שרשור יומי 22/12!!

SuperGirl711

New member
אוי, את קל"ב! מגניב!

אני זוכרת שבגיבוש הייתה סופה, אז הכניסו אותנו לכיתות לישון במקום האוהלים, והיו מלא מלא דברים שלא עשינו כמו הריצה וכל זה, כי היה בוץ וגשם ומגעיל כזה, ובכיתות איפה שישנו אני ישנתי ליד איזו חיילת עם מפזר חום.

jenngirl

New member
וואלה../images/Emo82.gif

אז אתה עם שתי חברות שלי[נו אני יודעת שאתם איזה כמה בנים עם בערך 15 בנות או משו].

yanivtr

New member
לאן היא שייכת?

הרבה אנשים נמצאים בשיבטה... בכל מקרה, אני לא עם חברות שלך
אין לי בנות בגדוד.... לפי התיאור שלך נראה לי התגייסה לתומכ"ל או קשר"גים... שהם לא ממש קשורים אליי

onix 88

New member
בהצלחה בהמשך!

אתה לא בMLRS לפי מה שכתבת (אין בנות), נכון? איך הולך בנתיים? איך האנשים? אתה נהנה?

בעע.

יו-אוווו. העייפות. שבוע לא קל עבר על כוחותינו. אני גמורה. בחיי. אין לי גב. אין לי רגליים. אני ישנה כלכך גרוע בזמן האחרון, וכל השבוע עבדתי = מוות לפנים. מחר עובדים גם. והשבוע הקרוב יהיה השבוע האחרון לעבודה ]]]: שתהייה שבת שלום, וסופ"ש נעים לכולם.

jenngirl

New member
איזה יום זה היה אתמול../images/Emo82.gif

גם יום שישי וגם חג.לעבוד ביום כזה זה ממש לא כיף כי כמות האנשים מוכפלת מיום רגיל. מלא ילדים קטנטנים באים לקניון וההורים עצבניים בטירוף. מי שלא בא עם הילדים לחוץ בגלל השבת או שהוא נורא עצבני כי הוא לא יכול לחכות בסבלנות[ישראלים:/]. שמו אותי בדוכן בחוץ,מה שקיוויתי שלא יעשו לי]; לפחות יום שישי זה עם עוד בנות,אבל זה מקום כזה קטן,מטר על מטר.אפילו מעיין יכולה להעיד. מ-10 עד 3 וחצי היו אנשים בקניון.רבאק!זה שבת!אין לכם חיים? לכו תבשלו תצאו למקומות אחרים,למה דווקא לקניון]; העיקר עברתי את היום הזה ושבוע הבא לא יהיה לחוץ כל כך. ואתמול בערב לא עשיתי כלום,סתם נשארתי בבית עם המשפוחה,לא היה לי כוח לצאת.

למעלה