שירן, רציתי לכתוב הודעה אבל כבר כתבת את כל מה שרציתי
N NaaMaZ 17 New member 23/5/06 #30 ../images/Emo79.gifחופש:] שיעור נהיגה בבוקר.. בעצם, זה נחשב כבר צהריים. אח"כ לבחור למה להתחיל ללמוד- מת' או תנ"ך. [וגם להתחיל!] יומטוב ובהצלחה לכולם!!
../images/Emo79.gifחופש:] שיעור נהיגה בבוקר.. בעצם, זה נחשב כבר צהריים. אח"כ לבחור למה להתחיל ללמוד- מת' או תנ"ך. [וגם להתחיל!] יומטוב ובהצלחה לכולם!!
4 4LeafClover New member 23/5/06 #31 היום שלי../images/Emo26.gif מתכונת בספרות מורחב לנסוע לפוקס עם חברה שלי תגבור בספרות מורחב לנסוע לקניון חולון וזהו
היום שלי../images/Emo26.gif מתכונת בספרות מורחב לנסוע לפוקס עם חברה שלי תגבור בספרות מורחב לנסוע לקניון חולון וזהו
E Eowyn of Rohan New member 23/5/06 #33 מה שלינוי אמרה../images/Emo10.gif אמאלה.. בגרות במעבדה בפיזיקה.. למזלי הציון הגשה שלי דווקא דיי טוב למצבי בפיזיקה. נקווה שתהיה בגרות קלה. אחכ אני אחזור הביתה ואלמד קצת מתמטיקה. אני חייבת. לילה טוב
מה שלינוי אמרה../images/Emo10.gif אמאלה.. בגרות במעבדה בפיזיקה.. למזלי הציון הגשה שלי דווקא דיי טוב למצבי בפיזיקה. נקווה שתהיה בגרות קלה. אחכ אני אחזור הביתה ואלמד קצת מתמטיקה. אני חייבת. לילה טוב
A AndreaCorr © New member 23/5/06 #35 נגמר לי המלווה!!!!!!!!11 ../images/Emo73.gif אוח, האושר, האושר. :] אז מחר סיבוב עם האוטו ויומולדת לחברה וכיייייף.
נגמר לי המלווה!!!!!!!!11 ../images/Emo73.gif אוח, האושר, האושר. :] אז מחר סיבוב עם האוטו ויומולדת לחברה וכיייייף.
O orush המאמי New member 23/5/06 #45 ../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif
S shiran™ New member 23/5/06 #46 יוווו מז../images/Emo131.gif טוב../images/Emo70.gif סעי בזהירות ותהני!!!
O orush המאמי New member 23/5/06 #40 ../images/Emo176.gif יום נחמדי דאדי ../images/Emo3.gif ללכת לשיעור ביולוגיה- המורה רוצה לדבר איתנו על הביוטופ. אח"כ ללמוד לביוטופ. ויש לי מתכונת בתנ"ך מחר אורוש! את לומדת היום! ולא משנה מה!!! ברור?!?!?!!!?!!? שיהיה לכם יום מהנה =]
../images/Emo176.gif יום נחמדי דאדי ../images/Emo3.gif ללכת לשיעור ביולוגיה- המורה רוצה לדבר איתנו על הביוטופ. אח"כ ללמוד לביוטופ. ויש לי מתכונת בתנ"ך מחר אורוש! את לומדת היום! ולא משנה מה!!! ברור?!?!?!!!?!!? שיהיה לכם יום מהנה =]
S shiran™ New member 23/5/06 #62 אורוש המון המון בהצלחה עם תנ"ך! אני יודעת מה זה ועברתי את זה.. תאמיני לי.. לא תדעי כמה טוב יהיה לך עד שתעברי את זה! ואל תילחצי!
אורוש המון המון בהצלחה עם תנ"ך! אני יודעת מה זה ועברתי את זה.. תאמיני לי.. לא תדעי כמה טוב יהיה לך עד שתעברי את זה! ואל תילחצי!
O orush המאמי New member 23/5/06 #63 ../images/Emo176.gifתודע בובע! ../images/Emo13.gif המנהלת תדבר עם המורה, והוא יבחן אותי ביום שני!
A a Warming Sign New member 23/5/06 #49 הממ..../images/Emo181.gif תנ"ך אני מניחה[איפה אייקון מתוסכל כשציך אותו?] וגם דברים אחרים..עוד לא נולד המקצוע שאני באמת אשב ללמוד אליו ברצינות התמונה כי התחשק לי. היא גורמת לי לחייך בימים האחרונים.
הממ..../images/Emo181.gif תנ"ך אני מניחה[איפה אייקון מתוסכל כשציך אותו?] וגם דברים אחרים..עוד לא נולד המקצוע שאני באמת אשב ללמוד אליו ברצינות התמונה כי התחשק לי. היא גורמת לי לחייך בימים האחרונים.
A a Warming Sign New member 23/5/06 #50 ../images/Emo122.gif../images/Emo181.gif *כשאמרתי ימים אחרונים לא התכוונתי שאני עומדת למות.