שרשור יומי 22.7.05

לוידעת....

יש לי מצברוח מגעיל

111שיר

New member
למה? למה אני בת?

או יותר נכון- למה אני דפוקה???? קניתי לפני שבוע בת"א נעליים ליום יום, כאלה עם חוטים שעושים איתם איקסים (למישהי יש כאלה במקרה?) בכל מקרה, החוטים אלה שמחזיקים את הרגל, והלכתי איתם כמה פעמים כבר. תמיד אני צריכה לקשור את זה חזק כדי שזה לא ישתחרר, אז זה עשה לי קצת פצעים קצת מעל העקב. הלכתי אתמול למועדון איתם, קשרתי חזק על הפצעים, היה כואב כמובן, ועכשיו כשהתעוררתי מצאתי את עצמי צולעת!! לא הצחלתי כמעט לדרוך על רגל ימין, איזה פצעים יצרתי לי שם, אחחחחח. ורציתי עוד לצאת בערב:(( בכל מקרה היה אחלה אתמול במועדון, הכרתי מישהו שדומה לעומר ברנע, רק ההבדל הוא שעומר ברנע לא משהו והוא יפה:) בכל מקרה, אני חייבת לעשות מרתון מסיבות לפני גיוס (עוד חודשיייים! קרוב לי משום מה, ומצד שני כל כך רחוק...) תאחלו לי שאוכל לצאת בערב:(

../images/Emo181.gifלי יש../images/Emo70.gif

תמיד צריך לקשור את החוטים האלה חזק כדי שהם לא ישתחררו וגם עצר לי את הדם פעם אחת =\ וזה עשה לי גם פצע בפעם הראשונה ששמתי אותם - הם יפות אבל לפעמים החוטים מעצבנים

סיונתו

New member
אני שונאת ../images/Emo4.gif

אז אני תמיד עושה 2 סיבובים באותו מקום וקושרת... חוצמיזה שרוב הזמן הם בארון.. צריך להרוג את מי שהמציא את זה

111שיר

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט ../images/Emo11.gif

בגללו אני צולעת עכשיו

מישהו עשה כבר תאוריה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אם כן , איך למדתם - מהאינטרנט או מהספר של התאוריה ?

תותית16

New member
היי אנשים../images/Emo24.gif

לפני כמה ימים כתבתי שהפורום מתאים לי במדיוקואמרו לי להציג את עצמי ......אבל כבר שכחתי ולא הצגתי באותו יום אז עכשיו אציג:)
אמממ אני תותי מראשון בת 17 וחצי...בעצם ו8 חודשים בעוד ארבעה ימים וזהו שמו לי תאריך גיוס 25 לאפריל 2006 ככה שיש לי המווון המוווווון זמן להיות בבית...ומעט מעט מעט מאוד תוכניות בפועל לביצוע:) זהו נעים להכיר אתכם...

סיונתו

New member
מהספר

של המורי נהיגה... אבל זה היה לפני יותר משנה אני לא יודעת אם זה אותו דבר...

Bitch47Percents

New member
../images/Emo3.gif

לא הולכת לשם בסוף בכלל נראה לי שאני לא אעשה כלום, מבאס משו..|: אני פשוט נורא עייפה :<

למעלה