שרשור יומי,20.10

yanivtr

New member
חופש

זה מספיק טוב. ואז שבת-שוב חופש. אז יוצא יומיים חופש! אחח איזה יופי

DreamS_HunteR

New member
מכירים את אלון בן דוד?../images/Emo121.gif

יופי, כי ב10 בבוקר יש לנו הרדיו הרצאה עם ההוא, אלון, מחדשות 10. אולי זה בכלל אלון בן יוסף? לא זוכר כבר
. בנושא תקשורת במלחמה, מקומה של התקשורת בישראל, התפתחות התקשורת ובלה בלה בלה. שעתיים על תקשורת. נקווה שיהיה מעניין. אח"כ ישלי כמה שעות מוזיקליות לערוך, וזהו. בערך לשדר מ9 עד 12 בלילה ולצאת לעיר :) סופשבוע שמח לכם!

danzk

New member
זה אלון בן דוד

הוא היה גם שדרן חדשות בערוץ 11 פעם. בימי קדם. אילון בן יוסף זה גרפולוג.

m i r u s h i

New member
מיאו.../images/Emo108.gif

בבוקר לעזור לאמא לנקות.. בצהריים האח והגיסה ההריונית [#2] והאח השני באים לארוחה.. אחרה"צ ביקור בביה"ח,לראות את החתלתולה
בערב...הייתי אומרת 'אולי חברים',אבל קשה לי להאמין שהם יתאמצו לצאת מהבית. יום נפלא

4LeafClover

New member
כרגיל

עבודה מ10 עד לאיודעתמתי, מקווה שישחררו אותי מוקדם כי בא לי להסתובב קצת. אח"כ לישון ובערב לחגוג לחברה הכי טובה שלי יומולדת!

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

אבוי,קניתי היום דיסקים!
יש מבצע במוזיקהנטו- http://www.musicaneto.com/disks_in_mivza.asp?counter=1&mivza_id=72 אז קניתי את האוסף הכפול של הפט שופ במקום ב120 ב55
ועל הדרך את הגורילאז
אוח
, http://www.youtube.com/watch?v=Gmp9KDdOa98 לבכות לבכות

Gal isr

New member
יום כתום גם לך ../images/Emo13.gif

אז היום אני הולך למשטרה למסור עדות ולהגיש תלונה על עובד לשעבר שמטריד אותנו בעבודה (וכמעט וזרק עליי מטאטא אתמול כשביקשתי ממנו לצאת מהמסעדה החוצה). תוך כדי אני אעבוד גם..

../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

לסדר MY ארון ולזרוק משם מלאאאאאאא דברייייםם!!! (מתכוננת לשדרוג המלתחה שלי
) בהמשך לסדר קצת ת'בית ואז אורחימיייםםם
תראו
:

SuperGirl711

New member
לא. אבל את יכולה לשרשר את עצמך מחדש

ולבקש מהמנהלים למחוק את ההודעה הזאת.

../images/Emo65.gif.

אני לא מאמינה שנרדמתי אתמול ככה. חזרתי הכי מאוחר ביקום מהבסיס [אחרי שכולם יצאו ב11..] וצנחתי למיטה ולא יצאתי
. התעוררתי למראה יאמבה שיחות שלא נענו והודעות מזל טוב
. והיום! בתכנון לצאת לשתות והרבההרבהרבה להעביר את היום הזה
.

K e R e N18

New member
טרילילליל טרהלהללהלה../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

בינתיים כלום.. בערב החבר אוכל אצלי.. ואז יוצאים.. ואח"כ הולכים להתנחל אצלו כי יש לו בית ריק כל השבת
יומטוב לכם!ושבת שלום!!

jenngirl

New member
בהחלט יום זורח וכתום../images/Emo82.gif

בעע העיניים שלי שורפות,יש לי דלקת בעין ימין.סעמק. ואני לא עובדת היום כי לקחתי חופש.תכננתי ללכת למרכז העיר לעשות סידורים אבל פשוט לא יכולתי לקום אז העדפתי להישאר לישון עוד קצת,למרות שאני אוכל לעשות את זה גם מחר. עכשיו בצהריים אני אנוח עוד קצת ואסדר את הארון והספריה. בערב אולי להפגש עם החבר או עם חברות. יום טוב לכולכם[:

obz4

New member
עוד יום

אתמול הייתי בהופעה של סינרגיה...דווקא היו טובים רק חבל שהכרתי איזה 5-6 שירים.טוב 50 שקל אז בקטנה...בטח בהופעות שלהם במרכז הם לוקחים לכם 150.
היום הרבה כלום...סתם לנוח. סופשבוע מצוין לכולם.

Feehilys Girl

New member
שבת שלום!

אתמול הייתי במסיבה עברית, שזה הכי כף שבעולם, והבוקר אמא עשתה לי השכמה ב-11, כדי ליסוע לקנות כל מיני דברים בגן שמואל. עכשיו אני בבית, עייפה ומרגישה טיפה חולה, שזה ממש לא מתאים לי עכשיו (סופ"ש אחרון כאזרחית-צריך לנצל). בערב הולכים כל המשפחה לאכול בקויאה בקיסריה (יהיה טעים!) ובטח יביאו לי את המתנת גיוס. לאח"כ עוד אין תכנונים.

shiran™

New member
עבדתי ו..

זהו. היום ומחר לנוח ולראות המון המון המון אבל המון טיוי !!! היום יש עדי אשכנזי! ופתאום 30 בערוץ 10 בשעה 21.00 וחברים ב23.40 ומחר פליסיטי וחברים.. וכו' וכו' וכו'... כיף כיף שבת זה כיף

למעלה