שרשור יומי 22-10-2005

Drorrrrrr

New member
חם, חם

חם על הירח

Dawson girl

New member
נאמ

קמתי בבוקר, התארגנתי והלכתי ברגל (20 דקות
) עד הבית של החברה, להוציא את הכלבה ואוכל ומים וזה... אחרי זה נסעתי עם אמאבא לגבול עם לבנון, לראש הנקרה
אחרי זה היינו קצת בנהריה, זהו אחה''צ שומדבר מיוחד.. מרתון גילמור+טרי היל+אוסי, אחותי ובעלה באים, לנסוע להוציא את הכלבה.

The Blue Fairy

New member
היה כל כך כיףףף

נתחיל מאתמול שעשינו מסיבת הפתעה לשיר..איזו פוסטמה ניסתה להרוס אבל בסוף ה-כ-ל הסתדר והיה ממש כיף ונהניתי מואד (ונראה לי שגם היא) ישנתי אצל גל הלילה ובבוקר הלכנו לים והיה ממש אחלה :) יוםטוב לכול0ם

miracle16

New member
היה ממש ממש ממש כיף!!!

אז עשו לי מסיבת הפתעה אתמול.. ואני די בשוק! כאילו איך כל כך הרבה אנשים הצליחו להתגנב מתחת לאף שלי ולשבת בסלון בקומה מתחתי בלי שאני ארגיש כלום?!?! ולמרות שחברה שלי ניסתה להרוס לי את הערב היא לא הצליחה כי היה לי ממש כיף! (מסקנה מהערב-אל(!) תשאירו תמונות לא מוצלחות במחשב!!!) ואז אמרו לי שהולכים לים ולא האמנתי שאני באמת אלך אבל הלכתי לישון ב4 וכיוונתי שעון ל9 ומסתבר שכיביתי אותו (אני אפילו לא זוכרת שהוא צלצל) ואז ברבע ל10 אמא העירה אותי ואמרה שכיביתי את השעון אז חשבתי שהחברה כבר הלכו לים אבל מסתבר שלא! והספקתי ללכת גם לים.. הים הזה כל כך מושלםםםםם אבל יש שם הרבה דגים... איכס וקברנו את ידיד שלי תחת המון המון המון המון ק"ג של חול והשגנו מהמציל דגל אדום ושמנו אותו בראש הגבעת חול הזאת מעל ידיד שלי והצטלמנו.. היה מגניב! ו.. עדי.. תודה!!!! על הכל!

למעלה