שרשור יומי 22.07.06

a Warming Sign

New member
הממ../images/Emo194.gif

מוזר לי לכתוב פה
חזרתי ממסיבה קטנה,חבר של אבא שלי והמשפחה שלו מדנמרק.. אני מוכנה ברגע זה להתחתן עם הבן שלו,איזה מקסים הוא..
חבל שיש לו חברה..אבל אתם יודעים..הכל זמני
קראתי מהאתר של הדיג'יי שמופיע עם רובי שלדעתו היינו הקהל הכי חזק[אממ..מבחינה קולנית שכזאתי
..] בסיבוב בנתיים
דאטס נייס

DreamS_HunteR

New member
אני יודע שאני צרחתי מלא../images/Emo121.gif

[את השירים.. לא 'רובי תעשה לי ילד']

boazgilad

New member
ירדן כפרעעע

אומרים "חבר זה לא קיר ואם כן אז אני פטיש אוויר" אבל במקרה שלך תגידי "חברה זה לא קיר ואם כן אז אני פטיש אוויר" טוב לא מצאתי משהו מצחיק על בנות...

Jos711

New member
הייתי בים!

הלכתי עם אחי ל"סלע"! [מתלהבת לרגע מהעובדה שיש לי ולאחי שם למקום שאליו רוב אלו שבחוף לא מגיעים] היה כיייייייףףףףףף היה דגל שחור, וגם הייתי מוסתרת מאחורי הסלע [למה אתם חושבים שקראנו למקום הזה הסלע? ._.] אבל היה כיף, ויש לי בגד ים יפהההה ^____________^

העיקר עבר....................../images/Emo180.gif

הייתי חייבת להגיב בייחוד לאחר ההודעה של שרון שהודיעה שמחר עוברים פורום........... אז חבר'ה, תהנו לכם בפורום החדש... אני לא עוברת.. אני רק אבוא מידי פעם לצ'טים..(שנקיים פה
) ואמממממממממ שיהיה לכולכם בהצלח.. רק אל תשכחו להזמין אותי למפגש פורום "שמיניססטים" אם יהיה..

jenngirl

New member
מה?לא];../images/Emo82.gif

מה נעשה עכשיו בלי הכדורים הצבעוניים בכותרות?

s h u g i t

New member
(גמני) הייתי בים!../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

ואז המשכנו לארוחת אחה"צ על הגג אצלי
עוד מעט כנראה לשבת איפשהו...

elivnat

New member
איזה שעון מעורר היה לי ../images/Emo42.gif

מה העיר אותי הבוקר
נכוןןןן אזעקה
התעוררתי בבהלה כששמעתי את האזעקה, בהתחלה חשבתי שזה חלום, אתם יודעים, החלומות האלה שנראים לכם ממש מציאותיים עד כדי כך שאתם מתעוררים בבוקר ולא יודעים אם זה היה חלום או מציאות. קיצור התעוררתי, קראתי לאבא שלי והתחלתי ממש להלחץ, לקחתי חלוק, את המפתח של המקלט ומרוב לחץ התחלתי לבכות. לא תיארתי לעצמי שהם יגיעו גם אלינו.. אבא שלי הרגיע אותי, הכין לי כוס נס קפה, לא מזמן נכנסתי לאתר רוטר והתברר לי מהאתר שזה היה בדיקת צופרים... אררררר ממש הזמן הכי לא מתאים!!!!

danzk

New member
איפה את גרה?

תחשבי שיש אנשים שמתעוררים ככה כבר שבוע וחצי (אני, אריאל, שני.. וכל הצפונים
) יש אנשים שפשוט עברו לגור במקלט במקומות יותר צפוניים לנו. אז להתעורר פעם אחת מבדיקת צופרים זה לא כל כך נורא. שאגב, היא רק לטובתכם, כי בחיפה במטח הראשון לא היו אזעקות. רק אחרי המטח היה אזעקה. והתוצאה היתה שמונה הרוגים

NaaMuna

New member
../images/Emo7.gif

איזה מצבבב בעעעעעעעעעע... רק בשורות טובות שיהיו
אמןןןןןןןן

למעלה