שרשור יומי - 20.11

DreamS_HunteR

New member
שרשור יומי - 20.11../images/Emo186.gif

נראה לי שאני חולה.. שיהיה לכם יום טוב!

איפה הגשם?! ../images/Emo10.gif

כבר אמצע נובמבר. מחר יש לי משמרת משלוש עד אחת עשרה בלילה.. מעולה, חסרות לי קצת שעות. :)

onix 88

New member
חרא של יום, או לפחות בוקר.

התעוררתי מרעש הקדיחות של השכנים (עדיין לא סיימו לשפץ!). ויתרתי על העבודה הזמנית בגלל כל השטויות של התיאומי מס. בגלל שחשבתי שאני כן אעבוד שם ביטלתי את המשמרת להיום בעבודה הרגילה שלי. הכל מסתדר הפוך מאיך שרציתי
בכל זאת, יום טוב!

Marble Arch

New member
לא הבנתי את השטות הזאת..

אני עבדתי בשני מקומות בו זמנית- כל מקום מנכה לך מס הכנסה וביטוח לאומי בעצמו. אז הפסדת עשרה שקלים, לא ביג דיל.

onix 88

New member
לפי מה שהבנתי זה לא הולך ככה

קראתי באינטרנט שכל מי שיש לו שתי עבודות בו זמנית צריך לבצע תיאום מס, כי אם לא, גם המשכורת המינימלית שאני אקבל בעבודה הזמנית תצטמצם לחצי. בשתי העבודות שלך מילאת טופס 101? בכל אופן, העבודה הזאת לא כזאת חשובה לי, סתם לא נעים עכשיו מהמעסיקה.

gilgula

New member
אמיר,

מה זה עבודה בבית חולים לשבוע? (גם עידן עשה את זה). בכל מקרה, לא מקבלים שם תלוש אלא צ'ק(זה מה שהיה איתו לפחות), ואז לא מורידים לך שומדבר. דבר שני הוא, אני מילאתי בעבודה השנייה טופס 101, אבל לא הלכתי לעשות תיאום מס, ורק אם אני עוברת את השכר מינימום (שהוא בערך 3600) אז מורידים לי מס הכנסה.

onix 88

New member
לא זה לא בביה"ח, זה משהו שקשור

לעבודה הקודמת באוניברסיטה. בכל מקרה, כבר ויתרתי על זה, ואני לא ממש מצטער כי זה גם ככה לא היה יוצא רווחי. אבל תודה בכל אופן. איפה את עובדת עכשיו?

gilgula

New member
ראיתי היום את אור ועמית ../images/Emo13.gif

חחח הבנתי במה מדובר
הממ, אני עובדת עכשיו באוניברסיטה ובתאטרון...חראגיל......

onix 88

New member
ועוד משהו-

נגמרו הכרטיסים לעדי אשכנזי! כמה זמן מראש צריך להזמין? יש עוד שבועיים עד ההופעה

Marble Arch

New member
התעוררתי עם שמש לפנים!../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif

אתמול היתה לי אחלה משמרת- מתה על המשמרות האלה שכל הלקוחות מרוצים ואני לא מרגישה שאני קורסת.
יצא לי 27 שקל לשעה- גודי גודי! היום אני לומדת.. הגעתי למסקנה שאני אוהבת את הכיתה שלי. ובכל זאת, אני שונאת את החומר...

תרגיש טוב ../images/Emo24.gif

הקול שלי מתעבה מיום ליום
אני לא יודעת מה הגורם..מוזר.. מוזר מאוד.. ראיתי באוטובוס אחד ממש ממש ממש ממששששששששששששש דומה ללינקולן בואורוס..(אני רצה להלשין
רק חבל שLJ לא היה
) סתם, בקיצר.. ממש דומה.. זה מפחיד!(אה, רק שהוא שעיר קצת יותר אבל למי אכפת?
) חוצמזה.. נקווה שהיום הזה ילך ממש סבבה כמו שהוא אמור להיות
[לפחות הערב
] בכלופן, יומטוב לכולם
ומעיין, דברי איתי

m i r u s h i

New member
23! ../images/Emo108.gif

גאד. זה כ"כ קרוב
הייתי אמורה לנהוג היום עם אבא,אבל הכאבי בטן הכניעו אותי והתפתלתי במיטה. >: [וכ"כ ברור למה נשים הן המין החזק.] בערב הולכים לעשות בייביסיטר לאחיינית [הדבורה מאיה.
] ויש בלתי נתפס בערוץ 10!!! D: ואגב 23, מישהו יודע מה הפרוצדורות לשיער ארוך של בנות בצבא?
הבנתי שאסור מדורג.. ומה לגבי מדורג ישן? [
נו כזה שעשיתי לפני שנה+] ולבנות יש אורך מקסימלי או משהו? |:

למעלה