שרשור יומי 20.01.07

danzk

New member
שרשור יומי 20.01.07

שבת.. ולסיום: אשששששששש בליביייי בוערת אשששששש

m i r u s h i

New member
למה השוש עובר כ"כ מהר למה? >:../images/Emo108.gif

מחר חוזרים לבסיס. מתחילה הלמידה הרציפה וכל המבחנים שנלווים לה.
בערב אולי לצאת לקניון,לעשות בפעם הראשונה מסע ביזבוזים על הכרטיס אשראי :] [נו מה,אני חסכונית P:] מקווה שיהיה שבוע...שוקרייה.

adida2222

New member
היי את!

תגידיי...דיאטת צה"ל שאת קוראת לה ....איך את עושה זאת?:) ובאמת הסופ"ש עובר מהר... מחר חוזרת לשבוועים לבסיס..:(

m i r u s h i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

משתדלת שלא 'להתפרע' עם האוכל בחדר אוכל וזה ממש קשה! [Yeah. right.
] הגבלתי את הקנייה בשק"ם ליום אחד,שאר השבוע לא מתקרבת [ועדיין לא הוצאתי את זה לפועל. קניתי בסה"כ בקבוקי מים השבוע P:] יש הרבה הליכות מפה לשם,עלייה תלולה לכיוון המגורים ומדרגות לקומה שהחדר שלי נמצא בה.. וזהו בעקרון ... צה"ל עזר לי להוריד בינתיים 8 ק"ג [
]

batista2k6

New member
היי היי

זה לא פיייר . אני איתך באותו בסיס ד"א..אני במחלקה עם מורני . יש לך אייסי?מסנסגר?נמשיך לדבר שם?

פשוט אני בהלם

איך את מצליחה להוריד כ"כ הרבה כשאני רק עולה בעזרתו הנדיבה של צה"ל.. כמה זמן את בצבא?

shiran™

New member
וואו.

8 ק"ג בזמן הקצר הזה שאת נמצאת בצבא? וואו.
רק אל תגזימי עם הדיאטה הזאת. את לא צריכה להוריד שום גרם מיותר. זהו.

m i r u s h i

New member
או. ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

בחיי שאני לא מתאמצת עבור זה. אני אוכלת כמו כולם..כנראה שבניגוד לימים שהייתי אזרחית [איך זה נשמע.
] אני עושה יותר פעילות גופנית..

Drorrrrrr

New member
היי! זה השיר שלי!

בבבגופיייייי המתרגששששששששש כשאאאאאאאני ניגשששששששש אלייייייייייייייייייךךךךךךךךךך לאאאאאאאאאאאאאאאאמה זה נראה לי כמו חלום? שליבי בוער פתאום ואני כולי שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

jenngirl

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

הצלחתי לישון בסביבות ה-11 שעות שזה סבבה לגמרי,והיה ממש שקט בבית סוףסוף[: לא רציתי להמשיך לישון עוד,אחרת סתם היום היה נדפק לי. היום...אין משהו מיוחד לעשות בצהריים,אולי לסדר את הארון ולהתכונן -קצת- לפסיכומטרי בערב אני יוצאת עם טובה ונועה,אחרי שלא ראיתי את טובה שבועיים בגלל הצבא. שבת שלום!

belabula

New member
שבת שלום..

לא ישנתי הרבה הלילה.. אבל היה כיף! היום לא עשיתי שום דבר מיוחד... מחר אני בהרצליה פיתוח.

למעלה