שרשור יומי - 21/12/06!

רויטל16

New member
שרשור יומי - 21/12/06!

יאיי! פעם ראשונה!
מישהו חייב להציל את הפורום הזה.. לא?
יום טוב לכולם

a Warming Sign

New member
../images/Emo105.gifשרשור יומי 21.12../images/Emo105.gif

סופשבוע! [יש אנשים שלוקחים את חמישי בחשבון
] חיילים באים הביתה בסופשבוע! וגם צליל! יאי
סופשבוערגוע לכולם

צליל88

New member
רק עכשיו אני רואה את זה!../images/Emo183.gif

וקאסמאק אם הקפצתי את ההודעה הזאת סתם
[כי זה לא סתם
] חחח, יש בדיחה אצל החיילות אצלנו שעכשיו אומרים 'קאסאמאק'. זה נדבק לחברה שלי ולי ואנחנו כל פעם נקרעות מזה מחדש. טוב, אני באמת צריכה לעוף מפה! נ.ב. -אני לא קיטצ'ית. נקודה.

tuti100

New member
חמישי.. :)

אממ עובדת מ 4 עד 7 בערב.. ואח"כ הולכת לעודד חברה שחוזרת מהצבא אחרי שבוע קשה.. :/ שיהיה יום טוב!

SuperGirl711

New member
*לא* צריכה לקום עוד שעה, שזה כבר

דבר חיובי שיוצא מהפרישה הזאת, היום נוסעת לחתום אצל רכזת המגמה שלי על הפרישה שלי, ואז נוסעת לעזריאלי לפגוש כמה אנשים, עם מלאמלא דפים ותקווה בלב שאחד האימובויז שיהיו בעזריאלי יתן לי להשתמש במכשירו (לא יאמן, אני עבד ליצירי השטן) כדי להתקשר למלאנתלפים האנשים שאני רוצה לפגוש מחר, או לחילופין - שאני אקנה את המכשיר החדש כבר בבוקר, וזהו. למי שפיספס - אני פורשת מעתודה ובגלל זה אבא שלי התעצבן עלי ולקח לי את הפלאפון, אני הולכת מחר לעשות מכשיר במסלול חיילים מהפרסומת שמסתובבת בתפוז בפלאפון עם ה-69 ש"ח בחודש ומכשיר חינם, שלא אבא שלי ישלם. אולי סבא שלי ישלם, או אמא שלי.

jenngirl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

העיקר שעשית מה שטוב לך ומה שנראה לך לנכון.

איי הקדמת ב2 דקות ../images/Emo3.gif

מזל טוב.. על הפתיחה..
חזרתי היום לעבודה.. כן, אחרי יומיים של חופש
ולא ניצלתי אותם כמו שרציתי אבל מה זה משנה.. חופש זה חופש! היום עבודה כרגיל,אח"כ אולי לקפוץ לב"ב לקחת את התעודת זכאות של הבגרות כבר(!!!) ואז לחזור הבייתה וטיקטיקטיקטיק
לסדר מהר מצעים לאורחים שיבואו שבת (ויתנחלו לי בחדר
)ו.. תיק!! כן. אני נוסעת יום שישי לבר אילן כפי שכבר ציינתי אז אני צריכה להכין לי תיק..(שזה, אגב, הדבר שאני הכי שונאת לעשות ועוד יותר מזה שונאת אח"כ לסדר אותו כשחוזרים אבל בואו לא נקדים את המאוחר
) ובא לי לצאת היום לאנשו.. טוב נראה, אולי נסחב את חברה שלי או שאת עצמי לחברה אחרת לראות סופסוף סטפ אפ (לא ראיתי בסוף... תנחשו למה
) טוב, בטוח יהיו עוד עידכונים בהמשך .... יומטוב לכולם

Gal isr

New member
hi all, Weekend ahed

today we visited the China-Town corner in Bangkok, you'll never belive hpw cheap is in Thailand. but the girls will enjoy this country much more the the men :p, trust me. pictures and stuff, after monday morning...finnaly home.

a 90s Noah

New member
יוווא איזה כיף!

ממתי אתה שם? ושים תמונות אני אראה בתקווה שבוע הבא. תהנה!

a 90s Noah

New member
מי בבית?

אחרי נסיעה של 6 שעות הגיע הזמן... אז ב-12 בלילה לפני שהייתי אמור להתייצב בקצרין התקשרו אלי והודיעו לי שאני אמור להתייצב בכלל במצפה רמון, ששם יאספו אותי לבסיס. איזה חור!! שעה וחצי דרומה ממצפה רמון, איפהשהו על גבול מצרים נמצא לו הר שגיא. אפילו האנטנות של אורנג' לא מכירות את המקום הזה. נורא. אנשים מוזרים פצצות, אוכל דוחה את השועלים ושעמום על. הכל בבסיס אחד. אני הולך למות שם בחודש וחצי הקרובים. אה ולא רק זה גם חתמתי על M-16 ארוך כאילו התגייסתי אתמול (מה שלא כ-ז-ה רחוק מהמציאות. |5 חודש ריספקט|) ונחשו מה - אני גם צריך לצאת עם המטאטא הזה הביתה@#!$@#%!@#%!!!!!!11111אחדאחדאחד טוב האמת לא הפסקתי להתבכיין מהרגע שהגעתי לשם אז קצת מיציתי... מי ייתן ולפחות יהיו חמשושים קבועים
. המארז של חברים הגיע....הגיע הזמן לחרוש לו את החיים

SuGaRBabe1

New member
מה איבדת בהר שגיא?

414? אה, ברוך הבא לגבול מצריים
המקום היחיד בארץ שהאנטנות של אורנג' באמת לא מכירות. וגם סלקום לא כלכך מסתדרות איתו.. האנשים באמת קצת יצוריים [לפחות האנשים שאני מכירה, מהחמ"ל שלהם], אבל אני יכולה להבטיח לך שלפחות יהיה לך אולי קצת מצחיק איתם... ובכל שאלה על הר-שגיא והאיזור- אני כאן :)

a 90s Noah

New member
הלוואי 414. להיות לוחם איסוף ../images/Emo14.gif

למה הלכתי למסלול קמ"נים?! סתם הציבו אותי שם בסיפוחים. ל-חודש וחצי הבאים אני אהיה שם, בתקווה שמייד אחריו אני ארד לפלס"ר, בתקווה שמאי יגיע בטיל ויתחיל הקורס מ"כים הגואל. מה את עושה שם? תצפיתנית?

SuGaRBabe1

New member
אני לא שם..

אני סמב"צית באוגדה, אבל אנחנו עובדים איתם הרבהרבה מאוד... יש מצב שאני אבוא לשם שבוע הבא מתישהו...

הייי לך סמבצ"ית באוגדה..

ואיך זה שלא ידעתי שיש לנו סמבצ"ית מהפורום..? ד"א אני הייתי אמור ללכת לשגיא בהתחלה ועכשיו אני בצאלה החדש..
ונוח הרגע לכלכת על הבית שלי אז תירגע בחורצ'יק...ואני עם נשק קצר

a 90s Noah

New member
נו בטח כל הצבא בערך עם מקוצר

רק אני עם המגרפה הזאת. זה בית? עדיף להיות הומלס..סתם סתם. מה עשית שם?

למעלה