שרשור יומי, 23.10

4LeafClover

New member
מחר... או יותר נכון היום

קמה ב12 עובדת ב3 וחצי מסיימת בסביבות 10 יוצאת חייבת שיהיה מחר יום טוב.

Gal isr

New member
עבודה ומדרגות...עבודה ומדרגות

בעבודה משמונה. בערב יוצא להתחיל לטפס מדרגות...מישהו בא ל"מירוץ המדרגות של עזריאלי" בשישי הבא?

Gal isr

New member
ברצינות גמורה

3.11, יום שישי, מזנקים בעשר בערך אני חושב. למקצה העממי העלות היא 40 ש"ח, למקצה התחרותי 55 ש"ח. פרטים ב: www.shvoong.co.il תחת הקישור "מירוץ המדרגות". תבוא!

jenngirl

New member
איזה יום ארוך];../images/Emo82.gif

אני מתחילה ב-9 לעבוד ומסיימת ב-5[!!!]. אחרי העבודה אני צריכה לעשות קצת סידורים בקניון ומשם ישר לבית. בערב ההורים יוצאים לתיאטרון[|תרבות|
] אז הזמנתי חברה אליי כי אני צריכה לשמור על אחותי. יום טוב לכולכם. "עכשיו היום הזה מתחיל וזה מן יום טוב...הכל נראה לי כרגיל,כזה מן יום טוב". עוד 3 ימים!!!

Gal isr

New member
8 שעות משמרת זה יום ארוך?

הלוואי עליי
אני מתחיל משמונה שעות
גם ההורים שלי יוצאים להצגה בערב! איפה שלך?

jenngirl

New member
המשמרות שלך שכונה../images/Emo82.gif

לפי מה שהבנתי אתה דיי עושה מה שבא לךP: יש לך הפסקות?כי אין לי... וגם לא משלמים לי על שעות נוספות ואני עושה הרבה.

Gal isr

New member
אני לא אוהב הפסקות

לא משלמים שעות נוספות גם כן, 100% על הכל כולל הכל (חוץ משבתות). אני ותיק, אוהבים אותי שם

Marble Arch

New member
לפני כמה ימים

התחלתי לעבוד ב9, וסיימתי ב1 בלילה. ככה שתתעודדי, יש יותר גרוע.

tuti100

New member
שני..

הבוס ה#@$ בינתיים לא עונה אז עדיין לא יודעת איזה משמרת יש לי היום.. (אם בכלל..
) ואם לא תהיה- סתם לנוח בבית.. לנגן קצת.. ובערב להיפגש עם חברה.. יום טוב.

K e R e N18

New member
../images/Emo204.gif

מחר הבר מצוה
וו-הו
היום אני חייבת למצוא נעליים.. חוץ מזה אין לי משו מיוחד, החיפושים גם ככה יעבירו

SuGaRBabe1

New member
חזרתי היום משבוע בבסיס

יצאתי מהבסיס ב-8 בבוקר ישר אחרי משמרת של 6 שעות, ככה שאני מתה מעייפות ולא ישנתי כל הלילה. אבל בקטנה. עכשיו אני הולכת להתקלח ויותר מאוחר להפגש עם חברות איפשהו... וקצת עדכונים מהשבוע שעבר עליי- היה לי יומולדת ביום חמישי
סגרתי את היומולדת בבסיס. אבל היה ממש כיף :) עשו לי מיני-מסיבת הפתעה... יצאתי לאיזה סיור בשטח וכשחזרתי כולם חיכו לי עם ממתקים וברכות... ביום שבת אחד הקצינים אצלנו הכין לבנה (אין לי כוח לנקד, אני מתכוונת לגבינה הזאת), ועשינו מסיבת לבנה מטורפת... היה הכי צחוקים בארץ :)
אני והחבר נפרדנו, יוזמה שלי, החלטה משותפת, שלמה עם זה לחלוטין, טוב לי יותר ככה. :) מה עוד? זהו נראה לי. יאללה למקלחת

שיעור פסנתר וכלום

התקשרו אליי 10? פעמים היום ממספר חסוי/שאני לא מכירה. אני חושדת שזה מהעבודה, אבל אני אתעלם עד שהסופר ייסגר.

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo26.gif

היום לא היה משו מיוחד. אולי אני לא צריך לכתוב את זה, כי אני יודע שהנושא הזה מרגיז הרבה אנשים... אבל בכל זאת: אחרי 7 חודשים שאני בצה"ל (מרץ 06), כנראה שאני יוצא מהצבא, הפרופיל שלי עכשיו 21... (היה 97). ההחלטה הזאת היתה אצלי עוד מלפני כמה חודשים אבל תמיד חשבתי על זה הרבה. (יש לזה כ"כ הרבה סיבות שאני מעדיף לא לפרט, החברים מהבסיס אבל די בשוק מזה וחלקם אפילו לקחו את זה קשה כאילו שאני משתמט, כי אף פעם לא הראתי רמזים לזה ובכלל אף פעם לא דיברתי על זה, ויש לי דווקא אחלה בסיס). בנוסף לזה, אני כנראה יעבור לחיות בארה"ב בעתיד הממש קרוב (עד כמה שזה נשמע לא מציאותי, לפחות לי), ככה שגם אם אני ייסיים את הצבא זה לא ממש ישנה כי שם לא כ"כ מסתכלים על זה (במקומות עבודה ודברים כאלה)... זה לא משנה כי גם בלי קשר לצבא תמיד רציתי לחיות שם, וכנראה שהחיים שלי בעתיד הקרוב יהיו שם ולא פה, זה מה שאני מרגיש וזה מה שאני רוצה.

Hangman Jury 87

New member
בקשר ל-

למה אני יוצא מהצבא או למה אני עובר מפה? אני מעדיף לא לאמר, אני רק יציין שגם לפני הצבא התחלתי לחשוב על זה, אבל התגייסתי כי לא הייתי בטוח בכלל מה אני רוצה ובהתחלה הייתה לי מוטיבציה ואפילו רציתי קרבי (והייתי בקרבי בהתחלה, והיום אני לא מבין אפילו למה בחרתי את זה, למרות שיש לי כבוד גדול לקרביים), עברו 7 חודשים מאז והמוטיבציה רק הולכת ויורדת, אני רואה כמה המערכת הזאת מטומטמת... הדעה מתחזקת ולאמר את האמת- אני כבר לא רוצה לחיות פה בארץ...

למעלה