שרשור יומי 2.8.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

a Warming Sign

New member
*אין כותרת*../images/Emo194.gif

מצאתי מלאי עצום של תמונות מצחיקות של רובי..פשוט לא יאומן כמה הבןאדם הזה חמוד
,אני צוחקת כבר שעה.. ואז נתקלתי בתמונה הזאת..LOL!! כל פעם שאני מסתכלת עליה אני נקרעת
,זה כלכך משעשע! אני צריכה לשמור אותה לימים קשים.. סיימתי את "הרומן הרומנטי שלי",אחלה ספר..אבל עכשיו אין לי מה לקרוא וזה מציק להירדם בלי ספר.. [לא יודעת איך בכלל הגעתי למצב כזה,אני לא קוראת ספרים כמעט
] היום מתחילות ההכנות לקראת כל הבאים מחו"ל
..לא יודעת למה כלכך מוקדם,אבל לא מתווכחים עם אמא. קיבלתי תיק מתנה מהמועצה או הקיבוץ או אנערף..נשמור אותו לטיול אחרי הצבא
לילה טוב.

יום עמוס...

צריכה לקום מוקדם לעשות שוק לארגן הבית לפגוש ידידים שבאים לבקר. אח"כ לבשל סעודה מפסקת לאכול אותה עם אבא להתשדל להיות עד מאוחר בחוצ כדי שאני אשן כ=ל הצום... יום טוב..
ד"א הייתי היום בתל אביב ולא מצאתי בגד ים!!!!!!!!!!

K e R e N18

New member
...../images/Emo204.gif

תכלס כלום חוץ מלאכול ולשתות
עד הערב לפחות.. ולהישאר ערה עד הבוקר![בשאיפה ל-8-9
] אהה ולהכין כמה דברים ליום האהבה
צום קל לכל מי שצם!
כולה לא לאכול 25 שעות...בקטנה

יומיים ליוון.

אז מה יש לנו היום? כרגע עוזר לאמא למיין מנגו אחרי זה הולך לרבוץ לי מול הטלוויזיה\מחשב אחרי הצהריים לשחות בכנרת כשהחופים ריקים (זה כל כך כיף) ובערב לעשות משהו עם החבר'ה

אבל לא רציתי שתדאגי!

בסוף אולי היה מתברר שאת לא ישנה בלילות בגלל שאולי אני לא נהנה!

תנו לי לשחרר פוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּ

שיעור בארבע.. עד אז לנקות..(מחר צום) אח"כ אולי עו שיעור
ואמממ בערב צום...... בהצלחה לכל מי שצם
(למרות שזה רק הערב.. מחר תקבלו בהצלחה חדשה/מחודשת
) יום טוב

shiran™

New member
יואווווווווווו אני בבית!!!!!!!!!!!!

בשעה 10! לא נקלט הא? קמתי בבוקר.. הגב היה בסדר בערך אז הלכתי לעבודה. אחרי רבע שעה שם האחראית אמרה לי לכי הביתה. היא לא רצתה שיקרה לי נזק בלתי הפיך. ניצלתי את המצב והתקשרתי למורה נהיגה. הוא הסכים! היה לי שיעור נהיגה ראשון היום ב8 וחצי בבוקר!!!!!!! אההההההההההההההה נהגתי! לא יאומן חח.. ההילוכים קצת מעצבנים.. אבל הוא אמר שבשביל שיעור ראשון נהגתי טוב ולמדתי מהר.. אם אני אוציא תיאוריה מהר הוא יעזור לי להוציא רישיון מהר. הכל בע"ה. אחרי זה ראיתי שיעור של מישהי שנוהגת על אוטומט וזה ממש משחק ילדים לעומת רגיל
עכשיו כשאני בבית, מכינה פיצה וכואב לי הגב, חשבתי אולי ללכת סוף סוף לראשון.. עד שיש לי חופש אני רוצה לנצל אותו עד הסוף (למרות שאני אמורה לנוח בשביל הגב.. בעעעע..) יאי
המטרה הבאה: תיאוריה תוך שבועיים?

למעלה