הביתה וישנתי רק עד 12
].

RaInYaEl

New member
איכ

אסור להיות חולים בצבא, פשוט אסור. עוד שבוע וחצי אני מסיימת ת'קורס וכל כך חבל לי שלא ניצלתי אותו כמו שצריך. אני כבר קרוב לחודש פשוט מתה. לא מסוגלת לתפקד, לאמסוגלת לישון כמו בנאדם במעט שעות שיש גם ככה.. בהתחלה חשבו שזאת דלקת ריאות ואז שלחו אותי לצילומים וכמובן שהמכונה התקלקלה אחרי הפיתוח של הצילום הראשון מתוך שניים ואז שללו הדלקת. אחרי זה שרבתי עם החובשת בבית חולים 10 שתפנה אותי לרופא דיברתי איתו והוא נתן לי שק תרופות ואמר שנאי צריכה לחזור לרופא יחידה כדי לקבל הפנייה לבדיקות דם ובגלל זה איזה יופי אין לי גימלים. ואז היו ניווטים שלא הרשו לי לצאת אליהם אז הייתי צריכה לחכות עד יום שלישי מיום רביעי לבדיקות דם שאשכרה הרסו לי ת'ידיים וכל הידיים שלי סגולות ואני לא יכולה להרים כלום. ובכלל אין לי מושג מה לעשות כי הכי קשה בעולם להגיע לרופא ואם לא המפקדת והחובשת שמכירה אותי אבל לא החופ"לת שלי לא הייתי רואה רופא בכלל. כל הגוף שלי סימנים כחולים וכאבים, שיעול והמון המון איכסה בדרכי הנשימה. נראה לי שהדלקת ברגל חוזרת. זאתלא דרך להתחיל ת'שירות הצבאי שלי ]; אני במצטבר הייתי שבועיים בבית בגלל הגימלים מתוך חודש ו-3 שאני בצבא.. חוץ מהרופא, המפקדת והמ"מ שלי כולם בטוחים שאני סתם מתפנקת ונשבר לי. שבוע הבא מגיעות התוצאות דם מצד אחד מקווה שלא יהיה שום דבר מדאיג מצד שני מקווה שכן יהיה כי אז יטפלו בי סוף סוף כמו שצריך ויבינו שזה לא סתם כי קשה לי או פינוק. קיצר כתבתי מגילה
למי שקרא.

shiran™

New member
שבוע טוב!

וואי זה להגיב על כמה ימים בהודעה הזאת. היום כרגיל ישנתי מלא. שבת רולז. אתמול, אחרי שחזרתי בחמישי בשעה 4 ורציתי לישון, לא יכלתי. הייתי צריכה לקום ב10 לרוץ מהר לעירייה כדי לחסן את הכלבה (מרי הכוסית אך גם הפחדנית שהשתינה על השולחן של הוטרינר) ומיד אח"כ לסופר לקנות כמה דברים ביחד עם הכלבה שנשארה בחוץ עם האח וקיבלה ליטופים מתושבי אזור שעברו לידה. ובחמישי. במועדון. היה מאוד נחמד אך קצת יותר מידי דחוס. כל שניה נתקעתי במישהו אחר. ואנשים פשוט רומסים. דוחפים בשביל להגיע למקום אחר. קצת תרבות אז מה אם אתם שיכורים?
בכלל בהופעה, היינו מאוד קרובים לבמה, ואיש אחד, סוס, בהמה, ענק, עם רגל ענקית, דרך עליי, וזה כל כך כאב, עד שאני שמתי את היד שלי על הכתף של אחי וכל הזמן שהבהמה הזה דרך לי על הרגל פשוט מעכתי לו את הכתף והוא אמר שזה ממש כאב. הבהמה הזה השאיר לי סימן על המגף. סימן!!!!!!!! כשהוא חזר אחורה הכנסתי לו מרפק בגב. וכשהוא שם לב והסתכל עליי אבל אני המשכתי לרקוד כרגיל. חצוף. לדעתי הכנסתי לו חזק אבל הוא כזה בהמה שזה בטח לא ממש הזיז לו. זהו. מחר בדיקת דם, אם תהיה האחות הרוצחת אני לא יודעת מה אני אעשההה

למעלה