שרשור יומי 22/9/2005

shira245

New member
יום הולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב,אושר וגם עושר

הדס אור

New member
תודה!:]

כמה מתנות ובלונים....:] אני אוהבת בלונים
.. טוב אני גם אוהבת מאד מתנות
הדס

purple rain2

New member
מברוק!../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

shira245

New member
כמה צחקתי>_<

יש לי חברים פסיכיים וגם הפורום הזה התחרפן לחלוטין
בכל מקרה,היום אני נוסעת לסיני
I WISH.. נראה כבר מה נעשה היוםP: אולי בערב נצא לאנשהו פיצוי על מחרותיים בלילה שאני אאלץ ללכת למסיבת גיוס של מישהו מעצבן ביותרX: שיהיה לכם יום מקסים
טלצ'ווו יום הולדת שמח מותק!

נראה לי שהצלחתי להרדם אח"כ לשעה

בכל מקרה.. היום אני.. עובדת!! יאי!
או שלא?
למי יש כוח לעבוד??

yavin

New member
../images/Emo42.gif בוקר טובב ../images/Emo42.gif

עוד מעט נתקשר למפקדת לראות אם אני צריך לבוא היום לבסיס ואם התשובה חיובים, אז הולך לבסיס לעשות טופס טיולים [בעבע שונא לנסוע עד ירושלים , ואז עוד לנסוע לבת-אל] אחרי זה... מממ לשתות באבלס =] ואז כבר ניראה מה יהיה עד אז=]

Liza1987

New member
מה זאת אומרת?..

חח ישנם ימים שאתה לא הולך לבסיס כי?... למה?.. חח..

yavin

New member
מממ

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1320&msgid=61767952

../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

וואי וואי וואי...ביטלתי עבודה היום כי אחי חולה אז צריך לדאוג לו כמו אחות גדולה וטובה, כרגע ידיד שלי התקשר עליי הוא כרגע השתחרר מהכלא הצבאי אחרי 10 ימים , אני צריכה לסדר ת'חדר, לקפוץ לסדר כמה עיניינים לאמא, לתפוס איזה שעתיים לישון, לראות ת'משוחרר, לארגן לו על האש, ואולי להספיק להגיע ליומולדת 20 של ידיד אחר....busy busy busy.....

SomebodyElse

New member
היום יש לי תור לרופא

נראה מה הוא יגיד על הנשירה ועל זה שאני צמחונית וכו'. אני קצת מפחדת
. אחרי זה עבודה, ואז סופשבוע
. מקווה שיהיה טוב.

light angel

New member
אוח, איזה בלאגנים על הבוקר

למה לבלגן את השרשור היומי, למה? אתם עצבניים אחד על השני, לכו דברו ביניכם. בכל מקרה, אני קיבלתי עכשיו שיחה ממודיעין שכנראה דוחים לי את הגיוס לנובמבר. אבל החדשות הטובות הן שאני מתמיינת לתפקיד מאוד נחמד, ויהיה טוב, ואני הולכת לספריה היום כי סוףסוף סיימתי את הספר שלי, ואני פה רק כדי לבדוק באינטרנט על התפקיד ממודיעין
יום נעים לכולם!

למעלה