שרשור יומי 2.9

purple rain2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

מזל טוב!!!!!!!!!!!!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל מזל טוב!!!!!!!!!!!!טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!!!!!!!!

stush

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

בוקר טובבבבבבבב ../images/Emo42.gif

עוד מעט אני הולכת לעבודה. רק 6 שעות, אני מקווה שזה יעבור מהר. בערב הופעה של גאיה
שיהיה לכולכם סופשבוע מעולה

נמאסנמאסנמאס

מהבעיות שינה האלו. לא משנה כמה אשכב לנסות להרדם זה לא הולך ;[ ונמאס לי להסביר לאנשים למה העיניים שלי ככה
סיימתי את הספר והוא ממש עצוב
חיכיתי עד 7 לקום סופית והלכתי לראות טלויזיה [הוט אוהבים אותי, הם שמו בחינם את 'עץ הדומים תפוס'
]. אחרי זה התלבשתי נסעתי לקניון-קניות,כרטיס אשראי <מזל טובלי>, הלכתי לארומה
. בלעתי כמה כדורים טובים ונקווה לישון
.

yaeli87

New member
אמא העירה אותי בצרחות..גרררר

היא עומדת בתוך החדר שלי,מדברת בטלפון וצועקת!!! חצופה!!!!!!! אז התעוררתי ב9 וחצי.. אבל סופית ב10 וחצי
כמה חלומות טובים היו לי אללי אללי
-ואני חייבת לציין שאף לא אחד מהם הוא על סוויטי... הבזונה..
עוד מעט נוסעת עם אמא לגן-שמואל להוציא עוד קצת כסף לפני יוון...
אח"כ אולי אני אקפוץ לאחותי כי אני לא אראה אותה פאקינג שבועיים
ואני אתגעגע אליה..
בקיצר.. סופשבוע רגוע לכולם כולם כולם
שישי שלום
יום מדהים

miracle16

New member
למה אני תמיד נופלת על פקידות טיפשות

שעה ישבתי בבנק והתייבשתי כדי להוציא את הכרטיס בנקט שאני הזמנתי לפני שבועיים והפקידה אומרת שלא כתוב שם בכלל שצריך להגיע לי כרטיס בנקט! והיא בעצמה אמרה לי לבוא עוד שבוע לקחת את הכרטיס! ואז היא אמרה לי רגע לא קבענו שאת באה להחליף חשבון לחשבון חייל ררררר כן נכון באתי לעשות חשבון צעיר ואחרי שבוע להחליף! נכון בטח טיפשהההההההההההההה כולי בעצבים

shira245

New member
אהאהאה שינוי בתוכניות../images/Emo9.gif

אין כנרת ונוסעים לירושלים לשבתO____o נקווה שיהיה טוב. אבאמא הולכים להרוג אותי אחרי שרק אתמול חזרתי מיומיים בירושלים:S איך אני תמיד נתקעת במצבים כאלה?! לגיסתי יש יומולדת היום אז נלך לקשט להם את הבית בבלונים וכזה. שבת שלום !

omer87

New member
בנות זה כמו מיליון דולר

זאת המסקנה שלי שהפקתי כאן !לטוב ולרע. אין לי לצערי מיליון דולר אלא משכורת צבאית. תבינו בעצמכם . הצבא דפוק,תעודדו בsms אם בא לכם .יום טוב לכולם

111שיר

New member
נממנמנ

הייתי צריכה לנסוע לאום/הום(?) ביץ' (חשבתי הום עד שקיבלתי הודעה לפלא שכתוב אם) בצהריים הייתה מסיבת חוף, אבל ויתרתי. לא היה לי כוח. בערב מועדון בבצרה :)) יעלי, שבוע הבא אני בטוח ברוץ. את נוסעת ליוון לפני?

למעלה