תודה
L Liza1987 New member 2/12/05 #13 יום מקסים לכולם.. ../images/Emo6.gif.. יו.. אין לי כח !! היה יום מתיש בעבודה.. חזרתי לא מזמ הבייתה.. הממ, הערב יוצאת עם חברים.. .. סוף שבוע נפלא לכם..
יום מקסים לכולם.. ../images/Emo6.gif.. יו.. אין לי כח !! היה יום מתיש בעבודה.. חזרתי לא מזמ הבייתה.. הממ, הערב יוצאת עם חברים.. .. סוף שבוע נפלא לכם..
ס סתם אפרת New member 2/12/05 #23 ../images/Emo79.gif "שני בדצמבר..." היום בבוקר נסעתי לבנק לקחת את הכרטיס אשראי סופסוף... האוטו החדש פיכסה . היום בערב בטח נצא לאנשהו. סופשבוע נפלא לכולם .
../images/Emo79.gif "שני בדצמבר..." היום בבוקר נסעתי לבנק לקחת את הכרטיס אשראי סופסוף... האוטו החדש פיכסה . היום בערב בטח נצא לאנשהו. סופשבוע נפלא לכולם .
D Dawson girl New member 2/12/05 #26 נמנמנ קמתי בבוקר בשעה נורמלית לשם שינוי ("נורמלית" עלק, אחרי 8 שעות שינה הכוונה XD) מקלחת שיעור נהיגה הלכתי עם אבא לסנטר לבדוק פלאפונים וכזה, ואני יכולה לשדרג את הטלפון גם בלי צו גיוס
נמנמנ קמתי בבוקר בשעה נורמלית לשם שינוי ("נורמלית" עלק, אחרי 8 שעות שינה הכוונה XD) מקלחת שיעור נהיגה הלכתי עם אבא לסנטר לבדוק פלאפונים וכזה, ואני יכולה לשדרג את הטלפון גם בלי צו גיוס